Влизам само да ви видя как сте

Нямам сили да пиша много.страшно съм изморена
,ходя да бачкам на Златните,сменяме се с мъжо да гледаме детето.навсяъде го мъкнем с нас,горкото.В сряда живот и здраве ще го дадем на баба му в Добрич,но днес така пресипна че ме е страх да не се разболее
.какво му стана незнам 
От друга страна съм притеснена за моят баща.трябва да му сменят клапите на сърцето и аз умирам от страх

И така.....
Арлинка,не се коски мила,здравето е най-важно.майната им на ламарините

Синеоче,стискам палци

Рони,запекът е гадния ефект от диетата
.и аз имах голям проблем,и честно казано нищо не ми помогна.като минах в трета фаза се оправиха нещата.дано намериш точното лекарство,че знам каква болка е
.Да нацелуваш Емката 
Не знам какви са тия спанета за които говорите,Дим спи от 22ч до 7ч,ни минута по-вече
така ми се иска да спи....Димитър е над 90см,но той си върви едър

От утре и аз махам памперса,реших вече.Бактисах с тези памперси вече.Да видим Димитър на какво мнение е.
А като излизате,как ги изкарвате лапетиите? не се ли напишват или наакват в гащите
.Носите ли дрехи за смяна? аз се чудя как ще го изкарвам,той пиша като луд и ака по няколко пъти на ден 
Ами това е,очите ми се затварят.

Щях да пиша още,но забравих какво....
и така,по някога си връщам всички резервни дрехи сухи,понякога съм ги смениля всичките и са мокри абе шоу голямо сме!НО го махнахме за навън отдавна!
Дано няма проблем и да мине всичко нормално

След няколко дни почват да стискат и да пишкат по рядко, при Дая е 4-5 пъти на ден, като голям човек. Бе трябва първите 2-3 дни да намерите повече свободно време, за да наблягате на пишкането извън гащите - слагане на гърне често, обясняване. Учудващо бързо се учат дечицата
Изумява ме понякога с рядко срещаните думи, които знае. Като пумпал и батерия...
/ и видях, колко малко знам. Направо взех да се комплексирам. Иска си много стабилна подготовка. Та ... предпочитам си математиката, поне ми е в кръвта. А от теб очакваме минимум 5
от срам. И от тогава нося бурканче за пишото
Обичам всякакви събития, които за повод за показване на нови дрехи