Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 284
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
МИЛА НАН ЧРД!
Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината! Толкова щастие, че да ти завидят ангелите, толкова любов, че да не може да я запише историята!

Честита Годишнина Пепи!
По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет!

Иси,Хаджиева не може ли да я излекува тази хрема Thinking.Иначе незнам какво да ти кажа,не съм запозната с нея.Дано се оправите бързо Hug
ПРАТИ МИ ЛЕКАРСТВA ,НО ТЕ НЕ ДОЙДОХА И СЕГА ПАК ЧАКАМ  33uu Weary
Ели,  fingerscrossed

# 136
  • somewhere over the rainbow
Благодаря ви, момичета, много сте мили! Hug
Бързам да ви почерпя и да бягам по задачи:

Усмихнат ден!

# 137
Честит рожден ден Нан!Желая ти щастие,здраве и сбъднати мечти!

Мерси мами заради вас и вашата енергия като се разписаааах,аз като почна с романите и...,незнам кой ще ме чете, ама бая ще почете,иначе за думите си знам че имам грешки,и като се замисля са доста, ама карай,да върви,каквото е!

Умирам за сън, но спах 1 час до сега и стига толкова,Юл не пита спала ли съм,сега пия кафе със сладолед,черпя и вас!

Хайде бай!

Днес страшна жега що така! newsm78 #Crazy Crazy

# 138
Браво Ели Simple Smile силно гуш.

Пепи извинявай пропуснахте, но нека с моя пропуск и всяко зло да те пропуска. Честита ви годишнина, любов,любов и още повече любов ви пожелавам.   bouquet

# 139
  • Варна
NAN Честит Рожден Ден! Много здраве и любов! newsm59

# 140
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, момичета!

Влизам набързо да почерпя за 3-тата годишнина от сватбата ни!

Благодаря за милите пожелания, на тези, които са се включили!

NAN, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!

# 141
  • София
 bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,НАН!
 baloniМНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И БЕЗКРАЙНА ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!
Пепи111-и на вас с мъжа ти ви желая много любов и още бебета! Grinning

# 142
Мила НАН, честит рожден ден! Пожелавам ти много усмивки, щастие и радост!!!

Пепи, честит празник! Нека още много години се радвате един на друг в този ден!!!

Ели, много стиснати палци за късмет в резултатите от мен!!!

Честит имен ден на Валери! Да расте здраво и щастливо дете!!! (със закъснение, но от все сърце)

# 143
 Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАН

ПЕПИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! И прекрасни емоции, в бурното море, на семейния живот!

Дидито, сори за разминаването, но ходим и по огледи - за нова квартира, и яко сме под пара  Cry
 Hug на всички, не съм в настроение да пиша  Hug

# 144
  • Варна
Пепи честита годишнина! На теб и мъжът ти желая много щастливи мигове заедно !
И ние преди 9 год си казахме ДА на този ден Laughing! Мен май ме е треснало вълнението като едно време - като гледам кое време е, а пък аз не спя....... Спомням си, че тази вечер преди сватбата мъжът ми спа в нас, защото в тях беше пренаселено и спахме на едно диванче в кухнята, цяла нощ валеше и доста се наръбихме.........
Да ви се оплача как щеше да се пребие Тошко вчера пред очите ми  Sad - бяхме в едно заведение и той се качи на един стол и се облегна прав на облегалката и полетя с главата на долу. Всичко стана много набързо - аз бях до него и се опитах да го хвана, но не успях - добре че стола беше дървен плетен, че омекоти малко удара и той падна повече на носа си - стана му двоен - наду се посиня, не даваше да го пипам - само ревеше. Водих го на лекар - успокоиха ме, че на тази възраст нослетата им били още хрущяли, главите гумени - нямало страшно.
Мерси мами заради вас и вашата енергия като се разписаааах,аз като почна с романите и...,незнам кой ще ме чете, ама бая ще почете,иначе за думите си знам че имам грешки,и като се замисля са доста, ама карай,да върви,каквото е!
Ели  fingerscrossed
[Днес страшна жега що така! newsm78 #Crazy Crazy
И тук беше така - искам вече да ги водя на плаж, а ма водата още студена, а пък на пясъка не мога дълго да ги удържа.

# 145
  • София
Анет-ами честита годишнина и на теб!Много много любов ви желая!
Съжалявам за малкия,ама много ме разсмя с хрущялите и гумените глави! LaughingСъс сигурност си си изкарала акъла-представям си. Hug
Ние преди обяд до следобед бяхме на външно клубче,та видях и аз малко рахат-не тичам постоянно след малкия,а само си го гледках,прочетох на спокойствие цяло списание и изобщо много си отпочинах!Само дето като затръгвахме изпадна в истерия и го държа един час!После съседите не спряха да чукат и блъскат,Влади постоянно се будеше с рев,та сега пак съм с главоболие!
Амери-съжалявам,че все те улучвам в кофти момент-няма да те притеснявам повече-дано скоро намерите хубава квартира.В крайна сметка не излязохте на глава със старухата,а?
Ох,омръзна ми от този дъжд!

# 146
  • somewhere over the rainbow
Честит празник на Пепи и Анет!  bouquet  bouquet  bouquet
Ели, аз разбрала-недоразбрала, ама къде кандидатстваш и по какво полагаш изпит? Thinking

Тук сега вали, но предиобед беше страшна жега, та се замислихме за един плаж в Хисаря. Много ми се плацика някъде,ей Crazy

# 147
АНЕТ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НА ВАС! МНОГО РАЗБИРАТЕЛСТВО И ЛЮБОВ!

Ели, успех на изпитите  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 148
Aнет честита годишнина и оюе много по 9 години  Wink. Много любов и разбирателство, а защо не и една малка принцеса  Hug  bouquet.

Дидито къде е това външно клубче? Дай повече инфо.

Какво става със дюкянките нещо се позагубиха сигурно е от свалените килца, станаха невидими  Wink

# 149
Здравейте момичета!Ние се завърнахме,но нямам време все да седна да попиша.Прекарахме чудесно,много неща видяхме,а и още много отново останаха за следващия път.Концерта беше върха!
Честито на всички,които са имали повод да празнуват тези дни!
Я кажетете някой сайт да кача снимки,ама да може по-големички,че с новото фото са като плакати,а снимка.бг неще да ми ги прикача и не ми се иска да се занимавам и да ги намалям преди да ги кача.
Сега ще вечеряме,после ще пиша. Peace

Общи условия

Активация на акаунт