Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 288
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
здравейте!
Включвам се набързо, че Вяра е кисела.

ЧРД на Нора /със закъснение/! Нека расте здраво и много щастливо дете!

Анет, хотелчето е страхотно за деца. Има страхотна детска площадка до плажа, детски басейн,а всяка вечер аниматорите организират разни забавления и малчуганите се кефят, танцуват. Ако човек е тръгнал наистина, за да си почине /а не като мен да ходи по чукарите/, препоръчвам този хотел  newsm10.

Само моето дете ли не може да си играе само итрябва постоянно да съм му на глават, а кажете ? #Crazy
Добре дошла dale06! И съвсем не си сама в горепосочената ситуация! Нашата мома без човек до себе си не може. То и каквата е дива, не смеем да я оставим...но това е друга тема.

И накрая  - моля ви, споделете идеи за подарък или изненада за годишнина от сватба - в сряда стават 3 години, откакто си казахме заветното ДА с моя любим. Но моята главица пуши от работа и не измъдря нищо интересно.

Лека и спокойна вечер от нас!

# 121
Честита втора годинка на Нора! Много късмет и щастливо детство да има!

Честит имен ден на Данееееее Wink Иска, да го нацелуваш от леля Ети. Да ти е жив и здрав и многоооо послушен Валери!

dale06 - не се притеснявай, че не играе само. Опитай се да го събираш с повече деца и така ще започне по малко. Венци е напълно самостоятелен в игрите, само вечер играем на гоненица или на криеница. Но всяко дете си е индивидуално и не бива това да те притеснява. Hug Добре дошла при нас!  welcome
Пепи-хотелът е страхотен Shocked Аз подарих това за нашата годишнина  hahaha : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253790&photo=8 /чак днес го взехме  Whistling/. Не знам, ако искаш да е нещо оригинално може да намериш сувенир под формата на сърце и напиши двете ви имена. Или пък златно сърце разчупена на две и пак на всяка половинка да ви пише имената и така всеки ще носи на другия.
Ето и колата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253790&photo=1

# 122
  • Варна
Честит имен ден на Валери на патерица! По-бързо да оздравява за да се успокои мама!
Ети честити придобивки - със здраве да си ги ползвате.
Пепи гледах на едно място във Варна правят пъзели от снимки във формата на сърце и др такива работи. Ако провериш сигурно в някое фото ще правят и в Търново / ако си падаш по такива неща/. Ние на 12ти също имаме годишнина - 9 год, а ма аз както винаги съм сама с децата - май като се замисля за 9 год почти не се е случвало да е тук мъжът ми Cry. Айде отивам да си лягам, че много взех да мисля и ми става мъчно! Embarassed

# 123
Хайде и аз, с големите патерички,
Пастел, да ви е живо и здраво, порасналото детенце  Hug

Иска, и на твоя сладур, да му е живо и здраво името  Peace Нека по скоро оздравява  Praynig

Мама Дани, пожелавам ви, една приятна почивка  Peace
Ронка, Ронка, много се радвам мацко, за постигнатия резултат с кг.  newsm44 newsm51
дале06,  welcome
Ети, и безаварийно  travel
Пепи, ние обикновенно си правим, уикенд на някое местенце - без децата  Wink За подарък  Grinning
Ели, то и аз, още не съм на работа, ама спя до обяд, и после много бързо ми минава времето. Особенно, като си взема дзверко от яслата  Mr. Green
При нас също има грижа с играчките, казва "мото" ( мойто), и край  Mr. Green Борбата е жестока, ако някой и се опъне. Веднага почва, със шамарите  Shocked Станала е агресивна, и си говорихме с една майка от яслата, че и нейната щерка е станала агресор  Mr. Green Явно е нещо като защитна реакция ли, де да знам  ooooh!
За рд, мисля да и купим колело, ама точно на модел не съм се спряла  newsm78

# 124
Благодаря ви Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Момичета задна хрема лекува ли се?
Лекарката пак ни каза ,че нищо ни няма изписа ни ренолекс ,но той е за деца над 6год. #Crazy

# 125
Ех Изи как така ви нападнаха тия болести.  Tired За задна хрема доколко съм чувала само лайка и стеримара помага, но дали е така незнам  newsm78.

Момичета безкрайно сте мили, много ви благодаря за пожеланията. Ех как ви обичам само силно гуш  Hug Heart Eyes

Искам да попитам Дюкянките и аз съм сред вашите редици и доста се повталих  Wink, но корема ми е много сбръчкан. Мажа се с новия антицелулитен на Гарниер и малко спортувам, но .... си е доста грозна гледка. При вас получавало ли сее така и оправяли се.  Thinking

# 126
Благодаря ви момичета Hug Hug  Hug Много сте гостоприемни!
eti_31 наистина около нас са все мънички бебоци и няма с кого да си играе, но септември тръгва на ясла и там ще има мноооооооого деца, ще се научи той от къде изгрява слънцето
Сега спи и ще трябва д а свърша това онова, докато не е станал да ми помага

# 127
Привет  Simple Smile

Честит 2-ри рожден ден на патерица на Нора !

Честит имен ден (също на патерица) на Валери ! От здраве да не се отърве дано !

Отдавна не съм писала, но сега ще се опитам накратко да разкажа как сме. Миналата седмица Дамян започна ясла, само че началото бе злополучно - обадиха ми се 20 мин. след като го оставих , че е с 40 градуса температура и да си го прибирам. А той от 1 седмица приблизително беше започнал да вдига температура, стигаше до 39.3 , но без никакви други симптоми, водих го на 2 лекари и все зъби казваха че е . Но я вдигаше предимно вечер. И първия ден за 2-та часа предиобед, в които трябваше да е на ясла,  не мислех че ще му се отрази. Та така, постоя си вкъщи до неделя, спря да вдига температура и вчера пак започнахме. Влиза с усмивка и бодра крачка, по някое време се усещал , че ме няма и започвал да ме търси, поплаквал си малко....И вчера и днес като отидох да го взема не плачеше, но щом ме види, ме сграбчва и започва да плаче. Успокоява се след 1 мин.  Та така...сега сме в период на адаптация.

Аз също съм Дюканка , свалих 9 кг. , искам още 2-3, но от известно време съм много несериозна, карам някаква 5-та фаза и свалям , но много бавно , защото нарушавам все с по нещичко. Писна ми май вече и се изкушавам. Относно корема - не ми е сбръчкан , но аз се качвам от време на време на степера и го ползвам и за корем. Може и заради това да няма поражения по кожата.

Ети, къде в Русе живеете ? Аз съм от Родина и от едната снимка "пейзажа" ми се стори познат - блока е или Странджа планина или Страхил войвода (което пък е здравец, но и там ми е познато, имам роднини). Съжалявам, че не можах да се присъединя на русенската среща, но ние оставаме за 1 ден в Русе и после задължително отиваме в Бяла при свекърва ми и свекъра, та времето никога не стига . Надявам се обаче да имаме възможност да се запознаем. Честита кола, със здраве и безаварийно да си я карате !

За толкова ми стигна времето. Все още работя от вкъщи, щом Додо свикне с яслата, се връщам в офиса. Та и сега бързам , да поработя докато той спи.

# 128
Стискайте ми палци за утре! Praynig

И баш за утре ми дойде,ужас,но късмет кво да се прави!

Дано направя нещо ако не другия месец пак имам втори изпит...

Хайде махам се за сега!

# 129
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Елиfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Момичета, благодаря за идеите. Аз от много работа в офиса, пак не мога да си вдигна главата и резултата е на лице - днес мислех да отида да поогледам за нещо интересно по магазините или да се консултирам в някое фото за колаж или нещо подобно, но...не успях да се включа в работното време на търговските обекти  Weary. Kато за начало утре сутрин съм измислила да му пъхна във всеки джоб на дрехите по едно листче с любовно стихче, а през деня се надявам все пак да успея да спретна някаква друга изненада.
Между другото - аз пак да ви почерпя, понеже все пак на днешния ден си положихме подписите пред длъжностното лице в Общината:

# 130
Eли-разбира се, че ще стискаме. Цялата ни позитивна енергия ще е насочена към теб  Hug
coccinella-да в Родина съм, но по международното. Над стадион Дунав. Много ще се радвам да се запозная и с теб  Hug Следващият път не ме пропускай. Щом ходите за 1 ден, можем да си направим 1 часова ставка на кафенце Wink
Иска-аз знам, че задната хрема не се лекува. Може да опиташ с хомеопатия. Иначе или отшумява или се стига до операция. Желая ти от сърце първото  Praynig Hug
Хайде мацки лягам си, че днес съм премазана. Заспах преди децата. Crazy Венцито го оправях и сменях памперс както спи Tired Утре пак ми е толкова натоварено, но за сметка на това работното време бързо минава. Лека нощ от мен!  smile3524

# 131
  • София
Само за да не ме забравите  wavey Иначе нищо ново, нищо хубаво  Tired
Ели, успех  fingerscrossed
 Hug

# 132
Здравейте и от нас  Wink

Чакам малкият да се наиграе,че да яде  ooooh! Скарани сме с тая процедура.В петък ще ходим пак на планина за 3 дни.Много се надявам да му се отрази така,както миналият път.Ще ходим обаче на Тополица този път и незнам как ще е.Нищо друго не яде в момента освен пици,сандвичи и домати,маслини,сирене.Като види лъжица и се сърди.Има ли друго такова злоядо дете  Thinking Не вярвам.

Ети мн ви е хубава колата,но ти ли ще я караш или имате по-малка?  Thinking

# 133
Честит рожден ден мила Нан.   bouquet От сърце ти желая много много здраве, щастие, непресъхваща любов и разбирателство. Силно гуш за теб от нас с КРиси. Цунки, цунки Simple Smile  bouquet

Ренито ние сме по злояди ядем само пилешка супа по веднъж на ден и в най-добрия случай по една филийка с масло.  Crossing Arms Но иначе си растем и се развиваме нормално, така че не му се притеснявам много много. Никой не е умрял от глад Wink Като пораснат ще се оправят Hug

Ели с теб съм мила  Peace Успех

# 134
  • Варна
Честит Рожден Ден мила НАН!Цялото щастие на земята ,да ти се стовари на главата!!!

Честита Годишнина Пепи!Още дълги години щастлив съвместен живот,ви желая Hug Hug Hug

Ели, fingerscrossed
coccinella,в коя ясла ви приеха,в Иглика ли? Пиши по-често  Laughing
Рени,да ти кажа и Димитър е в някаква степен злояд.Той пък не иска да яде плодове и зеленчуци Tired.Само готвено тъпче и ако може само мръвчица да има,наденичка,пържолка или месце,ей така си го хапва само с хляб Shocked

dale06, welcome
Иси,Хаджиева не може ли да я излекува тази хрема Thinking.Иначе незнам какво да ти кажа,не съм запозната с нея.Дано се оправите бързо Hug

Димитър цяла нощ ака #Crazy.После от 4ч до 6.30ч рева,баща му милия как ще изкара днес на работа незнам Tired И аз така скапана се чувствам......

Общи условия

Активация на акаунт