Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 253
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Пак съм аз.
Нан, мерси за темичката!  bouquet

Диди, ние сме с час назад от Бг. Спахме до 10:40ч. Embarassed
А черешки и аз мнооооого обичам, и ако не вървяха между 5 и 10евро за килограм, сигурно да съм прегрешила досега. Embarassed
Диди, кураж, след удария етап става по-лесно! Peace

Най-после изгря слънце и на нашаа улица! Времето е разкошно, с Ема сме на двора, аз си пия кафето, а тя тича с кучето, идилия!

# 16
  • somewhere over the rainbow
Наистина,както казва Рони-ако може да отидете някъде за няколко дни..А защо в подписа ти няма лентичка за баткото?
Ами да, защо не си дойдете малко към Карлово, на гости ще ни идвате, ще си играят децата...
Аз не знам, от климата ли е, от спокойствието ми ли, но Дая боледува много рядко /чук-чук, да не чуе дявола, превъртам се три пъти и хвърлям камък зад гърба си Laughing/. И то боледуване е силно казано, по-скоро неразположения. Та така, давайте го споко и повече чист въздух - според мен това е формулата. От тукашния въздух съм готова да дам на всеки, който пожелае да дойде Hug

Хм, Тиция, бе май имаше една мама Писко преди... newsm78

# 17
  • Варна
Момичета  bouquet за всички вас
Иси,не съм те забравила Hug
Нан,пращай малко от вашия въздух тук,че вече се задушавам.Взех да намразвам мястото на което живеем. Close Мечтая си за къща с двор,люлки и пързалки........... еееееееее мечти

Мацки,вижте както видях в темата ва Майските дечица.и нали и ние си имаме бременлийки,реших да ги поздравя Hug

Днес татко ме гушна и радостно рече:
“В корема на мама живее човече.”
Дали е момченце или пък момиче?
Дали ще е братче или пък сестриче?

“То колкото житено зрънце е само,
но спи и расте под сърцето на мама.
И сигурно много прилича на тебе,
когато си бил във корема й бебе.”

Туй, че нашето бебе пораства, е ясно.
Ами как се побира? Не му ли е тясно?
“Не, не се тревожи! - Мама права застава. -
Виж, коремът ми също расте, наедрява.

Все едно е хралупка - тъмна, топла и мека,
все едно е къщурка - и просторна, и лека...
Ден след ден се заобля, ден след ден се издува -
има място за бебчо дори да лудува!”

Вече в кухнята често заседява се мама.
Ние с татко се смеем, че похапва за двама -
два банана изяжда, две филийки препича…
И след малко от глад към хладилника тича!

Ала то е, защото се храни със нея
бебчо, дето в корема й кротко живее.
Как, ще питате вие, като няма устичка?
Ще ви кажа - през някаква тайна тръбичка.

Понякога мама бледа лежи.
Навярно коремът й доста тежи.
Тогава съм мил - безшумно се движа
и заедно с татко за нея се грижа.

Когато заспи, стихват стъпки и песни -
съня й не бива никой да стресне!
Влакчето даже мирува, кротува,
защото и бебето също сънува..

Колко много коремът на мама порасна!
Всяка рокля предишна сега й е тясна.
Вътре бебето шава, премята се, рита
и почуква с юмруче... За мене ли пита?

Знам, не вижда оттам непознатия батко,
но познава гласа ми и този на татко,
затова му разказваме как си мечтаем
скоро заедно с него у дома да играем.

С нетърпение питам: ”Защо ли се бави?
И кога ще излезе? Да не би да забрави?”
“Още малко остана - моят татко отвръща. -
Ще ухае на бебе после цялата къща!”

Най-накрая е тук! Вече имам сестриче!
Вижте, то се усмихва! Вижте, то ни обича!
Ох, как искам по-бързо да стане голямо!
Не расте ли и братче в корема ти, мамо?

# 18
Джорджи, много мило стихче! Просълзих се от умиление. Както ме е налегнала пролетната любов (ама, че израз  newsm78), нищо чудно скоро да се отнася и за Ема. Wink

# 19
Иси-в никакъв случай не сме ви забравили! HugАма вие направо направихте рекорд по боледуване! SadДа не би малкия да има някаква алергия? newsm78Наистина,както казва Рони-ако може да отидете някъде за няколко дни..А защо в подписа ти няма лентичка за баткото?
наследство мила Sad Cry ,нашия тати много е боледувал и сега не остъпава каквото лепнат малките и той по-реда си.И грижите ми се умножават по3 ,а по някога и по 6.Няма лентичка за баткото защото няма място Grinning
Наистина,както казва Рони-ако може да отидете някъде за няколко дни..А защо в подписа ти няма лентичка за баткото?
Ами да, защо не си дойдете малко към Карлово, на гости ще ни идвате, ще си играят децата...
Аз не знам, от климата ли е, от спокойствието ми ли, но Дая боледува много рядко /чук-чук, да не чуе дявола, превъртам се три пъти и хвърлям камък зад гърба си Laughing/. И то боледуване е силно казано, по-скоро неразположения. Та така, давайте го споко и повече чист въздух - според мен това е формулата. От тукашния въздух съм готова да дам на всеки, който пожелае да дойде Hug
на 100% е вярно децата там не боледуват хранят се ,а тук е мъка.ще ги пращам на Карлово ,но искам малкия да се оправи напълно за да не се притеснявам ,а и колата е на ремонт блокира ми волана доре ,че бях почти спряла пред работа иначе не ми се мисли.
jorjito разчувства ме ,а точно сега не трябва на работа съм Wink

# 20
Стихотворението е страхотно, и аз се просълзих.Ще си го запазя. Ние сме добре горе-долу.Не съм влизала отдавна, не остава никакво време.Гледам и вие не сте писали много. Хвърлих един бърз поглед само, защото съм на работа.А за диетата може ли директно на 2 фаза да се мине. Това само с месото нещо няма да мога да спазвам.

