Честито и на Яна София на Фокита, на Yanac и въобще всички, които празнуват днес! Най-най-добри пожелания от нас!
Честит рожден ден и на Ева!

Каза, че има ако, но понеже тя вече е голяма и може сама да си свали гащите /настават размирици ако реша да й помогна/ и докато ги свали, пусна в тях
Така се разкрещях, че не знам къде са ме чули. Лапето му с лапе, хем посрано, хем голямо /ама буквално/!
Такъв е ритуала по 3 пъти на ден. Няма грешка.

Утре сутринта ще отида да поработя а следоябд ще довърша ако има още нещо за дооправяне.
Живот и здраве утре вечер към 3 ще пътуваме към аерогарата. Стисайте палци че съм се спекла с този самолет с Криси.
Надявам се всичко да мине по мед и масло. Взели сме си лаптопа и ще пиша и от там (надявам се че ще има нет в хотела).
Питаме го защо не искаш със самолет казва че го е страх . 
.
Честит имен ден и на Яна!
От 4 дни сме без памперс/само нощем слагам за всеки случай/ и нямаме пропуск. Казва си детето. Личи си, че вече е голямо момче
Пу-пу да не ме чуе дявола
заключ.
благородно ви завиждам за морето. Готино изкарване там
. Всички да си изкарате приятно
.
. И оттогава си казва, аз я подсещам само като мине много време.
.
как сте вие, дай новини около вас. 

.Ако на някой му се разглежда да заповяда-
те:ми даа няма да пиеш довечера алкохол и няма да се мокриш-Хубаво ме наредиха,в тая жега да не се мокря и да не пия,викам поне една бира-НЪЕ 
Ся и във вода не мога да влизам
И гъби- мъби ,-Тантум роза ми даде прахчета за промивки,да видим! Ще се мре с толкоз болежки,и ръката ме боли от инджекцииката и Юл като ме фрасне по ръката после като ме ритне по корема и стой та гледай,искам отпускааа без децаааа! 
Това е от години, в Бг. ми казаха, че нищо немога да направят. На последният преглед ми казаха, че трябва да сваля от килата, за да си облекча краката. Колената ми сякаш не са мой, много болят особено като се променя времето.
Немога да клекна и да се изправя без да се хвана за нещо, за да имам опора.