Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 211
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • somewhere over the rainbow
Сузи, честита кухня! Страхотна е, и на мен ми е мечта червена кухня, но мъжо като заклет Левскар е категоричен, че само мога да си мечтая за такава. Mr. Green Confused

И при нас е така Whistling  Аз и червен хол исках, но ми се даде да разбера, че ще си живея сама в него Shocked  Спряхме се на компромисен вариант синьо и жълто. Но то ще е догодина де.

Даяна е все така, леят се сополи на воля /трият се в ръкавите Rolling Eyes/, кашлицата е на 6 и така. Вече нищо не пием, защото отказва всичко, което не е поискала сама и то на момента. Ако кажем "след малко", за да сипем сироп, вече не се иска Naughty Усеща се Crossing Arms Оставихме времето да реши проблема.

Ели, до сега съм се смяла с твоята танцьорка. Ма голям талант, бе Heart Eyes И Даяна много танцува, но е по-тромава Crazy

# 271
Сузи, честита кухня! Страхотна е, и на мен ми е мечта червена кухня, но мъжо като заклет Левскар е категоричен, че само мога да си мечтая за такава. Mr. Green Confused

И при нас е така Whistling  Аз и червен хол исках, но ми се даде да разбера, че ще си живея сама в него Shocked  Спряхме се на компромисен вариант синьо и жълто. Но то ще е догодина де.

Даяна е все така, леят се сополи на воля /трият се в ръкавите Rolling Eyes/, кашлицата е на 6 и така. Вече нищо не пием, защото отказва всичко, което не е поискала сама и то на момента. Ако кажем "след малко", за да сипем сироп, вече не се иска Naughty Усеща се Crossing Arms Оставихме времето да реши проблема.

Ели, до сега съм се смяла с твоята танцьорка. Ма голям талант, бе Heart Eyes И Даяна много танцува, но е по-тромава Crazy
НАН-че, само ти си направила компромис. Това са си цвевтовете на Левски. Wink
Млякото с меда и ванилията става като сок. Аз лъжех Емата, че е сок и тя го пиеше с охота при вида на сладкото.
Бързо да се оправя малката кукла.
Ема също е доста по-тромава от Юлето. Юл е като пчеличка. Heart Eyes

# 272
НАН-че, само ти си направила компромис. Това са си цвевтовете на Левски. Wink
Те така се правят компромисите вкъщи Whistling
А и той искаше само синьо Crazy

# 273
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ ВЕСЕЛА НА ЙОЛК И КАЛОЯН НА ПЪРЛИ!

Направих албумче за 2-годишните Peace

# 274
Нашата в Хисар е синя,още не е довършена но това отгоре рафтчетата всичко ще е със сини вратички!Майка не е левскарка но и харесва цвета!

А една жена трябва да и е приятно в кухнята нали тя е там Peace  http://images.elijuli.multiply.com/image/1/photos/3/500x500/1/DS … mp;nmid=102858770

# 275
Ели, много е хубава кухнята, в завършен вид ще стане супер! Много ми хареса. Ние все още няма къде да правим каквото и да било, та си оставам само с мечтите. Whistling

# 276
 Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001 atwork ku-ku sweating fiuuuuuu smile3522 tooth

# 277
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ВЕСЕЛА  И КАЛОЯН! ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз не съм писала скоро,ама ви чета де,нямам муза за писане нещо.Зоя от сутринта е температура,свалям я и като престанат да действат лекарствата пак я вдига.На обяд беше с 39,2,горкото в тези жеги.. ShockedВодихме я преди малко при педи,оказа се вирусна ангина.Цялото и гърло в пъпчици.От къде пък я лепнахме сега тази ангина и идея си нямам. ConfusedАко и утре цял ден е с температура почваме в събота антибиотик. CryДоста болни дечица има май пак.Бързо оздравяване на всички,милите,много е неприятно да си болен точно лятото.
Ели:голяма сладурана Юл,ама как се кълчи само. Mr. GreenИ кухнята е хубава.Сузи и твоята много ми хареса,червена и много стилна.Аз мойта откога се каня да я снимам,ама все не намирам време. Rolling Eyes
Ние сезона го открихме,ама тук на басейна.На плаж още не съм я водила,ама аз си се възползвах де,в неделя,когато беше при баба си.Моренцето е чудно,прохладно и бистро все още. PeaceВчера качих малко снимки от онзи ден,да се изтипосаме и ние да ни видите: http://arllina.multiply.com/photos/album/7

