В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 381
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Атракция, това с главоболието е кофти  Sick В началото на режима 3 дена ме боля глава и помагаше само течен аналгин и то временно , но после отшумя.Дано ти мине главата  spoko

labello и аз я гледах.Тази жена (Емилова) ми прилича на нацист  Sick Жива и здрава да е, да си прави каквото мисли, че е редно, но не и прави чест да плюе останлите режими и начина на хранене....видите ли, само моя е супер  Rolling Eyes

Ори, Abrakadabra  - срам ме е много да си призная, но нека срамът да е пълен Embarassed , защото пуканките не бяха солени, ами сладки Embarassed Embarassed Embarassed

tzvety roussimova , децата са наиситна откровени, така, че може само да се радваш   bouquet

Амели, ще чакаме след месеца да се похвалиш с видима разлика на снимките  Hug

maggieto, ЧРД, да си жива и здрава!!!   bouquet   bouquet   bouquet

tanyamanya, много неприятно това с вируса.Аз по време на такъв ядях само супички и 1-2 ябълки  Sad , но не прави като мен да се отпускаш от режима, ами в момента в който се почувстваш по-добре се върни към него  Hug

veneras, страшно гадже си  Hug

cinnamony, това с шоколоада не е добре (ама кой ти дава акъл  ooooh! Whistling) Инак и аз по време на ПЗ ям повече  Tired

tatianka - ЧЕСТИТА постигната цел!!!Кефя се много на хората постигнали целите си  Hug Късмет в следващата фаза   bouquet

Вани Ник, evich, mariaid, Kiaras, Мимито, пухчо
    Hug   bouquet  Hug   bouquet

Отива да се посрамувам още малко, да си посипя главата с пепел и да се наливам с вода  Crossing Arms Banghead Banghead

# 766
Здравейте!
Ей голямо ходене  този уикенд, страхотно време, купон и ОЩЕ едно кило в историята.
Вече съм горд собственик на 57кг и на една постигната цел!
Всичко това благодарение на вас! Hug Hug
Направих неусетно 4 месеца(линийката нещо се побърка, 4 месеца съм със Дюкан). Снимки утре най вероятно че днес няма да сколасам.
Сега умувам какво ще правя с трета фаза, ще карам още две седмици втора, така или иначе после като тръгнем за България ще мина в трета. Пък някое кило ако размисли да изчезне до тогава, няма да се сърдя Wink
Нищо не съм чела, сега ще оправя в къщи, ще чета малко и после отивам на плаж, фръц!
Тук е 30 градуса, и според мен водата ще става за къпане днес, е къпане силно казано на 20 градуса вода, но едно топване може би е възможно.
Прегръщам ви всички, хубав ден!

tatianka, поздравления за резултата

на мен водата там ми мирише и не смея да се топя
синчето миришеше на тиня след излизане от морето

а и да не говорим колко ме е гнус от водораслите, с които морето е бъкано

ама ако това не те притеснява, приятно къпане

Abrakadabra, поздравления и от мен
леко бременеене сега

при нас вчера бе 25град на сянка, голям кеф

# 767
Привет момичета Grinning
От 01.06 съм обявила официално и аз, че минавам в трета фаза. И аз като останалите, голям страх ме гони. От вчера уж в трета, а си карам на ПЗ. Днес в службата голям хилеж пада с мен. Колежките ме дебнат кога най-накрая ще си хапна черешите дето от сутринта са на бюрото. Не искам пък Grinning
Абракадабра, чакам да кажеш, че си я хапнала пустата му ябълка, а аз съм след теб Laughing
Ори, последните ти постове звучат успокояващо и за мен Hug
Венерас, излеждаш страхотно Peace
Вещи, когато имаш време може да ме преместиш в трета. Свалени с режима 16кг. Начало на трета  01.06., край 01.12.. Абе за Никулден ще купонясвам Grinning
Отивам да сменям линийката.
На всички  bouquet

# 768
Абракадабра, плачех, защото ме боляше зверски корема от тоя цикъл, течах като чешма,  в петък а не мога да ползвам тампони, но се смили над мен, спря, мина ми и болката, та имах и минус, абе въобще, страшни подаръци. Hug

# 769
Ори, Abrakadabra  - срам ме е много да си призная, но нека срамът да е пълен Embarassed , защото пуканките не бяха солени, ами сладки Embarassed Embarassed Embarassed
  Joy Разсмя ме  Joy
Мина ми кратуната, мерси за подкрепата. Така се натъпках с хапчета, че ме наболва стомаха, но тъй е при мен.

# 770
  • София
И лентичка си сложих, да се спра най-накрая и да съм право в правата вяра  Crossing Arms Embarassed
Ей така като хвърчило да отлитата килата и лек като пеперудка да се чувствам   Joy
Кой орисваше тук  да дойде да ме ориса  Laughing  Hug

# 771
Поздравления на всички за постигнатите резултати!!! Срамота е да се включвам на 106-тата тема, но сега ми дошло времето, какво да се прави. Почнах днес, уж с големи амбиции, да видим. Имам силен съветник до себе си - моята майка, която свали 25 кг с Дюкан преди година.
Та .... стискайте палци с две думи!
Албума ви много ме укоражи, аз досега най-много килограми съм сваляла с Фотошоп  Laughing.

