Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 275
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Арлина, не се ядосвай за перитетиите на съпругът ти.  action032 Най-важното е да е жив и здрав. Другото е само някакви си ламарини, които ще се поправят  Hug
Ели-не е ли сложно това, което си избрала да учиш  newsm78 Дано да те приемат  Praynig
coccinella-и моите родители са около училището  Wink Аз съм живяла там около 5 години.  Simple Smile
Отивам да спя, че пак имахме гости.  Grinning Лека и на вас  wavey

# 166
Ети ,той изпита е с езикова култура (български език) понеже Нан пита по какво е изпита,иначе възможните специалности са много с този изпит,стига да имам хубава оценка ще пиша възможно всички които има, за да ме приемат в някоя,пък после ще видим,то още не се знае дали ще изкарам хубава оценка,а на изпита по говорни и комуникативни способности ми казаха че съм имала говорен дефект и съм Шъкала много-ми те като ми изкараха да чета някви скоропоговорки -шест шишета се сушат на шосето..... как няма да Шъкам... Mr. Green Иначе  него го взех де,ша им Шъкна аз..
не съм можела да говоря амаха!

Абе този месец какво става само дъждове  ooooh!Сега пак е мрачно...излизаме докато не е заваляло...

# 167
  • София
Арлина-кофти късмет с колата!Но,наистина,важното е,че е бил "малкия дявол".И аз съм малко суеверна,та казах на сестра ми да не кара колата в този ден,че знае ли човек... Twisted EvilА,иначе чакаме снимки от Английско и концертите! Grinning
Ели-тоз сайт много занимателен,снощи един час сменях думички-като краста!

# 168
Здравейте милички!

Не сме ви забравили с "Лолата"( така се казвала), но пусто време не остава Grinning Grinning Като свърша работа отиваме на разходки, събота и неделя пак така, да свърша нещо в нас и то станало 12.

Елинка късмет на изпита, който ти остава! Ще се справиш ти си умно момиче, а и предполагам щом е общообразователен не е сложно.

Аз също ще се явявам на изпит след две седмици, но не в университет ами в централата за повечко парички. Стискайте палци че са толкова много неща, а време никакво да чета. Уж го работя, а не съм сигурна в себе си...

Арлинка, не се ядосвай за колата, вие да сте живи издрави. И нашата я чукнахме малко, но нали е барачка та не ме яд.

Аз ще попрочета какво сте писали да видя какво съм изпуснала.

Чао и цунки!

# 169
Ох,така е момичета,най-важното е ,че сме живи и здрави,ама много ме доядя де. Twisted Evil
Качих снимки,доста снимки,ама ми ги намали много този сайт,но пак  се виждат.От концерта няма,бяхме забравили малкото фото,а новия апарат е огромен,като папарашки и нямаше да ни пуснат с него.Снимахме с телефоните,ама са кофти.Eто едно кипче  http://youtube.com/watch?v=f3b6FWfZlAA да добиете представа как беше.Това е първата песен.Ние сме някъде долу,но не много близо до сцената,малко по-назад. Wink ,някъде тук:http://www.youtube.com/watch?v=Rxh8SPckK4U&feature=relatedИмаше много хора,чух че били 86 000,аз лично на по-голям концерт и стадион Winkне бях ходила.Вижда се и как хвърчеше бира,направо целите бяхме мокри накрая.И то бира по 3,5 паунда,нашата си я изпихме без да я я разлеем Mr. GreenИма доста кипчета от концерта в youtube-а,гледайте ги,ако искате.Ето и любимата ми песен от последния албум:http://www.youtube.com/watch?v=ugj8IQOZT3c&feature=related

Снимките:http://arllina.multiply.com/photos/album/4/london-06-10.06.2008

Eто ме на Пикадили октомври:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4279132
Ето ме пак на Пикадили и юни:http://arllina.multiply.com/photos/album/4/london-06-10.06.2008#4]
Разликата в кг е очеизвадна,въпреки малката втора снимка.Нали ви бях обещала снимки от преди и сега. Wink Mr. GreenТа диетката се оказа наистина доста ефикасна.

Ронка:знам как се чувстваш,на мен ми е доста кофти,още повече,че Зоя не се отби сама.Вече стана малко повече от месец откакто не я кърмя и много ми липвса,ама... ConfusedИ при нас мина много леко всичко,само дето се притеснявах толкова,тя даже хич и не се сеща.Пораснаха дечицата Tired
Зоя е в някакъв много странен период на обилно ядене и спане до 10 часа сутрин,а обикновенно става в 8:00-8:30.Така е от седмица,онзи ден стана даже в 11 ooooh!Не че се оплакавам де,така и аз се наспивам,ама като стане толкова късно пък неще да спи на обяд и дивее до 22 часа,поне после заспива веднага изморена.
Отивам след малко и аз да лягам,лека вечер ви желая. Hug

# 170

Зоя е в някакъв много странен период на обилно ядене и спане до 10 часа сутрин,а обикновенно става в 8:00-8:30.Така е от седмица,онзи ден стана даже в 11 ooooh!
Това сякаш аз съм го писала. Само, че Ема е така от около 2-3 месеца. Не се оплаквам, защото спи и след обед и вечер си ляга към22-22:30 ч.
Арлина, сега ще разгледам снимките. С много готин аватар си! Hug

Синеоче, съвсем се затри, като старите пари!

Анет, и аз мисля, че Ема не играе с децата заради езика. Много се радва на какички, като ги види и веднага запова да вика "кака, кака, какооо"...а аз умирам от срам, защото кака (удареие на последното "а"), означав лайно. Embarassed
Веднъж в един магазин видя едно нагърче и започна "кака, кака", а родителите само ме гледат и коментират нещо...аз грабнах Ема и се изнизах... Embarassed

Днес ходихме на зоологическа радина. Изкарахме си много добре, няма нищо общо с тази в София! Ще показвам снимки кто ги кача. Мног съм несериозна в това отношение, ама е се стегна и утре ще кача поне няколко.
Днес е деня на бащата. Та честито на всичките ни горди татковци, и да се радват на поне по още едно детнце! Wink

# 171
Здравейте ! Ние се завърнахме от планината  Party
Гледам много малко сте писали.Мислех че няма да мога да ви изчета...

Вчера реших че вече няма да слагам памперс на моят бебок.Само в колата докато беше и на обяд му сложих.2 пъти само се напиша.Ама да знаете колко смешно върви като се напишка,като робот.Никак не муе комфортно  май Joy  Joy
Днес съм решила нося в яслата 5 слипа и къси панталонки и казвам да го изпишват на 1/2 час.Да се оправят.То не става само вкъщи аз да настоявам,пък там всичко в памперса.  Crossing Arms

Мъжо пътува за София,да видим какво ново возило ще докара  Whistling
Ели,какво стана с твоето? Дойде ли?

# 172
Рени не е още дошло ама ще дойде  Crazy

Днес Юлия има празник 1годинка и 11 месеца бабата всеки месец го отбелязва с подарък,сега я е пременила с дрехи -рокли костюмчета,една луксозна принцеска бисквитиера,бански,панделки,гащички чорапки...

А Юл да ви кажа гледа вече от 1 месец много детски-пепеляшка,мечо пух

Сега ми надува главата да и го пускам ПУХ и се махам да гледа!

Бай!

# 173
При нас хита е Шрек,гледа и Поко Йо,Немо,Ледена епоха,за някаква овца,абе така е окупирала телевизора,че даже едни новини не можем да гледаме,камо ли филм. ooooh!
Снощи сънувах,че отивам да раждам близнаци-момченца.Какви са тези сънищааа ooooh!

# 174
Къде сте всички? Никой не пише!  Confused

Арлина, може би съня  иска да ти подскаже нещо.... Wink

Аз покрай диетата имам проблеми с 00, и за капак на всичко се сдобих с хемороид Close Отвратително нещо, сега чета  нета с какво да лекуа пустинята. Rolling Eyes
Оплаках се, и отивам да се гушкаме с Емата.