# 278
Честит рожден ден на Весела и Калоян!Бъдете добри и послушни деца!

Оф, много съм щастлива. Най-накрая намерихме подарък за Венци и сега става луда игра у нас. Спряхме се на този модел: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/green_racing.jpg Исках да е лекичък и да си го джътка из апартамента. Имаше много големи, но се въздържахме понеже ми беше трудно да ги вдигна  Tired Избрахме и торта - реших тази година да е с формата на кола. Ще правим РД на двора на къщата, за да могат децата да се надивеят. Но малко съм притеснена, защото повечето ни познати са им болни дечицата. Ще стискам палци да оздравеят Praynig Praynig Praynig Много вируси, ужас. Русенската болница е пълна и знам поне за 3 зарази. Sad Повръщане, разстройство, пневмонии-вирусни.... ooooh!

# 279
  • Варна
Честит рожден ден на Весела и Калоян!Бъдете здрави, добри и усмихнати деца!

Ели ,много хубава ще стане кухнята на майка ти. Peace

Ронка ,млада си още.Имаш време ще се наредите.Сега трупай идеи.И нацелувай Ема . Heart Eyes

А с цвета не правя никакви компромиси. NaughtyДругия вариянт беше патладжанен.Добре,че мъжа ми не гледа мачове,та нямаме такива пристрастия.А и свеки е на синя вълна.Един стига. Laughing

Лека вечер,а на болничките бързо възстановяване.

# 280
Арлина незнам за плажа, но аз лично се наврях във снимките ви от Лондон,супер е било ,по едно време викам: ай стига бе кой е мъжа и, та при всички известни личности се е наврял ама се усетих по друго време!Супер е супер,то защо който иде не се връща не знам.....

Нан ти до къде стигна с хомеопатията?Аз само веднъж ходих, след това нямах 2 месецапроблеми и пак се почва.... чудя се да ида ли,но пък не мога да изтрайвам ограниченията,ще си се въртя в кръг май #Crazy

Тук е адска жега,ние сме на последен етаж,имам чувството че сме във фурна и се печем на бавен огън Whistling

# 281
Eли, за септември има много евтини самолетни билети до Лондон - около 130-140 лв двупосочно. Ние имаме доста роднини и приятели там, та се чудим с Павел дали да не им погостуваме 4-5 дни newsm78 ... вместо на море да ходим. Бе ще ми се някъде в чужбинско да мръднем тази година. Търсим си компания.

Скоро не съм ходила при хомеопатката /от финансови съображения/, но ми е в план да ходя.

# 282
NAN:от къде тези евтинки билетчета за Лондон,бре?Я кажи,че пак ми се ходи Mr. GreenИ има ли и за други големи европейски градове?Че ние все се решаваме да събраме багажите в последния момент и яко се набутваме за билети. ooooh!
Зоя вчера не спря да вдига температура,вечерта като заспа,пак беше с 39,2,свалих я и цяла вечер не вдигна,днес до сега също не е.Дано да се пребори организма и с болестта,че аман от тези антибиотици,хич не ми се ще да я тъпча отново с гадости. Sad Иначе яде,а би трябвало доста да я боли,когато преглъща. Confused
Пингвина пак зачезна,мислех си за нея днес и се сетих,че вече трябва да е госпожа. Mr. GreenДа се връща да пуска снимки от събитието да гледаме. Wink
Изчезвам.Лек ден на всички. Hug

# 283
Арлинка, има до почти всички големи градове, но трябва да търсиш, че в някои дни е скъпо, в други евтино. Според това, което прочетох, колкото повече  места за полета са резервирани, толкова е по-скъпо. Логично за по-отдалечените във времето полети да е по-евтино. Така че трябва да се резервира по-рано. Ето, разгледай:
http://wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi

# 284
Арлина, какво става с Зоя? Вдига ли Т? Praynig Hug

На нас ни мина единия вирус, сега лепнахме нещо друго-появиха се сополи и кашлица. Сутринта се събуди пак болен. Tired Педи каза, че не е страшно засега...ама отказва да яде и е доста кисел.
Дю, направих му от твоя сироп с лук, ама явно нещо прекалих с варенето и не остана много течен. Ще има за 2-3 лъжици, то и без друго за утре нов ще трябва. Ти къде го съхраняваш по принцип? Hug
Най-после го подстригахме и отзад. Сега не мога да си позная детето, но поне му е по-леко и не се поти толкова.

Дърпа ме, не мога да пиша. До скоро! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт