СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 94 998
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 285
                        Ами "спящата красавица"  гледам и невиждам  Embarassed blanc благодаря ,че ме събуди. Mr. Green

# 286
Честито, Таничка.
За къде Ви е второто желание? Ако е за яслената на Мечо Пух - чух, че не е много хубава и не си заслужава.

Ние сме приети в 1-ва група за 67 ОДЗ Мечо Пух и съм супер щастлива.....

Честито на приетите!  bouquet

# 287
И двете деца са ми приети, но в различни детски  Sad Сега незнам как ще го мисля..изглежда ми ужасно сутрин да минавам през 2 детски и после да тичам за работа Rolling Eyes...Но важното е че все пак сме приети 3то желание и на двете деца...Успех на всички Hug

# 288
ние също "чакаме"
какво чакаме и аз не знам

как ще се освободят места за второто класиране?
сега ли се доказва предимствата, при записването?

сигурно са коментирани нещата , ама дайде да обобщим, че вече няколко страници, даваме отчет кой влязъл и кой не, а това е важно, нали

# 289
  • София
Мисля, че като едно дете е прието, веднага трябва ад се заяви предимство за другото!
Сега си обясних какви са тия нови предимства между класиранията!

Места за второ класиране не виждам как ще се освободят при положение, че се пазят местата на незаписалите се до третото класиране!

# 290
  • София
 PraynigМоже ли някоя от мамите, които са ходили до ДЗ и са видяли списъците, разлепени там да ми каже- списъците съдържат ли информация за часа на кандидатстване на приетитие/съответно на чакащите деца или е както в сайта- само с имена? Да знам има ли смисъл да се разхождам до ДГ.

# 291
И ние се класирахме по първо желание. Какво значи "Записан като специален случай"?

# 292
  • София
И ние се класирахме по първо желание. Какво значи "Записан като специален случай"?

Да не би да сте спредимство???

# 293
  • София
и ние така, но не сме с предимсто
странна работа

# 294
Не, не сме с предимство.

# 295
  • София
  33uu странно...

# 296
PraynigМоже ли някоя от мамите, които са ходили до ДЗ и са видяли списъците, разлепени там да ми каже- списъците съдържат ли информация за часа на кандидатстване на приетитие/съответно на чакащите деца или е както в сайта- само с имена? Да знам има ли смисъл да се разхождам до ДГ.
   А може би , за да е всичко точно, трябваше в списъците да са публикувани и часовете на кандидатстване, но щяха да са разбъркани, децата, заради азбучния ред.

# 297
  • София
привет

класирани сме и ние по 1во желание, пожелавам това и на всички останали! Peace

lilfi на списъците които аз видях няма записан час- пише пореден номер, три имена на детето по азбучен ред и дали има предимство (не пише какво предимство, само "предимство"). Peace

# 298
Нашите градини са заключени с катинар.Нали щяха да работят днес Thinking

# 299
И при нас така - Мариела е приета без предимство на второ желание, но записана като специален случай. Както и да е, няма да го мисля.
За градината за която имахме първо желание, Мариела е първа резерва.

Чудя се дали не можем тук да се ориентираме дали има шанс да се освободи място по-напред.
Мариела от 4-то място в кандидатстванията като първо желание за 5 свободни места, сега е на 6-то място, защото има 3 деца с предимство.

Става въпрос за 61 ОДЗ Шарено петле в Слатина...Дали от петте приети там деца, набор 2004,  нечии родители не пишат тук?   Thinking  И ако пишат, да споделят дали възнамеряват да регистрират там децата си, та да знам и аз да чакам ли, да записвам ли Мариела в по-далечната градина... Rolling Eyes

Ако се освободи място за 61, аз ще освободя място за 183-та.  Laughing

Мислех да пусна отделна тема, но гледам, че вече се нароиха няколко за отделни градини...

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 10:58 от Free Soul

Общи условия

Активация на акаунт