# 175
  • somewhere over the rainbow
Ренка, подсети ме, че съм забравила да се похваля, че вече 2 седмици сме без памперс. Ей така, реших и го махнахме Crossing Arms, че ме досрамя пред една позната сестра от яслите, която каза, че там само най-малките са с памперс. Всички други са на гърне. Викам така ли, айде баста пари за глупости. Първите 3 дни не казваше и я слагахме през час на гърнето. Изпусна се точно 3 пъти за 3 дни, и то малко. Сега си казва "Има шур" или "Има ако" Party Даже днес се обслужи сама - донесе си гърнето, свали гащите, седна, пишка, избърса се с една салфетка /то колко ли е бърсане де Crazy/, стана и вдигна гащите. Без да й казвам какво да прави. Пораснало е детето. То сигурно отдавна е било готово за махане на памперс, но ние не ooooh! Сега слагаме когато спи, но в повечето случаи е сух.
Само се притеснявам, че сега като тръгне на ясла, може от притеснение пак да почне да се изпуска, но каквото е.

Ронка, на мен за хемороидите ми помогнаха свещички Прокто Гливенал. Що цярове пробвах ooooh!, само това имаше ефект Hug

# 176
Здравейте на всички сладурки!   love001
Ели, Рени-дано и вашите колички скоро паркират пред домовете ви! Wink
Ние с гърнето сме на никъде. Преди си казваше, а сега от 2 седмици не го иска Sad Иначе на яслата вече драстично намалихме бройката на ден. Сега се менят госпожите, заради отпускарския сезон. Иначе с нашите карахме само със сутрешния памперс и си го изпишваха. Дано се научим и ние скоро  Praynig
Рони-това с хемороидите е много гадно. Дано намериш лек и не те боли Hug
Синеоче-липсваше ни! От практика знам, че когато знаеш повече не си уверена в знанията си, така че давай смело. Ще го вземеш пустия изпит  Wink
Тази вечер го давам разпускащо. То бива гости и чудо, аман  ooooh! Всеки ден от близо 20 дена #Cussing out Вече се чувствам много уморена..  Работата върви и вече шефа ми подхвърля 3 път да си помисля да оставам, ако не се върне приятелката ми, а аз се ослушвам  Whistling Искам по-платена. Дано намеря подходяща. Praynig Друго ново при нас няма. Послушкото си го хвалят и вечер е спокоен. Сам си играе и яде.  Опитва се да кара колелото с педалите, ама нали сме нисички и не ни стигат още крачетата.  Laughing Има ли някой, чийто дете е 86 см.? Спекла съм се, че е адски нисък Thinking Около нас са все 96-112 см. То не, че аз съм висока, може моят ген да е взело детенцето ми.

# 177
  • somewhere over the rainbow
Ехее, Ети, отде ги изкара тези 96-112 см Crazy Да не са 3-годишни деца? Я виж в картона какво пише за 2 годишните. Дая е максимум 90, и минава за по-височка bowuu

# 178
  • Варна
Привет мацки!
И аз от три дни съм хвърлила памперсите, а ма много ми тежи това непрекъснато изпишване - добре, че поне Тошко не се противи, а ма ми се струва, че е крайно време да започне вече да стиска и да пиша по-рядко newsm78.  За акото отдавна си казва, надявам се да почне скоро и за пишото.
Какви са тия спящите деца - дайде малко да ги сменим Mr. Green. Мойте още не са легнали и сутрин често преди 7 стават. ooooh!
Синеочка  fingerscrossed за изпита!
Ронка разсмя ме с тази случка с Емката. А за другото дано бързо да намериш лек. Hug
Нан не казваш уредихте ли крадита newsm78.
Арлина разгледах снимките - добре сте се забавлявали. Ронка чакаме и твоите от зоопарка.

# 179
Eti,споко и Алекс е "строен"като майка си ooooh!Не знам колко е в момента,но за никакви 92 не може да става дума.Как ли ще му търсим гадже като порасне като гледам какви маркучи са сега мацките Thinking
Стискайте палци утре сутрин,защото ще ходя на среща с шефа на една голяма банка,която ми оферира да ги обслужвам PraynigНо все пак става дума за пари и ще фидим как ще се спазарим newsm78По този повод,Ети знай си цената,защото иначе има да чакаш някой да те оцени или предложи повече парички.
Ели,на какви пециалности си се спряла основно?Моят съвет е да не влизаш нещо,което не т е по сърце,защото е най-гадно да се реализираш в област без желание,а само заради висшето.Аз на времето писах само право и политология и бях твърдо решила ако не вляза просто да не уча нищо друго вместо да се правя на студентка за глупости.

Общи условия

Активация на акаунт