СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 95 002
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Оф, и племеницата успя-голям дерт ми беше.

# 226
  • София
И дъщеря ми е класирана, синът ми не, братовчедът да  Laughing

# 227
  • София
честито на всички приети! Peace
за съжаление и двамата не са ми приети, но това се и очакваше Cry, стискам палци за другото класиране Praynig

# 228
  • София
Честито на приетите!
ние не сме!

# 229
  • София
Честито на приетите.
Синът ми е класиран на първо желание, направо невероятно.

# 230
Аз нямам е-майл още, а на сайта не е актуална информацията....

# 231
  • София
При второ класиране Дани няма ли да се ползва с предимство?  Hug

jd, ами аз мисля, че няма да се ползва с предимство (надявам се да не съм права, де) - мисля си, че предимството е за деца, които вече посещават тази градина.
Ти как мислиш?

Момичета, кажете ми какво да направя Praynig - синът ми е класиран (на текущ прием) в ОДЗ-то, което е номер две от моите желания; в градината, която искам да го приемат обаче - молба номер 1 в ИСОДГ, беше със статут "чакащ под номер 3" - това до вчера...
Входящият му номер в най-желаната от мен градина е номер 2, но обявените места са нула  Sad - ползвам се с предимството на 3 малки деца под 3 години, така че ще изпреваря (най-вероятно, за което се извинявам  Blush) първият, ако разбира се няма брат/сестра, който в момента да посещава ОДЗ-то, АКО обаче се освободи място...

Дъщеря ми е приета по първо желание (само защото ще има 3 нови групи на нейната възраст) в най-желаната градина, но ми се иска и двете деца да са на едно и също място...
Т.е. Дани е приет в една, а Ива  - в друга...
   Има ли някакъв шанс според вас на второ класиране да приемат сина ми в ЦДГ-то, където е класирана дъщеря ми?
   Да запиша ли Ива веднага, или да изчакам и второто класиране - нали ако не я запиша сега, желанието ми се има предвид и ме изчакват още едно класиране, за да реша дали да я запиша?  Thinking
   В същото време обаче трябва да запиша Дани в срок от две седмици в ОДЗ-то, където той е приет, но не и сестра му...

Надявам се да съм обяснила разбираемо нещата, които ме притесняват, а още повече се надявам да ми помогнете със съвет...

Ще се опитам да ти обясня. Дъщерия ти е приета на 1-во желание, сънът на 2-ро, имаш предисмство 3 деца до 10 г. а вече и брат/сестра в съответното ОДЗ (това предимство ще важи на следващото класиране). Сега трабва да запишеш дъщеря ти на това класиране и може да изчакаш на второ класиране ако класират синът ти също на първо желание. Има нещо което трябва да се вземе под внимание, че синът ти ще има предимството брат/сестра (което е по - сълно като предимство от 3-те деца) на второ класиране, но това предимство ще е след децата, вече класирани на първо класиране но незаписани. В конкретния случай може би такива няма. Обаче щом там бройките са 0 е малко вероятно, но кой знае, всичко е възможно. Тук идва и уловката, ако и на второ класиране не запишеш синът ти той губи всички кандидатствания и класирания, тоест деактивират се кандидатурите му.

# 232
  • София
Като влезеш в профила си, раздел Кореспонденция-там беше моето писмо, иначе и аз не съм го получила още.

# 233
  • София

Погледни си в спама или в кореспонденцията в профила на детето, там трябва да има

# 234

Погледни си в спама или в кореспонденцията в профила на детето, там трябва да има

И в спама и в сайта на ДГ коренспонденция е празна  Crazy

# 235
Изобщо не могат ли да направят поне едно нещо да работи.. тъпанарска работа.
Майла ми е в yahoo, а кореспонденцията в профила на детето ми в глупавия им сайт празна, класирането обявено за днес, а сайта не е актуализиран ПАК !
И никаква информация...

# 236
  • София
А, какво става, ако не те приемат нито на едно класиране, кога можеш да кандидатстваш за първа група за догодина?

# 237
НИЕ НЕ СМЕ

какво ще стане и ако и на второ не сме, ужас и безумие как е възможно , ве4е не може да се кандидатства за други места така ли

# 238
Честито на всички класирани!За съжаление ние не сме от тях Sad

# 239
  • София
Изобщо не могат ли да направят поне едно нещо да работи.. тъпанарска работа.
Майла ми е в yahoo, а кореспонденцията в профила на детето ми в глупавия им сайт празна, класирането обявено за днес, а сайта не е актуализиран ПАК !
И никаква информация...

Да не би спама да ти се трие автоматично, при мен беше такав яхото, но специално заради сайта отмених тази опция

Спокойно, съвсем скоро инфото ще е в сайта

Общи условия

Активация на акаунт