Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 283
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Я кажетете някой сайт да кача снимки,ама да може по-големички,че с новото фото са като плакати,а снимка.бг неще да ми ги прикача и не ми се иска да се занимавам и да ги намалям преди да ги кача.
Аз съм си направила сайт тук multiply.com . Много е лесно качването и на снимки и на видео.

# 151
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Анет, честита годишнина! Много любов и разбирателство!

# 152
Какво става със дюкянките нещо се позагубиха сигурно е от свалените килца, станаха невидими  Wink
Аз съм си тука   Mr. Green, другите се губят  newsm78
Моята 3-та, си върви пИрфектно  Embarassed
Дидито, то нашето не е за разправяне, ама преди да заминем за лятото, ще си направим една среща  Peace

# 153
  • Варна
Анет,Честита Годишнина!Много любов,разбирателство и повече време заедно!

Какво става със дюкянките нещо се позагубиха сигурно е от свалените килца, станаха невидими  Wink

И аз съм тук Mr. Green

# 154
Здравейте милички! Hug Hug Hug
Първо да поздравя НАН, нека здравето, щастието и късметът никога не те напускат!

Пепи и Анет-много дълги години семейно щастие и дом, в който се оглася безгрижен детски смях!
Тия дни ме е подгонила треска за РД на мъника. Обикалям за сладки и торти, да си харесам нещичко. Реших да го направя в къщи, че покрай новата кола хвръкнаха още 2000 лв. за да я направим кукла.  Tired Сменям и частично интериора в кухнята. Много ми харесва  Crazy За подарък вече му избрах:
, но съм в чуденка кое от тях. newsm78 Всички са лекички и влизат в асансьора или в гаража. Затова се ориентирах към тях. За голяма кола нямам пространство. Дано му хареса.

# 155
Опа, ето ме и мен. Wink
Липсвахте ми много. Hug
Честит рожден ден на Нора. Много здраве и безгижно детство.

Честито порастване, НАН. Всичко най-хубаво!  bouquet

Честити годишнини, Пепи и Анет. Вечно влюбени и обожавани от мъжете си!  bouquet

Ети, честита придобивка. Безаварийно шофиране!

Сега нямам настроение за писане, минавам само да ви видя и кажа, че ще съм редовна.

Спокойна вечер.

# 156
  • Варна
Добро утро Hug
Да почерпя кафенце Wink

Намерих едно клубче,в което гледат дечица от 0 до 7г и днес ще водя мъника там.дано да му хареса,и да има мама малко свободно време Crazy.пък и тати Laughing
Ето малко инфо за Варненските мами
http://www.nanny-bg.free.bg/

Ронка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лек ден на всички  bouquet

# 157
Анет, честита годишнина и на вас!!! Още дълги години да празнувате този ден!

Ети, безаварийно шофиране! На мен най-много ми харесаха количките от 2-та и 3-та картинка, тези с четирите гуми. Акумулаторни ли са или с педали?

# 158
  • Варна
Вчера не успях да ви благодаря за поздравите! Мерси момичета, да ви се връщат всички пожелания!
Ети ние имаме последния мотор - карат го идвамата в къщи около масата - единия качен на него, други на кола от тези дето се избутват с крачета - такъв шум се вдига, а ма е весело.
Жоржи ще чакам да споделиш впечатления. Аз иначе ги водих за първи път онзи ден двамата в Елитис /намалили са го 3 лв на час/  - много играха и двамата /страшно са мили каките/, но проблема е, че уж Тодор е с батко си и му харесва, а все хвърля по едно око до ме търси. В момента в който си помислих, че е забравил за мен и се измъкнах да понапазарувам долу наддаде такъв вой, че просто не знам как ще мога да го оставя някъде ooooh!, за съжаление  Cry
Ронка надявам се вече да ти се е оправило настроението и скоро да се включиш! Hug

# 159
Добро утро, момичета.

Джорджи, дано му хареса на Дито и иате малко свободно време с Иво.
Анет, голяма веселба пада при теб с твойте сладури.

Аз също мислих за подарък и май измислих. Реших да й вземем кухничка някаква. Скоро Нани показва някакви подобия... Тук почти си няма играчки, иначе подобна акумулаторна количка съм замислила още от миналата година, та може и това да я огрее.
Сега малко за нас...
 Ние сме добре. Ема расте с всеки изминал час, разбира всичко и почти всичко говори.
Новата квартира е почти на центъра, има много паркове за разходка на около. Възплзваме се максимално. Прави ми впечатление, че Ема не иска да игре с децата. Все ме дърпа и аз да съм с нея. Досега не е правила така, може би усеща, че е сред други хора(малко глупаво прозвуча, но не мислех, че ще усети чак така промяната). Иначе като бяхме в къщата, идваха много деца и изобщо не се притеснявше. Играе си с тях и не търси никого.
Аз от няколко дни съм дота изнервена, бях преди, а сега съм в цикъл и май е обяснимо. Crazy Ема се отби, вече не я кърмя. Всичко стана много плавно и леко, и двете го приехме доста спокйно, особено тя. На мен ми е много мило като се сетя за моменти когато си бяха само за нас, но така е, детенцето и порасна. След време живот и здраве и второто ще го кърмя докато детето иска. А майка ми вчер ми каза..." Ти я кърми докто детето само не ти каза и показа, че не иска вече". Simple Smile Ема, беше много сладка, защо напоследък, сукваше по 2-3 пъти, пуска зърното и казва.."мамо, бебе не тока"(мамо, бебе не иска цока) и си лапа бибата.
Ух, поувлякох се. Спирам.

# 160
Нан, в ПУ с езикова култура  Peace

Ама ще видим, я камилата я камиларя, аз като много говоря нищо не става! Crazy

Днес тук вали гърми виелици бури,от сутринта хвърчат линейки,пожарни какво става все едно идва края на света и е е дно такова мрачно  Tired

Трябва да ходя днес или утре на друг изпит за говорни,направо не ми се ходи ама днес пък 13- петък,  незнам,утре последния ден,направо се чудя кога да ходя... ooooh!

Ети и аз чакам една кола тук, чакам чакам,да видим,то е една такава никаква, ама ще я карам ,само да ми дойде  Whistling Flutter  travel

Вчера бяхме на рожден ден с Юлия  Party Много хубаво се наигра и надивя!

Отивам да пробвам това www.multiply.com

# 161
  • Варна
Прави ми впечатление, че Ема не иска да игре с децата. Все ме дърпа и аз да съм с нея. Досега не е правила така, може би усеща, че е сред други хора(малко глупаво прозвуча, но не мислех, че ще усети чак така промяната).
Рони имам приятелка, която живее в Германия. Нейната дъщеря е на 2год и половина и също не искала да играе там с децата, защото казвала, че не ги разбирала какво говорят. Може и при Ема да е същото.

# 162
Привет  Simple Smile

Ети , аз съм (моите родители по-точно) в района на училище "Олимпи Панов". Непременно ще се обадя следващия път , поне за кафе. Сигурно ще е през августовския отпуск.

jorjito  Hug   Приети сме в 2 ясли - в Русалка и в ОДЗ "Морска звездица" . Ние се записахме в "Русалка". Засега нямам забележки. В "Иглика" бяхме 87 номер, никакъв шанс за класиране нямахме там.

За рожденния ден на Додо още не сме измислили какъв подарък ще купуваме. Но празненството май решихме къде ще е. Това парти, което ще е на деня (петък се пада ) ще го направим с деца и приятели на заведение. А роднините ще дойдат в събота , и двата комплекта баба и дядо са от път и ще останат с преспиване, само още не сме решили как ще ги настаняваме. 

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 15:27 от coccinella

# 163
Анет:мерси за сайта,регистрирах се,сега ги качвам,ама са много бройки и много големи,та ще отнеме време.
Днес никой не пише,що така? newsm78
Нали е петък 13,ужасен ден се оказа за нас,да се оплача аз.Половинката за 24 часа успя да съсипе доста добре колата.Тя е почти на 3 години и до сега и нямаше нищо,даже не беше одраскана,ама ето на.Снощи влязал в една огромна дупка,резултата е мека гума,крива джанта,заради която му играе волана и колата си върви на ляво и загубен тас.Днес наобяд удари една тойота на един паркинг,първото му проишествие и сега е с акт.Слава богу без сериозни последствия,а колата е с олющена боя.Като се прибрахме реши да я прибере ,за да не я завали градушка под паркинга за камионите,които е с една безумна колона по средата и сега дясната врата е с остъргана боя,ама доста дълга е чертата.И всичко става сега,когато си взех книжката,а още не ми е давал даже да карам.А тази кола остава за мен,той ще си копува друга,егати късмета имам,а? #Cussing outХубавото е поне,че има пълно Каско и сега в понеделник и със застрахователи ще се разправя цял ден. Sad  Зоя пък днес реши да не спи наобяд,поне хубавото беше,че в 21:30 вече спеше изморена. Hug

Ели:стискам палци! Peace Hug

Та така,оплаках се и ви пожелавам лека нощ.

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 00:33 от arllina

# 164
Вижте на какво попаднах! http://www.nahrani.com/

Общи условия

Активация на акаунт