Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 274
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте милички Hug

Влизам само да ви видя как сте Wink
Нямам сили да пиша много.страшно съм изморена Tired,ходя да бачкам на Златните,сменяме се с мъжо да гледаме детето.навсяъде го мъкнем с нас,горкото.В сряда живот и здраве ще го дадем на баба му в Добрич,но днес така пресипна че ме е страх да не се разболее  Sad.какво му стана незнам Thinking
От друга страна съм притеснена за моят баща.трябва да му сменят клапите на сърцето и аз умирам от страх Cry

И така.....

Арлинка,не се коски мила,здравето е най-важно.майната им на ламарините Hug
Синеоче,стискам палци   bouquet

Рони,запекът е гадния ефект от диетата Peace.и аз имах голям проблем,и честно казано нищо не ми помогна.като минах в трета фаза се оправиха нещата.дано намериш точното лекарство,че знам каква болка е Hug.Да нацелуваш Емката Heart Eyes
Не знам какви са тия спанета за които говорите,Дим спи от 22ч до 7ч,ни минута по-вече Tired така ми се иска да спи....

Димитър е над 90см,но той си върви едър Peace
От утре и аз махам памперса,реших вече.Бактисах с тези памперси вече.Да видим Димитър на какво мнение е.
А като излизате,как ги изкарвате лапетиите? не се ли напишват или наакват в гащите newsm78.Носите ли дрехи за смяна? аз се чудя как ще го изкарвам,той пиша като луд и ака по няколко пъти на ден Crazy

Ами това е,очите ми се затварят. Tired
Щях да пиша още,но забравих какво....

# 181
Жоржи,навън го издъраш на ръце да пиша.Или прав и му държиш пишата.Гали и така пишка.Ама клечейки пък може да направи и акото,защото той се напъва все пак.  Wink Носиш дрешки задължително.Обясняваш му че е гол и че няма да му слагаш памперс.Но трябва да ти каже пишото и акото,а не да ги прави в гащите. Успех.

Ети ние също сме 80и няколко см,но това не ме притеснява защото има деца,които чак в побертета израстват на дължина...

Тиция успешна сделка!

# 182
Ооо   Юлия е отдавна без памперс,много по лесно е имаме куп с гащички ,отиват по 2 памперса на ден за обедния сън и за вечерния,но обедния понякога остава за вечер,навън си чишкаме където сварим и в гащите понякога даже по често ,но така ще се научи няма начин,мъкна с мен винаги в чантата мокри кърпи 5-6 чифта гащи,долни панталонки и блузки,чорапи и резервни обувки,защото и те се мокрят като се напикае,вчера пък влезна в една локва  до коленете  ooooh! и така,по някога си връщам всички резервни дрехи сухи,понякога съм ги смениля всичките и са мокри абе шоу голямо сме!НО го махнахме за навън отдавна! Peace

Жоржи  тези клапи трябва да се сменят ли?Не знаех  #Crazy  Дано няма проблем и да мине всичко нормално  Praynig Praynig Praynig

Тиция  аз тези специалности които са възможни със този изпит,всичкие са ми по сърце просто защото и изпита гледах да ми е по сърце и да го мога и да го знам,не да ида да карам изпит по математика и да броя лампите в стаята или по история или по нещо дето ама хич ме няма,щото по история имам 5 ама питай ме нещо- нищо не знам!Та с този изпит възможните специалности ме устройват,пък и ми е интересно ,пък и ...много се разговорих  Crazy

# 183
  • Варна
Рени,Ели Благодаря ви милички за съветите.  bouquet

Обаче няма дамахам памперса днес Sad,Димитър е с разстройство със слуз,ама много слуз Shocked.направо не ми се говори.
И говори като 80годишен пушач #Crazy.Фарингит има май.....или е вирус,кой знае Thinking
Май няма да го давам утре на баба му Naughty

И така....

Жоржи  тези клапи трябва да се сменят ли?Не знаех  #Crazy  Дано няма проблем и да мине всичко нормално  Praynig Praynig Praynig
Да сменят се,обаче си е сложна сърдечна операция и мен много ме е страх.А и татко също,все пак не е първа младост и не се знае как ще издържи операцията Cry Cry Cry

# 184
  • somewhere over the rainbow
И ние навън сме без памперс - казва си. Пък ако 2 часа не е пишкала, питам я. Ако каже Не, значи Не. Naughty Досега не е лъгала Heart Eyes Първия ден сложихме като излиза, но после не. Пишка където падне, но винаги носим резервен кат Grinning След няколко дни почват да стискат и да пишкат по рядко, при Дая е 4-5 пъти на ден, като голям човек. Бе трябва първите 2-3 дни да намерите повече свободно време, за да наблягате на пишкането извън гащите - слагане на гърне често, обясняване. Учудващо бързо се учат дечицата Heart Eyes

Сега отидоха с майка до яслата, за да занесат изследванията и да кажат кога да я водим. Вече всичко сме приготвили.

Иначе всичко говори, е, не всеки й разбира, но това си е негов проблем Whistling  Изумява ме понякога с рядко срещаните думи, които знае. Като пумпал и батерия... Crazy Слага си ръката на устата, като кашля и се прозява, не сме я учили, забелязала ни е. Вчера в един магазин се закашляла и си сложила ръката, а продавачката: "Я какво възпитано дете" Crazy  Вчера една семейна приятелка каза, че била досущ като мен като малка - бърбореща, много наблюдателна и впечатлителна. Знаех си, че сме объркали зодията Whistling
Айде, похвалих си отрочето Whistling

Ели, да не те отчайвам, ама да ти кажа, изпита по Езикова култура е много коварен. На пръв поглед е лесно, но трябва наистина да си много навътре в граматиката. Аз се имам за езиково културна Crazy, но скоро пробвах един примерен тест /за да поддържам форма, не за друго hahaha/ и видях, колко малко знам.  Направо взех да се комплексирам. Иска си много стабилна подготовка. Та ... предпочитам си математиката, поне ми е в кръвта. А от теб очакваме минимум 5 Praynig

Анет, за кредита вече нищо не казвам, че станах прословута с него. Ще ми викат НАН-кредита вече hahaha  Та като стане, ще се чуе. Само да кажа, че си прекъснах майчинството.

Жоржи, стискам палци на татито! Всичко ще мине добре, ще видиш Hug

Айде...

# 185
  • Варна
НАН браво на Дая - щом пишка на 2 часа - Тодор го изпишвам на половин час - пуска колкото да намокри гащите  hahaha.....
Ели аз съм му купила едни гумени сандали - хем евтени, хем ако ги напиша ги забърсвам само и са готови и в локва да влезе ...- просто не попиват водата. Пък той и без това чорапи не търпи.
За пишането на всякъде съм получила малко стрес от баткото. На тази възраст като го учех без памперс и го бях събула да ака в една трева - една леля като ме метна......... така крещя, потънах от страм. Аз и викам кучетата акат и пишат на всякъде, а тя - Вашето дете да не е куче  #Crazy. Идеше ми да се  #2gunfire от срам. И от тогава  нося бурканче за пишото Laughing, а пък акито винаги го вземам в книжка и го изхвърлям.
Утре съм на сватба на едни приятели и да ви кажа честно мнооооооооого се вълнувам Heart Eyes. Много ми е приятно на такива събития. Laughing

# 186
Ехо, здравейте и от мен.

Джорджи, всичко  татко ти ще е наред! Praynig Hug

Нан, браво на Дая, Ема също прави повечто от описаите от теб неща без да сме я учили. Това с ръкта на утата ми е най-сладко.Мерси за инфото за свещичките, днес ще видя какво има в тукашните аптеки за проблема ми. Аз нищо не можах да направя по твоя въпрос....чак ми напави пролем въпросната персона. Ще ти пиша на скайп като ми остане малко време.

Ели, стискам палци, да си взела изпита! Praynig

Анет, това с кучето и дето..малко гадничко от стрна на бабката, но не  трябво да си го слагаш на сърце.
Тук навсякъде по тротоарите е пълно с кучешки изпражнения. Берта я водим в една полянка близо до квартирта  и събирам акитата в пликче.
И на мен много ми се ходи на сватба! Но никой от приятелите ни не иска да предприеме тази крачка...а не е страшнооо!!! Вчера брат ми ме зарадва, че скоро може да се жени, много се изкефих! Grinning

Ема вече не използва количка, ходи си сама, не иска да я нося. В неделя ходи повече от 2 часа без почивка.

Ема се наобядва и отвам да я сложа да спи.
Айде после пак!

# 187
  • somewhere over the rainbow
Oх, и на мен ми се ходи на сватба Crossing Arms  Обичам всякакви събития, които за повод за показване на нови дрехи hahaha Joy
Тайната ми надежда е сестрата на Павел да се зажени. Тя е мой набор и е време вече, така де, почти живеят заедно с едно момче... ми да узаконяват връзката си вече Crossing Arms И вуйна съм готова да ставам Whistling

Чакам мама Дани да се обади дали ще ни дойдат на гости днес. От утре сме на ясла Crazy
Я кажете с какви дрехи са децата там - с тези, с които ги водите или там ги преобличате? Щот казаха, че там стоят с домашни дрехи, а на мен не ми се ще от нас до яслата да ходим по домашни. Все пак половината град се минава, а и ... къде ще си показваме новите дрехи? Joy Joy Joy

