СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 95 013
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не е класирана, беше с номер 19, сега е деветата чакаща.
В Градината по второ желание е шеста чакаща, а в третата градина - 14.

Късмет на останалите.

# 256
Не е класирана никъде ... вярно не се изненадвам , но ми е едно тъпо и гадно ..... Rolling Eyes
Много късмет на останалите  Hug

# 257

И аз мисля така да направя, но... имам повече доверие на вас като че ли  Wink

Благодаря ти, yovanka  Hug

# 258
да се похвал и ние сме приети, но има нещо което не ми е ясно, трябва да занеса здравния картон на малката, обядих се на личната а тя ми каза че той се носел преди да тръгне на градина като се направят изследванията, на вас дадоха ли ви го за да запишете детото в градината

# 259
да се похвал и ние сме приети, но има нещо което не ми е ясно, трябва да занеса здравния картон на малката, обядих се на личната а тя ми каза че той се носел преди да тръгне на градина като се направят изследванията, на вас дадоха ли ви го за да запишете детото в градината
на нас директорката ни каза, че не е нужен при записване, а чак наесен. нищо че пише друго в сайта.

# 260

куки , аз точно това се чудя - дали да запиша Ива сега, на първо класиране, и да изчакам Дани за второ, но се съмнявам, че ще се освободи място - > тогава ще съм пропуснала неговото първо и ще го запиша на второ, но в другата градина... И така двамата ще посещават 2 различни ДГ...  Sad А другата година ще имам двойното предимство, за което и ти пишеш, но до тогава най-вероятно ще се е освободило място в така желаната и за двамата от мен, т.е. където ще е Ива...
Или да не записвам никой от двамата сега - нали няма да загубя мястото си?! -  и да видя дали нея ще приемат във втората избрана от мен(при Дани), за да са заедно... в номер 2...

Ясно ли го обясних?  Blush

# 261
  • София
И ние сме от приетите по първо желание - страхотно се радвам...сори, че нахлух в темата, но в момента няма на кой др да се похваля...получили сме мейла още в 12 през ноща, сега вече и в сайта видях инфото...суупеер... Laughing Laughing Laughing

Честито и на другите класирали се Hug
Успех на всички чакащи  Peace

# 262
НИе също сме приети .На второ място. Сърцето ми се къса . Много съм раздвоена.  Cry Cry Cry Cry Не ми се разделя с малкото ми човече.  Но не ми се иска пак да ме тресе нервата догодина с това записване. Късмет на всички и на второ класиране.

# 263
  • София
Абе и на мен докторката ми каза, че не са необходими, чак есента. Пък в сайта друго пише.

# 264
И ние сме приети по първо желание. Само не можах да разбера, как при входящ номер 10 и 2 деца с предимство сме приети на 20-то място? Би трябвало да сме на 12, нали? Останалите 8 откъде се появиха?

# 265
Тази система е доста странна!

Класирани сме по последното желание, написано на майтап, за ОДЗ в съседна община. Там имаме входящ номер 30, приемат се 5 деца, родени 2007 г., а на 20 души това им е първо желание. Обаче ние сме класирани, а много от тях вероятно не. Как става това?

Имаме 3 други кандидатствания с по-ранен час и по-преден входящ номер, където сме чакащи.

С огромно удоволствие бих освободила мястото, което имаме, за едно място в ОДЗ-то до баба, където сме чакащ 1.

# 266
  • София

куки , аз точно това се чудя - дали да запиша Ива сега, на първо класиране, и да изчакам Дани за второ, но се съмнявам, че ще се освободи място - > тогава ще съм пропуснала неговото първо и ще го запиша на второ, но в другата градина... И така двамата ще посещават 2 различни ДГ...  Sad А другата година ще имам двойното предимство, за което и ти пишеш, но до тогава най-вероятно ще се е освободило място в така желаната и за двамата от мен, т.е. където ще е Ива...
Или да не записвам никой от двамата сега - нали няма да загубя мястото си?! -  и да видя дали нея ще приемат във втората избрана от мен(при Дани), за да са заедно... в номер 2...

Ясно ли го обясних?  Blush

Ако запишеш дъщеря си сега, за следващото класиране вече ще си с 2 предимства, не чак за догодина, щом едното дете е записано предимството веднага започва да важи за следващото класиране. Но това че са 2 предимства не дава повече шансове, просто се гледа по - горното предимство, тоест брат/сестра. Което значи че би изместила други деца близнаци, родители с 3 деца до 10 г и брат/сестра, които са кандидатствали за съответната ДГ след вас с по - късен час. Аз бих записала дъщеря ми веднага и бих изчакала за 2-токласиане за синът ми и тогава бих го записала където е приет, защото иначе всички кандидатствания се изтриват (след 2 поредни класирания и незаписване)

# 267
Юка мерси много, ние сега ще ходим до градината

# 268
  • София
И ние сме приети по първо желание. Само не можах да разбера, как при входящ номер 10 и 2 деца с предимство сме приети на 20-то място? Би трябвало да сме на 12, нали? Останалите 8 откъде се появиха?

Списъците са по забучен ред

# 269
                          И ние сме приети!
                          Здравния картон - много интересна ситуация  newsm78 Обикновено до сега в ДЗ се носи имунизационния паспорт на детето /при постъпване/ и празен картон.Мед.сестрата попълва този картон като нанася всички имунизации и статуса,след това педитата периодично правят профилактични прегледи с бележка от сестрата в ДЗ.До сега никога личния лекар не е давал картона на детето ,който е при него само данните се пишат на бележка и се "пренасят" в нов картон.
                          И питам има ли списъци в сайта ,защото ние получихме мейл?

Общи условия

Активация на акаунт