СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 94 877
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 105
ами НЕ - НЕ ОТПАДАТ. нали това дъвчем от 4 дни насам. пази им се мястото до края на второ класиране! така че, няма отде да освободят места.
Безмълвна останах просто...
исках да напиша забраниха размяната на подредбата Whistling
В момента можеш да си ги разместваш, ако искаш. Само триенето става като им пишеш във формата за обратна връзка какво искаш да изтриеш.

# 106
Кога започват да ходят на дг приетите деца с текущ прием-септември ли?

# 107
  • София
Текущ, значи веднага! Т.е. имат свободни места и в момента!

# 108
  • София
Eiphnh,  а за кое ОДЗ става въпрос?

85 ОДЗ /Звездичка/.

Вече и в сайта сме със статут КЛАСИРАН

# 109
  • София
ако някой е заявил предимство, но не може да го докаже пред директорката
, а е класиран-отива на второ класиране на общо основание. Ето Ви начин за освобождаване на място. Изчакването за по-добро желание има смисъл. Ако беше задължително да се записваме още на първо класиране по второ и трето желание щяхте да кажете, че не трябва така, че имате право да продължите да кандидатствате за по-добро желание. Ако четете внимателно на сайта ще намерите отговори на всичките си зададени тук въпроси.

# 110
  • София-Лагера
Анна в коя детска я записа и колко?

В момента съм чакаща 45 номер.
Това може ли да се промени до събота? newsm78

# 111
Момичета, има ли дете което сте регистрирали неколкократно, но от системата е "прието" НЕ по първият час на подаване на неговите данни, а по някой по-късен?? и какво ви отговориха за причината това да се случва? ..егати как го формулирах, но ..по-ясно не можах.. ooooh!
..с една дума  - него го нЕма у целата схема..

# 112
  • София
Аз съм направила само една регистрация, но никъде не пише нейният час. Важен е часът на кандидатстването. Може да се регистрираш през февруари, а да кандидатстваш през май ,нали.

# 113
  • София
Момичета, има ли дете което сте регистрирали неколкократно, но от системата е "прието" НЕ по първият час на подаване на неговите данни, а по някой по-късен?? и какво ви отговориха за причината това да се случва? ..егати как го формулирах, но ..по-ясно не можах.. ooooh!
..с една дума  - него го нЕма у целата схема..

Такива дублирания имаше в началото при паниката и кандидатстванията, след това всички дублирани ЕГНта бяха сляти и беше запазен по - ранниат час на кандидатстване

# 114
Аз съм направила само една регистрация, но никъде не пише нейният час. Важен е часът на кандидатстването. Може да се регистрираш през февруари, а да кандидатстваш през май ,нали.
..
нищо не разбрах..НАЛИ СПОРЕД "правилата" Outta Joint:

КГ.СОФИЯ:
Направени повече от една регистрации
Дублираните записи ще се обединят като кандидастванията ще се вземат с най-ранен час. При каквото и да е съмнение ще се изисква лично представяне на документите на детето.

# 115
Куки, там е работата че при нас не знам какво са сливали, но детето ми не е регистрирано ПО НАЙ-РАНЕН ЧАС. А с второто си кандидатстване по час. Първото просто НЕ съществува. ОТ кг.софия ми отговориха, че по-ранният час на кандидатстване ни е елиминиран, защото в някои ОДЗ.та регистрацията е започнала от по-късен час\13 часа\

# 116
  • София
Куки, там е работата че при нас не знам какво са сливали, но детето ми не е регистрирано ПО НАЙ-РАНЕН ЧАС. А с второто си кандидатстване по час. Първото просто НЕ съществува. ОТ кг.софия ми отговориха, че по-ранният час на кандидатстване ни е елиминиран, защото в някои ОДЗ.та регистрацията е започнала от по-късен час\13 часа\

Този отговор няма как да бъде приет за верен, подай оплакване, дано не е късно

# 117
Къде да се оплача?? На тези, които ми връщат такъв отговор??
божке егати идиотизма е всичко, просто се чудя какво чакаме ....поне майките доказваме не веднъж колко сме единни и силни

# 118
  • София
Къде да се оплача?? На тези, които ми връщат такъв отговор??
божке егати идиотизма е всичко, просто се чудя какво чакаме ....поне майките доказваме не веднъж колко сме единни и силни

Предполагам в общината, няма къде другаде

# 119
  • София
Това е безумен отговор! как по-късно - що за щуротия!

Общи условия

Активация на акаунт