Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 268
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Честит Рожден Ден Рени!

Какво да ти пожелая....
Нали е твоя младостта,а нищо по-добро на зная
от нея и от радостта.
Бъди добра,бъди щастлива
върви с една звезда в нощтта,
и нека никога да не заспива
смехът на твоята уста!

# 196
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден,Рени! newsm59
Всички хубави неща са ти го пожелали момичетата,за мен остана само да ти пожелая много,много здраве и щастие!

# 197
  • somewhere over the rainbow
ЧРД, Рени! Hug  bouquet Hug

Аз днес станах рано, рано, по роса Grinning, да изпратя малката на първия учебен ден в яслата. Оставянето е минало благополучно, малко се е размрънкала само. Сега Павел отиде да я вземе и ще разпита как се е държала. Чакам с нетърпение да чуя впечатленията Crazy

Вярно ли е, че на другия ден плачат повече?

# 198
Да -било вярно НАН ,понеже се усещат къде отиват и се сещат че вчера са ги оставили...днес една майка -и нейното за първи ден,казали и утре че ще плачат,днес и било интересно но я предупредили за утре! Wink

Рени честит рожден ден!Рози и усмивки и сбъднати желания!  bouquet

# 199
  • Варна
 Hug

За татко днес ще се разбере,кога ще е операцията Sad

НАН,дано бързо да се адаптира малката кукла Hug
Абе мацки,това моето чаве пикае и ака навсякъде Shocked.вчера му махнах памперса и стоите да гледате.сутринта имаше разстройство и затова след обяда като видях че е наред дупата го махнах.слагам го на гърнето,но тоалетната,нищо не прави Naughtyвсичко в гащите.преди малко се изака на едно родопско одеало. #Crazy Имам чуството че напук ми прави Close

Какво да правя,дайте ми съвет Praynig Сигурно пак не правя нещо както трябва newsm78
Обяснявам му,къде се пиша,ака и пр.... но въобще не ме отразява.той си знае де Crossing Arms

И много хапе Confused направо ужас.цялата съм нахапана направо незнам какво да правя. Cry
Нанни,голям сладур Данито Heart Eyes

# 200
  Честит Рожден Ден, Рени!
Много хубави неща ти пожелавам Joy ... здраве, щастие, любов, късмет - от всичко по много!

Жоржи Стискам палци за татко ти! Praynig
Малеее, Друнделчо опасен, бре! Joy Важното е, че няма разстройство! Wink

Ели, Басейните и шведските маси са на село, ама преди ремонта... Laughing
Еееех, де да беше така. Показвах тези снимки на едни хора, да видят хотела/по-точно се води френско селище/, където бяхме преди 3-4 години в Кушадасъ. Peace

# 201
  • Варна
Cestit rogden den Reni! Mnogo lubov i stastie ti gelaia![/color]
Iskah da popisa, no nesto mi se skapa kirilicata.. Sad

# 202
# 203
Рени, честит рожден ден миличка! Hug Цялото щастие на света ти желая и след време едно момиченце Wink

# 204
Хе-хеее, не сте ме забравили на 4-ти Hug  love001
Благодаря ви момичета Heart Eyes
Черпя:
Рени, Честит Рожден Ден!Бъди здрава, много обичана и успяваща във всичко с което се захванеш!

НАНич, Честит Рожден Ден и на теб(с мааалко закъснение Embarassed)!Хиляди усмивки, здраве и щур късмет ти желая! Hug
Честит Рожден Ден и на малката Нора!Много весели приключения и усмивки за теб мило дете! Hug

# 205
Ехоуу, здравейте! Hug
Рени, честит рожден ден. Желя ти много здраве, семейно щастие и сбъдване на мечтите ти!  bouquet

Асе, липсваш. Hug
Джорджи, много е хубаво посланието за щастие, и има много истина в него.
Нани, много е сладък Данката. Heart Eyes

Ние сме добре, времето тук е прекрасно, разхождаме се подобаващо.
Ето и обещаните снимки, малко са, но нямам време да качвам снимки, а и не ми се занимава много.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244291&photo=5

Приятен ден на всички ви.  bouquet

# 206
  • somewhere over the rainbow
Охх, пръстите ме сърбят да ви се похваля: днес в яслите лелите не могат да се нахвалят от Даяна - не плакала, яла е, казвала че има пиш, участвала активно в песните и танците... Heart Eyes  Майка каза, че и трите лели излязли вън да я хвалят Crazy Умна била, възпитана, послушна Crazy "Личи си, че му се обръща внимание на това дете и че много се занимавате с нея" ... пък ако се занимавахме наистина Whistling  Може би точно това, че от раждането си държа да е по-самостоятелна, развива способности у нея /както и предполагах де/
Та мама /т.е. аз/ има голямо Браво! от лелите bowuu
Фук-фук Crazy

bouquet

ПП. Рони, страхотно е там, а Емата колко е порасналаа Heart Eyes

# 207
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РЕНИ  Hug Извинявай за закъснението   bouquet
Ние вчера работихме до 14 часа само, че после тържество на фирмата, а днес сме от 12 и то с такова съкратено работно време, а пък работата не е съкратена, дето трябва да се свърши, та се ошашках съвсем  #Crazy
А денс работата не върви, че всички сме ужасно уморени и така.
Искам вече да излизам в отпуска и си я пуснах вече, ама толкова работа имам да свърша преди това, че не знам дали ще ми стигне времето  Rolling Eyes
Ох, оплаках се  Tired
Нан-че, браво на Дая  Hug

# 208
Рони-наистина е пораснала много Емка-семка Hug Много хубави снимки.
Ивка-дано скоро успееш да излезеш в отпуск. И аз съм на тема море  CrazyНо кога ли ще отида  newsm78 Май преди това ще направим една почивка на планина. Иска-ти кога излизаш? Sunglasses
Нан-че-браво на Дая. Явно много и е харесало там при децата. Дано всеки ден  ти я хвалят. Нашите лелки понеже им писна да хвалят моето гардже и казаха, че ако има нещо, тогава ще казват  hahaha
Ако знаете как завиждам на майките, които си гледат дечицата  Crossing Arms Понеже офиса е точно на площада и покрай прозореца постоянно се виждат хора. Съжалявам, че не мога да бъда с детенцето си и да си го разхождам и аз  Sad

# 209
Привет, сладурки  Hug
Преместихме се в нова квартира, пак сме в квартала  Wink Попаднахме на супер оферта, и се решихме  Grinning Още подреждам и чистя, но ми е много по спокойно  Praynig
НАН, браво на теб и Дая   bouquet
Ронка, много сте се променили  Hug
РЕНИ, С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ!

минах телеграфно през темата, ще наваксам тези дни  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт