Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 207
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Благодарим ви с Яна за поздравленията и черпим:

Честито и на Яна София на Фокита, на Yanac и въобще всички, които празнуват днес! Най-най-добри пожелания от нас!
Честит рожден ден и на Ева!

# 256
  • somewhere over the rainbow
Честит имен ден на нашите Яни!   bouquet

Ели, ние от 100 години сме се наканили да ходим на плаж в Хисаря и все някой нещо не му е наред - де брат ми го няма, или колата му не е в ред, де Павел го боли глава, аз съм в цикъл... Абе оправдания само Whistling

Дая пък днес се наака Sick #Crazy  Каза, че има ако, но понеже тя вече е голяма и може сама да си свали гащите /настават размирици ако реша да й помогна/ и докато ги свали, пусна в тях Crossing Arms Така се разкрещях, че не знам къде са ме чули. Лапето му с лапе, хем посрано, хем голямо /ама буквално/!

Днес гърлото е добре, благодарение на "бонбоните" Ефизол, които смучем с голямо удоволствие, Т няма. Давам още Ефералган, но не го ще. Вчера го сложихме в млякото, а тя го опита и го хвърли, че било "аки" Rolling Eyes  Викам така ли, бира искаш ли /като знам, че по всяко време на денонощието бира не се отказва/, светнаха и очите. Бум сиропа в малко бира, бира за всички, айде Наздраве и пием до дъно Joy Такъв е ритуала по 3 пъти на ден. Няма грешка.

Днес получихме първия подарък за наближаващия рд. Един приятел на Павката си дошъл от Англия за малко и подари фотоапарат. По поръчка Crazy

# 257
Забравих да напиша едно заглавийце на тема/да го добавите в списъка при чакащите/ Laughing:

Две свещички духна  вече Юлското човече!

Нан, хихих, на Дая да не би да й е минало от бирата. Ще ви пропие това дете, ей!

Дани пък обожава сиропи всякакви, витамини...пие до дъно и пита за още.

# 258
  • Варна
Здравейте момичета.
Ако вече не сте ни  забравили  Rolling Eyes

Честито на всички, които имат повод да празнуват днес.  bouquet

Майра е родила бебе Ноеми! С мерки 55 см и 3580 г.Да и е жива и здрава малката принцеса.Следващия път едно малко сладко момченце и пожелавам.

В следващите дни ще гледам да попиша повече.  bouquet Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 21:32 от suzi_a

# 259
  • Варна
NAN,приеми и моите най-искренни съболезнования. Flowers Rose Flowers Rose

Пиги
,радвам се че нещата при вас се стабилизират. Hug
Нита,вземи си свещички Vomitusheel S,действат много бързо.Жорко щеше да си изповръща червата,а след 1 час вече ядеше най-невъзмутимо супа. Peace

# 260
Честито на сладкара приказлива Яна. Усмихнато и умно детенце да радва сърцата на мама и тати   bouquet

Честито и на голямото пораснало ни момиченце Ема. Слънцето да грее в твоите очички и да радваш с обич всички  Hug

Ние днес стегнахме багажа за морето.  Whistling Утре сутринта ще отида да поработя а следоябд ще довърша ако има още нещо за дооправяне.  Wink Живот и здраве утре вечер към 3 ще пътуваме към аерогарата. Стисайте палци че съм се спекла с този самолет с Криси.  ooooh! Надявам се всичко да мине по мед и масло. Взели сме си лаптопа и ще пиша и от там (надявам се че ще има нет в хотела).
Да ви разкажа и една наша смешка - Криси много се рдава на самолетите и все ги търсим в небето, но като разбра че ще ходим на море със самолет беше категоричен - Няма метче аз одя тати Памче колата ( Няма със самолетче, аз ще ходя с на тати Пламче колата).  Joy Питаме го защо не искаш със самолет казва че го е страх .  newsm78
Днес му купихме лятна количка за там, много я хареса седна и само сочеше къде да го закараме. Той като малък не сядаше в количка сега голям мерак   Crazy.

Честито и на мама Майра
да и жива и здрава малката - голяма принцеса Ноеми.   bouquet

# 261
Честит рожден ден на Криси на Диди фиеста и на Ева на Кети! Честит имен ден и на Яна! Бъдете здрави, послушни и добри деца! Весело детство и безгрижни игри!
За вас мами:
Да ви се похваля  Crazy От 4 дни сме без памперс/само нощем слагам за всеки случай/ и нямаме пропуск. Казва си детето. Личи си, че вече е голямо момче  Party Пу-пу да не ме чуе дявола fingerscrossed заключ.
Ех, мацки  Simple Smile благородно ви завиждам за морето. Готино изкарване там Wink

# 262
  • София
Едно морско настроение се появи тук, чак ви завидях  Simple Smile. Всички да си изкарате приятно   grinning039.
Нашите планове за море са чак за началото на септември, мислим да ходим на Арапя - ето тук: http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=82. Това е някакво вилно селище, с разни екстри и от септември аll inclusive е на прилични цени. Казват, че е подходящо за семейни почивки. И аз мисля, че Китен и Поморие няма да ми понесат заради чалгата. Аз си обичам Созопол, но и там е голяма навалица. Все пак може да хванем нещо от Аполонията, Арапя не е далече.

Доста дечица вече имат напредък с памперсите, браво. Аз след като ви се оплаках, че Яна не казва, реших да не я слагам на гърнето, докато не дойде да ми каже. Тя явно беше свикнала, че аз ще се погрижа и не й се занимаваше да ми казва. Та в неделя беше още с нощния памперс и не искаше да седне на гърнето след ставане. Аз отидох до банята и като излизам, ми вика "Яна пишка в гащите". Аз й казах, че съм й сърдита, а тя ми се извинява "Нявай, мамо, не съди" - да не й се сърдя  Simple Smile. И оттогава си казва, аз я подсещам само като мине много време.

Ася, да не й расте някое зъбче на Мимето, знам, че в такъв момент могат да започнат да не си казват.

Та, друго си е като споделя тук. Винаги някой дава идея и дори само това, че ви разправям, ми помага да ми хрумнат нови идеи.
Така нали говорехме за къпането, на мен ми бяха омръзнали разправиите с ваничката и използвах веднъж, че татито го нямаше и започнахме със слушалката да се къпем. Прие го без проблем, харесва й да се облива сама и сега само когато ще й мия косата, слагаме ваничката.

Ама наистина са много сладки всички дечица, какви ги ръсят само  Laughing. Яна днес пак ме разсмя с нейните песнички. Завива едно плюшено куче да спи и й викам да му изпее Сънчо. Тя почва "Аз съм Сънчо, ида от гоица, да ти кажа лека нощ, куче" Joy.

СузиHug как сте вие, дай новини около вас.

# 263
Добър ден, момичета. Hug
Къде сте всички, днес няма никой в темичката ни?! Rolling Eyes
Тук днес е много прохладно и приятно. Сутринта се разходихме с една българка и дъщеричката й, която е на 2г. Децата поиграха, а ние пихме кафе на спокойствие. Simple Smile
Майра, честита бебка!  bouquet
Отивам да слагам Ема да спи.
Хубав ден на всички.  bouquet

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 17:39 от Ронка

# 264
Eти, браво на Венци! И ние сме така от 3-4 дни. Нямаме пропуск нито навън, нито нощем.  Party

Дани днес е много добре, като нов. Laughing Какъв беше тоя вирус само с Т., така и не разбрах.
Сузи, къде се губиш? Hug
С хубава новина ни зарадва. Да е жива и здрава малката Ноеми на Майра!   Hug

Мама Дани
, весело изкарване и приятен полет! Peace

Мъжо от 12 юли е в отпуск и мислим тогава да забегнем към нашето моренце за 10-ина дни.

# 265
  • somewhere over the rainbow
Дю, как се приема сиропа с лук и става ли за кашлица? Че днес сме на кашлица, ол нклузив Crazy Та и тва забъркахме, няма да се дадем на лекарствата пък Crossing Arms

# 266
НАН, давай по 1-2 суп.л. по 3-4 пъти на ден. Това е сиропче точно за кашлица. Дано помогне, при Гергана подейства още на втория ден.  Praynig

# 267
  • Варна
Здравейте,та да попиша казвате  малко .
Бета,Nanny  Hug

Ние сме добре.Не сме пораснали много на ръст,но виж с памперсите вече сме почти на отказване.Сам си реши ,че ще пиша в гърнето,но все пак си имаме ученичка в тази област.Думички много не казва,но поне тези които използва му се разбират.От два дни започнахме да ходим сутрин на плаж,но само се ровим в пясъка,от водата ни е страх ,а уж сме раци ,но явно сухопътни.В къщи няма проблем може и един час да седи в коритото.Иска вече всичко сам да прави -да се облича ,да яде.Тренираме за яслата,от август сме там.Няма как ,мама трябва да се връща вече на работа,че 3 години ме изчакват.

Нямах време да пиша много,защото се занимавахме с ремонта на кухнята.Много се проточи но поне стана така както си го искахме  Wink.Ако на някой му се разглежда да заповяда-
http://images26.snimka.bg/006134694.jpg
http://images26.snimka.bg/006134698.jpg
http://images26.snimka.bg/006134723.jpg
Сега си чакам и дивана и вече всичко ще е наред.

Бета,ама твойта Яна голяма приказливка се оказа.Много целувки от нас. Heart Eyes
Nanny,Данката голям сладур,много е нежничък.

Ели,стискам палци да те приемат това което си си харесала да учиш.И аз съм на мнение ,че трябва да се учи това което ти харесва,а не само защото трябва да се учи.Така е и с работата.

Хайде лека за сега от мен,че няма кой да ме чете. Laughing

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 22:29 от suzi_a

# 268
Сузи честита ти червена кухня,със здраве и с много вдъхновение да си я ползваш ,да приготвяш вкуснотии!И ние имаме нова кухня и у нас (тя вече е стара де) и в майка  ми в Хисар,там още не е довършена остават малко вратички но стана супер!Новото си е ново!

Нан действа ли сиропа???

Дани  чакаме новини,как е минал полета? И как е там!

Вчера си дойде на наши съседи сина от Испания и е много развълнуван от 3 години не си е идвал,полети ,вълнения ,вчера разказваше за полета че имало турболенция и се тресяли яко!

Аз вчера отивам на личната да си искам направление за цитонамазка и тя охооо добре дошла тъкмо теб търсим,давай да те ваксинираме,викам ама как така,ей така,нито телефон си оставила нито си ваксинирана издирваме те тука,айде боц,викам туй нещо има ли странични ефекти  Thinking  те:ми даа няма да пиеш довечера алкохол и няма да се мокриш-Хубаво ме наредиха,в тая жега да не се мокря и да не пия,викам поне една бира-НЪЕ ooooh!

Та съм на сок била снощи,оф то е гадно като си свикнал всяка вечер биричка ама айде една вечер пих сок..

Та като отидох на гинеколога за цитонамазката ,ми изписа и АБ та сега съвсем няма да пия!Имам нещо възпаление на яйчника и ще се лекувам и да не съм ходила на басейн,само да съм се пекла -като физиотерапия  ooooh!  Ся и във вода не мога да влизам  ooooh!  И гъби- мъби ,-Тантум роза ми даде прахчета за промивки,да видим!  Ще се мре с толкоз болежки,и ръката ме боли от инджекцииката и Юл като ме фрасне по ръката после като ме ритне по корема и стой та гледай,искам отпускааа без децаааа! Crazy

Сега ще кача снимки да ни видите на плажа! Mr. Green

То не са много ама http://elijuli.multiply.com/photos/album/2#3

Вижте как танцуваме!http://elijuli.multiply.com/video/item/1/Juli_tancuva.3gp

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 10:04 от Eli83

# 269
Сузи, честита кухня! Страхотна е, и на мен ми е мечта червена кухня, но мъжо като заклет Левскар е категоричен, че само мога да си мечтая за такава. Mr. Green Confused

Ели, много болежки, много нещо при теб. Бързо да се оправяш! Давай снимки от новата кухня. Юл е страшен клоун, много е сладка.
И Ема е голяма скица като танцува, но още не съм й направила клипче как се кълчи.

НАН, как сте днес? Оправяте ли се? Аз също се сетих за един лек, който зимата много помогна на Ема. Та...100мл. прясно мляко, една супена лъжица мед и 1 ванилия се разбъркват хубаво. Става много сладко, но при Ема подейства. Дава се по 1 с.л. няколко пъти на ден. Аз давах по повече, направо пиеше от чашката. Опитай, ако лека на Дю няма ефект при вас.

И аз си имам болежки, в краката. Tired Това е от години, в Бг. ми казаха, че нищо немога да направят. На последният преглед ми казаха, че трябва да сваля от килата, за да си облекча краката. Колената ми сякаш не са мой, много болят особено като се променя времето. ooooh! Немога да клекна и да се изправя без да се хвана за нещо, за да имам опора. Confused Ще потърся и тук лекарска помощ, да видя какво ще ми кажат, дано има лек, че не се виждам как ще съм след още някоя и друга година. ooooh!

Хайде и аз се оплаках, олекна ми.
Благодаря, че ме изчетохте!
Прохладен ден, момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт