Изпотяване при 3 годишно дете

• 16 817
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
И аз се потя, когато ми се отпусне тялото, за жалост в последно време почти не се случва да спя като бебе. Това потене е лукс, който с времето и нарастването на грижите и стреса намалява и изчезва.

# 16
И моето дете е така - малко да се постопли и започва голямо потене, особено по главата и вратлето, когато спи. Стремя се да я обличам леко и я завивам с много тънки завивки. Тя самата винаги си отвива крачетата и така завивката и е само на кръста. Иска да и пусна дълга коса, но като гледам как се поти и не смея, защото като спи дългата коса още повече ще я претопля.
При детето ми явно е наследствено, защото и съпругът ми  и свекървата са така.

# 17
А пробвали ли сте да ги обличате по малко?
Много ми е забавно - майката с тънка блузка с голо  кръстче и къса пола, а детето - дълъг ръкав, дълъг панталон и якенце отгоре. Айде после тичай на слънце да си играеш докато мама пуши тук на сянка.

Пробвали ли сте да ги оставите да спят без пижама - примерно само по потниче?

# 18
Виктория също се поти страшно много, когато спи. Но нейната коса е много дълга /малко под дупето/ и аз си го обяснявам с това. Питала съм педиатъра - каза, че няма нищо. Пълни изследвания сме правили /по друг повод/ - нищо. Предполагам, че е нормално. Не се поти само, когато е болна.

Пробвали ли сте да ги оставите да спят без пижама - примерно само по потниче?

Пробвали сме. Спи по потник и боса надолу, завита само с чаршаф и пак е същото.  Laughing

# 19
  • Първомай
Моята щерка е същата.Зиме лете заспи ли главата й е мокра.Тези дне играе на вън по една тънка рокличка и вратлето й пак е мокро,а е подстригана много късо.Явно на тази възраст(и тя е на три) това е нещо нормално.

# 20
И двете ми дъщери се потят много.Всъщност голямата,която е на 12години,от няколко години се поти много по-малко,отколкото като малка.Което ме успокоява и за малката ми дъщеря.

# 21
  • Sofia
И моята дъщеря се поти много. Навън все съм с няколко ката дрехи в чантата. Като спи е същата работа, но я сменям около 24 часа и после чак сутринта. Уморих се толкова години да не си легна и да се напа като хората.
Иска да и пусна дълга коса, но като гледам как се поти и не смея, защото като спи дългата коса още повече ще я претопля.

Марти никога не е била с къса коса. Правя разни прически а вечер плета плотки да не и е топло. Понякога вдигам косата на кокче високо.

Общи условия

Активация на акаунт