# 772
Привет момичета Grinning
От 01.06 съм обявила официално и аз, че минавам в трета фаза. И аз като останалите, голям страх ме гони. От вчера уж в трета, а си карам на ПЗ. Днес в службата голям хилеж пада с мен. Колежките ме дебнат кога най-накрая ще си хапна черешите дето от сутринта са на бюрото. Не искам пък Grinning
Абракадабра, чакам да кажеш, че си я хапнала пустата му ябълка, а аз съм след теб Laughing
Joy  Изядох я. Цял ритуал си беше. Опитах да я споделя с колегите, но никой не ме отмени. Така че си я хапнах цялата. Намерението ми е плодовете да са в 10 и 16 ч (аз съм с две порции), но днес лееекичко просрочих с първия.
Давай смело. И успешна трета!  Hug

Атракция  Hug

Mma Ramotswe  Hug

Ню Валя, добре дошла!   bouquet

# 773
  • Варна
Влизам набързичко , че напоследък хич нямам време  Sad
Аби , разбрах за новината. ЧЕСТИТО  newsm18 newsm18 newsm18

tatianka, браво за постигнатото  и честито влизане в 3-та   bouquet

Пиратка, честито и на теб   bouquet

Успешна трета фаза, момичета  smile3525

От днес и аз минавам 1 / 1 , да видим как ще ми подейства.

Чао засега. Връщам се да чета.
/ Сън, новият ти аватар много ми харесва  Peace /

# 774
уф докато разгледам и напиша ми изтекла сесията,почвам отначало...
Здравейте, това като първо. нова съм тук,днес се регистрирах и освен това днес става 1 месец от началото на моя разкрасителен дюкански период. свалих за този месец 6 кила,имам още 3 до 65, колкото си поставих в началото.Скоро ще започна третата фаза, но незнам дали няма да си кача пак някои от килата.
Видях ви снимките,дами,........ направо.......... спуер изглеждат всички, чак не ми се вярва как така се стопявате......но ви поздравявам, възхитена съм.
В третата фаза свалят ли се пак кила? или само се пробваме да се задържат?

# 775
Аби, лъчезарке, искам едно хубаво да те намачкам Grinning Ама  да видиш колко е трудно пречупването на досегашните мозъчни и битови настройки, па макар и по по-хубав повод, а не проклетото запазване на тегло Hug Пожелавам ти да качиш само на... цици, другаде не Laughing Laughing Laughing

Дамаянти, ще те гази бела мечка, то се е видяло Twisted Evil Ай на късмет да ти е линийката, не си струва хубава жена да не види къде може да я отведе хвърчилото - на хубаво място, повярвай ми. Hug
Пиратка, аз съжалявам, че съм стреснала нововлизащите в трета, но вие сами видяхте, че с Амери влязохме в един и същи ден и тя продължи да сваля и сякаш ми лепваше сваленото на мен Crazy Laughing Така, че всичко е толкова строго индивидуално, че си е достойно за внимание чак Simple Smile Успех ти пожелавам, пиши по-честичко и се отчитай Hug
Татянка и на теб пожелавам лека и спокойна трета без много шаш Hug
пухчо, и аз правих 10 ударни, само за да се убедя, че не свалям след 5-тия. Направи си ги, щом си решила Peace Премери си обиколките и си ги запиши, щом нямаш кантар засега.
cinnamony, когато имаш пристъп за сладко - пийни кола лайт или друго безалкохолно с подсладител. Това с шоколада е не пукане на балона, а накъсването му на парченца.

New Valia welcome thumbsup
prysila Hug
esi_jo, ако я спазваш "по устав' няма да сваляш в трета фаза. Може и да свалиш малко в началото, поне досегашният дюкански опит това показва. В крайна сметка идеята на трета е да запази постигнатото, аз затова държах да вляза в нея точно на кг, които съм определила. Не повече.

Таняманя, забравих да ти пиша - също съм с много ниско кръвно, пия много пепси - помага ми. Не ми е пречело на свалянето, аз и злоупотребявам. Също айран със сол. Peace
Нели, браво душата, че си се решила Hug
Венерас, изглеждаш страхотно на рождения си ден Sunglasses

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 13:53 от Орелия

# 776
Здравейтее  Flutter
Вчера си нямах интернет  Rolling Eyes , днес обаче имам и пристигам да се разпиша.
И аз започвам от днес трета фаза . Също като Ори имам намерение да я карам без филийките хляб .
Отивам да си търся нова линийка  Heart Eyes
Бургазлийки - браво момичета , чудесно изглеждате  Hug

# 777
  • София
Сън, Дамаянти и още някой от предишната страница ..... благодаря зя съчувствието ..... и съветите Simple Smile ...... не можете да си представите колко много помагате на всички нови Дюканеси......... много от новите ентусиасти не пишат...... но пък четат редовно ..... и така се мотивират все повече .......... аз и съпругът ми мотивирах с вашите съвети .....Simple Smile.НО ПРЕДВИДЛИВО МУ ОТВОРИХ ДА ЧЕТЕ ПЪРВА СТРАНИЦА  !!!! НЕ ВПЕТЪК !!!!.......че вие мятате едни снимки .....Simple Smile
 Mr. Green  Rolling Eyes
ЛЕКА БРЕМЕННОСТ НА АБИ !!!  Peace

# 778
Пиратка, Нелка, успешна 3-та фаза!  Hug
Нова Валя, добре дошла и успех!   bouquet
ПрисиHug
Еси джо, добре дошла и успех!   bouquet В 3-та фаза не разчитай да сваляш! При всеки е различно, но все пак тази фаза е за задържане.  Peace

# 779
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
Честити ви отминали празници   bouquet
Аби, много се радвам за теб  newsm51
Бургазлийки, много сте готини, ама няма как да е щом сте Дюканки. Въобще не ходих до Созопол, щото мъжа ми трябваше да е тук в неделята и реших да не се разкарвам за 1 ден, а да отделя време за малчо и празника. Ето и малко снимки

Общи условия

Активация на акаунт