СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 94 966
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Куки, ще има ли порверки на предимствата след записването? Защото много ми е странно от къде се взеха тия 18 предимства в 51 ОДЗ, като ми беше казано от сестрата за 5!

# 271
  • София
Здравно-профилактичната карта е друго-един картон представлява-с мерки, теглилки и такива работи.

# 272
  • София
кандидатствахме само в 67 ОДЗ за ясленска група ... вх. номер 4,сега смечакащи номер 14 (пбявен прием за тази възраст - 5 деца). Явно много с предимство има. Сега ще чкаме второо класиране ... кога беше то?

# 273
  • София
А споменаха ли тези дами откога започвате?

Да, директорката на ОДЗ-то, където съм подала молба за синът ми, се обади - каза, че са се освободили места, т.к. текущ прием и той е класиран, " но ще започне чак от септември" (цитирам). Статус "класиран", се появи след 2 дни...
Благодаря за отговора. то при всички случаи ще се говори с директорката.

# 274
  • София
Куки, ще има ли порверки на предимствата след записването? Защото много ми е странно от къде се взеха тия 18 предимства в 51 ОДЗ, като ми беше казано от сестрата за 5!

При сигнал да, ако виждате нещо нередно ми пишете на лични и ще направим проверка

И мен ме озадачи нещо, за яслата на синът ми има прием 11 деца, всички приети са с предимство и още 6 чакащи с предимство общо 17 предимства за 11 места  newsm78

# 275
  • гр.София
 Ние оставаме за догодина Wink

Честито на всички приети Peace

Дидиа,в сайта са изнесени списъците.

# 276
И ние сме приети по първо желание. Само не можах да разбера, как при входящ номер 10 и 2 деца с предимство сме приети на 20-то място? Би трябвало да сме на 12, нали? Останалите 8 откъде се появиха?
Някой писа ,че  списъка  е по АЗБУЧЕН ред, а не по номер за кандидатстване.Аз още не съм го видяла. Embarassed
               blanc ,благодаря.Влизам да видя  Laughing

# 277
                        blanc ,где ги тези списъци? Защото при мен не се появяват къде ли не търсих. newsm78

# 278
  • Букурещ
И ние не сме приети. И в двете градини са приети само деца с предимство, като чакащи резерви също има по 5-6 деца с предимство. Ние сме 10 резерва на едното място, но е просто абсурд, като не са приели тези с предимство.

# 279
И аз да питам къде са тези списъци с приетите и резервите на сайта, че никъде не ги видях.....

Ние сме приети по второ желание, а сме първи чакащи (поне засега) по първо. Доколкото разбирам, ако не я запиша сега, мога да изчакам евентуално да се класираме по първо. Така ли е?

# 280
Здравно-профилактичната карта е друго-един картон представлява-с мерки, теглилки и такива работи.
Точно за това става дума.Оргинала винаги ОСТАВА при педито там е записано не само мерки и теглилки,а всички прегледи на детето .

# 281
  • гр.София
 Дори без да съм се регистрирала на входа ги виждам списъците.
 На съответна градина,съответната група,най-вдясно пише списъци-класирани и чакащи-цъквам върху това.

Не знам,ще излезе ли така
http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo0OntzOjk6InJhdG … 7czozOiIzMzAiO30=

Ето, излезе.

# 282
  • София
И ние не сме приети, но то се очакваше. Пък и от 30 места 17 са заети от деца с предимство. На другото място от 4 места и 4 са с предимство. На третото от 6 места 6 са с предимство и в чакащите пак 4 с предимство. Просто си знаех, че няма на какво да се надявам.

# 283
  • София
Честито на всички приети Hug Hug! На останалите кураж - доста места ще се освободят за второ класиране (поне аз така си мисля).

За моя най-голяма изненада и бебо е приет (по трето желание), въпреки че беще 70-80 в списъка Shocked. Аз нямам никакво намерение да го записвам на ясла - регистрирах го ей така за спорта, когато сайта се отпуши малко Mr. Green. Така че със сигурност ще освободим 1 място в яслата на 36 ОДЗ Пеперуда.

# 284
Честито на приетите деца. Ние сме в списъка на чакащите. Надявам се за следващото класиране да има положителен за нас резултат.

Общи условия

Активация на акаунт