# 188
  • Варна
Големия като ходи на ясла искаха дрехите да са удобни и лесни за обличане и събличане - без бодита, панталоните с ластик, по възможност без копчета и ципове, а обувките и пантофите да  са с лепенки - хем на лелита да е удобно, хем и децата да могат да се обслужват сами Laughing

# 189
  Ехо, здравейте!  Hug
 Ние се повърнахме...дойдохме си един ден по-рано, защото видях една змия как влиза в двора на къщата и ме обзе паника. Беше доста дълга, така ги мразя тези гадини, а и като не я знам каква е, хвана ме страх за Дани и си дойдохме. Rolling Eyes
Поне се нагледа на крави, коне, кози, овце, кокошки, петли, една баба му даде да пипне и едно съвсем малко пиленце. Голям кеф му беше да тича след животните и да ги плаши, няма страх от нищо.
И така, разнообразихме се малко,  децата тичаха, лягаха изморени и спяха по 2-3часа, отвори им се един апетит...Само дето времето беше малко гадничко 2-3 дни, та поизостанахме с махането на памерсите, че и дрехите трудно съхнеха. Малко ме е яд, защото беше посвикнал да стиска, а сега всичко започва отначало.
Ето малко снимки ако ви се гледат: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50556&photo=61

Дани започна да ги ръси едни...като го питаш какъв е татко му, отговаря: "Готин пич" . Това важи и за всички останали: мъже, жени, лампи, не подпира. Всичко, което му харесава е готин пич... Laughing А как ме излага само, започна да ми вика:" Мама мийше чесън" Shocked Twisted Evil, явно  е запомнил нещо, което съм му казала преди време и сега само това повтаря. ooooh!

Ети, Дани също е към 86-87см.
Жоржи, Иси Praynig Hug
Пепи Hug
Не сте писали много, успях да ви изчета, честито на всички празнували през изминалата седмица!  bouquet
Започнаха и рождените дни на малчовците, пак ще ни стане шаренка темичката! Party

Изчезвам по задачи, докато малкото спи...все не ми оставам време за писане.. Crossing Arms

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 17:26 от Nanny

# 190
# 191
  • София
Ох,ние чак сега се връщаме от разходка в парка до "Ариана".
Ние с гърнето и изобщо пишането без памперс сме на никъде за мой ужас.Ни с уговорки,ни с нищо-изпада в истерия и това е!Една педагожка в детска градина ми каза,че явно още не  е готов и да не го насилвам.Всеки ден пробвам,но засега нищо. SadКогато е много топло го оставям без памперс,но той ми го носи и си го пъха в гащите-да съм му го сложила #Crazy,абе нямам думи!
Нанни-много сладки снимки!
Арлина-само мога да си представя какво е било на концерта-толкова много народ не бях виждала!Егати приключението!За колко време успяхте да излезете от стадиона?
На мен ми се ходи на море,та две не виждам!
Джорджи-как е Дим?Оправи ли се коремчето?Дано с татко ти да мине всичко успешно Praynig,за кога е планирана операцията?
На всички-поздрави и целувки!

# 192
Нанни къде сте ходили гледах назад снимките едни басейни едни шведски маси,?иначе на селото сте прекарали супер ако съдим по снимките!

Нан, Съгласна съм коварен е,от преди когато кандидатсвах и сега, съм на същото мнение,но преди правех по малко грешки беее,мозъка ми се е изпарил,нямам търпение вече да знам каква е оценката добра-лоша да я знам! Crossing Arms

Жоржи  дано  мине нормално операцията и да не се притеснявате Praynig Rolling Eyes

Ох ще лягам  Thinking  Hug

# 193
Рени, честит рожден ден!!! От все сърце ти пожелавам щастие, радост и много усмивки!!!

Жоржи, стискам палци всичко да мине по най-добрия начин за баща ти.

Браво на вички, които ползват гърнето. Гергана е до никъде за сега. Казва, но вече е свършила работата. Решила съм като излезна в отпуска другия месец да я пускам по гащички. Да видим как ще се справим.

# 194
Честит Рожден ден Рени!
Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл.
Пожелавам ти още  бъдеще ,по-светло от слънцето:щастливи мигове,повече от звездите и любов,по-истинска от самите нас!!!

ЖоржинкаPraynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug
Ронка и на руски кака е същото и сестра ми е имала същия инцидент когато е била малка ,но с наша братовчедка и бързо са оправили нещата Joy
лек и усмихнат ден,на мен не ми е децата са в Карлово а на мен ми е мъчно и много тихо в къщи ,мъжо днес пак замина в командировка и ептем ще тъпея.

Общи условия

Активация на акаунт