Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 267
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ееееееее,Амери,много се радвам!Честита ви нова къщурка! GrinningДа си я направите уютна и ако може с хазяите да се виждате по-рядко. WinkНадявам се скоро да се видим! Hug
Рони-много хубав...зоопарк ли беше това?То като на сафари-много яко! Simple SmileА скучно ли ти е понякога-като няма с кого да се разходиш/освен с малката,разбира се/?Много целувки на малката!
НАН-Браво на мама,браво на момичето!Най-важното е,че и харесва да играе с децата!
Ети-то ни така,ни иначе-на мен понякога ми се дохожда на работа,така че най-добрия вариант май е колкото работа,толкова и почивка. Simple Smile
Приятен ден на всички! Hug

# 211
Здравейте, сладурки. Hug

Амери, радвам се, че сте си намерили нова квартира. Само хубави моменти да изживявате в нея. Heart Eyes

НАН, браво на малката кукла, и на мамка й разбира се. Wink
Диди, да, това е зоологическа градина, много е красиво и атрактивно. Един участък се минава с кола, живорните са на свобода...и са доста любопитни както се вижда от едната снимка. Друга част се обикаля пеша, но пак всички животни са на свобода, не са като нешите в Бг. затворени в клетка. При лъвовете, вълците и др. сташни животни има ниска мрежа и са леко отдалечени, но са свободни...всичко е направено да са близко до тяхната природа. Папагалите, дори те са на свобода...няма клетки, няма нищо, катерички, зайчета всичко точа около нас. Ох много е красиво с думи неможе да се опише.
Сега пускам снимки от разходките ни вчера и мин. седмица. Ако разгледате и др. албуми ще видите всички снимки от зоологическата градина.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9761&AlbumId=116142
Спирам по тази тема, че са поувлякох.

И при нас дойде лятото и ни мори жегата. Излизаме сутрин раничко и привечер като си дойде Калин от работа.

Отивам да прилегна докато чавето спи.
Хубав ден.  bouquet

# 212
  • somewhere over the rainbow
2:0 в борбата между коварната болест /гнус ме е да й пиша названието Sick/ и нашето семейство. След татко, баба ни напусна кротко.
Душата ми плаче.

# 213
НАН, миличка, моите най-искрени съболезнования. Нека почива в мир, и Бог да прости бабчето ти! Flowers Rose Flowers Rose
Прегръщам те силно! Hug

# 214
  • София
НАН-моите най-искрени съболезнования Sad!Нека почива в мир.  Flowers Rose

# 215
НАН, искрени съболезнования за баба ти. Нека почива в мир. Flowers Rose Flowers Rose

# 216
Силна прегръдка и от мен Наде!
 Flowers Rose Flowers Rose

# 217

Наде искрени съболезнования!Не мога да си и помисля какво ви е! Confused Cry Sad

# 218
Надя прегръщам те силно .Послено сбогом на бабчето Flowers Rose Flowers Rose

# 219
НАН, искрени съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose  Hug

# 220
Нан-че- приеми и моите най-искренни съболезнования.  Голяма прегръдка от мен и знай, че сега е на по-добро място, където няма да е болна и няма да я боли нищо. Бог да я прости и нека почива в мир.  Flowers Rose Flowers Rose А на теб - бъди силна- макар, че знам, че си много борбен човек- въпреки това ти знаеш, че в живота винаги има трудности, за да ни направят по-силни. Жалко, че е на такава цена. Sad

# 221
Наде искренно съжалявам ..................... думите са излишни  Flowers Rose Flowers Rose

# 222
Момичета,  Heart Eyes много Ви благодаря за пожеланията.Много сте мили  Blush
Черпя със закъснение

НАН моите съболезнования за баба ти  Flowers Rose Flowers Rose

# 223
 Rolling Eyes   4,30 имам на изпита!   Rolling Eyes Thinking   Май е малко ще видим другия път колко ще изкарам!
Пък сестра ми има 3,50 ooooh!

Какво правите в жегите как се спасявате!Ние до сега спахме!

# 224
Ели, ние още спим. И тук не са такива жеги. Постоянно сме навън, няма проблеми. Ами 4.30 не е толкова зле, според мен. Дано имаш късмет!

Ронка, снимките са невероятни! Искам и аз такъв зоопарк!!!!!

Днес Гергана си каза, че има ако. Използва гърнето по предназначение. И като си свърши работата, стана и каза - кака Гиги.  Heart Eyes Дано скоро свикне. Иначе стои по гащички, но прави на често бели.

Общи условия

Активация на акаунт