Тупкат в нас по две сърца, до ДЕКЕМВРИ чак ще е така

• 12 551
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
# 61
И аз това намерих, когато пуснах Пренатал на търсачката Flutter
Но видях и мнения, че във Варна не можели да ги намерят в няколко аптеки Thinking
Аз лично не съм търсила, дано да намеря. Wink

# 62
Karacheviyska  аз си я взех от аптеката - беше 43лв. Преди няколко дни се разхождах в София Сити Центъри видях, че точно пред магазина на Пикадили имат много богат щанд. Иначе във всяка аптека може да се намерят.

Invisible  не са тези. Ето така изглеждат:

Имат и Фолиева киселина, която изглежда ето така:

както и много други добавки!
 Леля ми е фармацевт и между Пренатал, Центрум и Матерна ме посъвевтва да си взема Пренатал - най евтини били от трите вида и най-добри. Другите са синтетични.

# 63
  • София
Ninanb, най-добре е да звъннеш и да ги питаш, тъй като има разлика в договорените пакети. На мен ми казаха, че при нас се включва и избор на екип, но накрая ще видя със сигурност дали е вярно.

# 64
Благодаря, Захира!   bouquet Ще потърся, не вярвам във по-малките аптеки да ги има, но в големите - със сигурност! Simple Smile

# 65
Da, otnosno Zakril zavisi firmata v koiato raboti6 kakuv paket e platila. Pri nas absolutno vsiko vliza. Dori VIP staq. V Tokuda ne mi se nalaga da vzimam fakturi prosto kazvam 4e sum po Zakrila i te si se opravqt.

# 66
Токущо питах мъжа ми за тоя Пренатал и каза, че не би ми го препоръчал и струва 17,40 за един месец.   bouquet

Вчера Евтимова ме пита пия ли вече витамини, казах й НЕ. А тя - както искаш! В най-хубавия период си бременея, няма да пия нищо освен ако нещо не го наложи!

# 67
Явно не става въпрос за същия Пренатал има и други видове - аз затова подчертах, че е този на Jamieson. Струва 43 лв. , а не 17 и по-малки разфасовки няма.

# 68
Здравейте момичета  Grinning
Как сте със сънищата? Аз сънувам цели филми и те доста странни.3 нощи под ред сънувам че правя нещо по 3 пъти.Заключвам 3 пъти,падам 3 пъти а тая ною за капак сънувах че 3-ма човека за умрели  ooooh! не знам кво става амааа тея сънища направо са луди.

# 69
Сега звънях в кабинета на д-р Марков за фетална морфология за началото на юли и ми казаха че нямат никакви свободни часове до 24-25 юли newsm09 Сега ще звъня и във Фемина да видя как стоят нещата там.

# 70
eses, да не чакаш тризнаци  Hug Grinning и аз сънувам доста абсолютни комикси, при това много цветни,  сутрин се шашкам.. но после бързо ги забравям.

Zuerich, ще си плащам в Майчин Дом при д-р Бейлерян, а по ЗК ще посещавам д-р Станева от ОБ - личната лекарка ми я препоръча, иначе не съм чувала отзови за нея.  Thinking

# 71
На сънищата съм във вихъра си просто, снощи такъв екшън сънувах, че още не мога да го осъзная явно много филми гледам  Laughing Laughing снощи сънувах, че заедно с мъжа ми стреляме по някви хора с автомати  #Crazy #2gunfire луда работа

Благодаря ти Zahira и аз ще си ги потърся, прочетох добри отзиви за тях по другите форуми   bouquet

Чакам да кажеш за ФМ във Фемина, че и аз още не съм се записала никъде Confused

Ето това са витамини  Peace

# 72
Karacheviyska,аз още в миналата тема писах за тези витамини,има ги в Санита и според мен са най-добрите.Само,че аз ако ги пия на гладно,повръщам,за това ги приемам след хранене.

# 73
Това за витамините е много полезно линкче. Във Фемина току що си записах час за 4 юли при д-р Врагалева. Тогава ще съм в 14 г.с. Първо ми каза да се обадя след седмица за началото на юли, но после склони да ми запише час.

# 74
Karacheviyska,аз още в миналата тема писах за тези витамини,има ги в Санита и според мен са най-добрите.Само,че аз ако ги пия на гладно,повръщам,за това ги приемам след хранене.
Да, то си пише на тях да се приемат по време на хранене!

Общи условия

Активация на акаунт