# 21
  • Варна
Привет и от нас!
Иска  Hug! Лично аз  не съм ви забравила Heart Eyes, и не само вас, но и други, които вече не се включват. Все се чудя какво става с тях newsm78.
Иси да не му растат зъби? Тошко имаше един такъв период с  доста продължителни подкашляния и сополи - аз обаче много смело го раздавах, въпреки, че всички ми мърмореха, че не можело така да съм вземала мерки и бла-бла.... А ма доки беше казала, че като   му изникнат зъбите и всичко ще спре. И така и стана - той тогава вадеше няколко на веднъж.
Айде аз да се оплача  - моя Тошко отказва да се вози в количка и направо вече каталясвам с тия разходки. Прибирането е ад - иска да го нося, мъкна и багаж.......... А пък ако трябва някъде да отида да свърша нещо - почти е мисия невъзможна. Ходи си накъдето иска, във всякакви посоки, само не и на където трябва. Sad

# 22
  • Казанлък(Бургас)
Запис и от мен в новата тема. Mr. Green
Фил заспа и бързам да свърша малко работа.После ще по пиша.

jorjito,стихчето е страхотно.А понеже и ние сме на вълна второ,и аз си по ревах от умиление.

# 23
  • somewhere over the rainbow
Аз пак съм сама и цял ден зяпам Роланд Гарос по Евроспорт-а Whistling  Много го обичам тоя тенис, ей,... след футбола де Wink Искам Даяна да я правим тенисистка, аз като не станах Confused Тренирах усилено като ученичка, но после ... /да му се невиди и проклетията, де ме намери баш мен Crazy/ и така, спрях. То е казано, че амбициите на родителите се пренасят върху децата, ама ние ще пробваме, пък ако иска. Дано да й харесва колкото на мен. Рано е още, но аз си проучвам тайничко нещата Whistling

Дам.

# 24
Здравейте мили мами  Hug.
За да разсея съмненията на Тиция, аз съм мама на едно юнско момиче Ралица. Чета ви редовно и то късно вечер, когато тати и малката са заспали /т.е. на спокойствие/. Надявам се , че не ви е неприятно.
Всички болнички малчовци да оздравят бързо, че лятото вече идва и почват лудите игри .
Е , включих се най-после.  Тао - тао  - както казва малката Рали.  bouquet

# 25
Писко, добре дошла! Hug
Разбира се, че не ни е неприятно. Включвай се по-често при нас, ще ни е приятно. Hug Разкажи нещо повече за вас, ако искаш.

"Ади, тао-тао", както казва малката Ема. Wink

# 26
Здравейте чак на втора страница!

Поповаа внимателно вие там с тез Дюкански мъже , умната
Я кажи за градинка там как е мислите ли да я пускате,изобщо ,езика учиш ли ще работиш ли,кучето как е?

Аз тук луднах за градини разучавам и мисля в коя,обикалям,чух че вече нямало места,ходих върнаха ме декември да съм ходила изобщооо лудница е с тез градини,дано има места за всички дечица,там дали има такива проблеми като тук??

Даа, със сестра ми и майка ни, си приличаме трите,всички го казват Peace

Добре дошла Писко! Hug

Нан    bouquet за темата!

Хайде бягам  Wink

# 27
Ели, тук с градините е лесно. С яслите е трудно. За градина са длъжни да ти намерят място, защото с води нещо като предучилищна. Crazy Ако не го пуснеш детето от 3г. то от 4 г. си длъжен да го дадеш. Абе честно казано, не ме кефи системата им на образование за начални уч-ща. Naughty
Аз не работя,защото не знам език. Другят месец ще ходя да се запиша на курсове, дано не почиват през летния сезон. Praynig

# 28
Венци е с бронхит  newsm45 Много ми е притеснено, защото не мога да изляза в болнични. Сега ще има едни комбинации ooooh!  тати,  батко, леля, баба..... Добре, че изявиха желание да го гледат ...

# 29
Ети, направо на бронхит ли? Б*си гадното   Hug
Иска, не съм те забравила, даже скоро снимки в тел. си гледах от русенската среща  Peace Пък и малкият, как се гушкаше в мен  Grinning
Мен нещо ми се скапа настроението, май няма да мога да се върна на работа и ми предстои търсене на нова  Mr. Green Не ми го казаха директно, но подозирам, че ще остана приятно изненадана  Shocked Ще го мисля лед месец, мисля да си пусна отпуските и да реша нещата  ooooh!
Сори, ама и аз да се пооплача  Cry

Ели, забравих да напиша, че сестра ти е голяма сладурка  Peace
И още неща исках да напиша, обаче съм доста разсеяна и крива  ooooh!

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 00:11 от amerie

Общи условия

Активация на акаунт