В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 401
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 750
Mariaid няма страшно мила и аз имам още 2 килограма, а уж беше само 1, ама тази сутрин пътувах за софия и станах в 3.30 сутринта и викам чакай да се премеря че там кантара е електронен икакто предните дни бях 59.1 изведнъж сутринта ме показа 60.2, ужас ама какво да се прави, ще ни помъчат малко ама и ние няма да се даваме де  Laughing

# 751
  • софия
Благодаря ви за гостоприемството момичета.Топло ми стана на душата!

Сутринта си направих чай. Истински георизъм-изпила съм вече  половин литър без НИКАКВИ подсладители-натур с една дума Grinning

Още не съм закусвала, ама докато оправя шерките....Та сега, отивам да си сваря яйчица.
Купих си диетична сол-мисля че премахването на солта ще ми е най трудната част.

А, направих си снимки-ами така де, като ще се хваля после да има как да си покажа геройството.

Това е засега.Хубав ден от мен. Heart Eyes

# 752
  • софия
кой ще ми помогне да си нправя лентичка.Научете ме плийз! Crazy

# 753
кой ще ми помогне да си нправя лентичка.Научете ме плийз! Crazy

Която лентичка ти е симпатична,кликни върху нея и ще ти се отвори сайта,от който е направена и оттам си правиш своя според указанията..

Аз сега хапвам бъркани яйца със сиренце и копър и лимонов сок...  chef

# 754
Цвети Русимова и Sun - много ви благодаря, че се сетихте, много сте наблюдателни   bouquet

Една скромна почерпка (режимна, разбира се) за всички!

Иначе бая съм се запънала - вече 17ти ден боря 70-тото кило и съм ту напред, ту назад. Ще падне, няма къде да ходи  Grinning

Еми, мойте яйца са към 2-3 на ден, тук-таме пропускам по някой ден.

Хубав и слънчев ден на всички!   bouquet

# 755
  • София
Здравейте момичета,

рядко пиша, но пък затова ви чета редовно- на всички пожелавам седмица с минусчета и много хубави моменти.......имам един въпрос към тези които отдавна са на режима -
днес се чувствам зле........имам чувството че съм пипнала вируса, който върлува в момента със стомашно чревните неразположения----рррр....нищо не ми се хапва.........и най-вероятно ще се наложи нищо да не ям днес........ това дали ще попречи на процеса с отслабването ? ...... как мислите ?.........в момента го има този вирус в градините и яслите......изобщо как спазвате режима при боледуване ?
и за протокола----аз и съпругът ми стартирахме с 7 дни  ударен и след това 5 ПЗ - днес е последният от тези 5 ПЗ... половинката е - 7 кг.... / много е доволен/ от 106 на 99
аз съм -2 кг ........от 59 на 57 / но започнах преди МЦ - така че предполагам че е нормално/
и още нещо да попитам......... много ми е ниско кръвното 85/55........ а даже и като се ядосвам не се вдига Simple Smile......споделете как си го вдигате / кръвното де/
БУРГАЗЛИЙКИ -страхотни сте  !!!!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора

# 756
Миленски76, Пусикет (а дано), Боби1973, Танчето83, Катя* (честит 20-ти кг!), Играчка-плачка (честит пореден килограм!), Даанитоо, Вани ник и Цвети, благодаря ви много, момичета! Трогната съм.  Heart Eyes  Hug

Дори  Heart Eyes

Сънче, ще се радвам, защото всяка дама от подклуба, която е забременяла, напуска форума. И аз сега на кой да се оплаквам, че трябва да ям плодове?  Joy

В тази връзка, едно време се чудех защо толкова се плашат девойките като трябва да минат в трета?! И то, при постигната цел. Елате ме вижте сега - една ябълка стои на бюрото ми от 9 ч. и няма сила, която да ми я сложи в устата.  Joy Joy Joy

Покрай моите вълнения, не поздравих месечинките и намаленията, за което им се извинявам и ги поздравявам на патерица - браво, момичета!   bouquet

Добре дошли на Амели, Мимито и Бубу'с мама и добре завърнали се Няма време и Ем!   bouquet

Гуди, успех в първия работен ден - да ти е леко завръщането!   bouquet

Елиии  Hug  Голям отбор сме - и аз съм коза. Grinning Казах на половинката, че ако е мома, че и коза - дупе да му е яко с двете. Добре, че кучето ни е друга зодия, ама и то е женско.  Joy  Стискам палци за класирането.  Hug

Славкеее, честито килце, душа!  Hug

Бургазлийки, супер сте!  Hug

Еми, аз съм на периоди с яйцата. Имам дни с по 1-2, имам и с по 5. Но винаги, когато са варени, ям само белтъка. Така или иначе с кремове, палачинки, гофрети или бъркани приемам предостатъчно жълтъци.

Ориии, ама как ти завидях - нали и аз 58 исках, а сега се моля повече от 78 да не стана.  Joy Пу-пу, да си задържиш килцата ти пожелавам!  Hug И аз много се чудя на хляба... Още повече, че хич не ги обичам разните бонуси, тонуси и прочее пълни със семки продукти...

Дамаянти, вода е, нали помниш колко солени са ти били пуканките...  Wink  Hug

Genisi, нормално е. Всеки организъм сваля различно и в зависимост от хормоналния дисбаланс.  Peace

Таняманя, както спазвам здрава, така спазвам и болна + чай. (По принцип не пия чай) Пожелавам ти бързо оздравяване.

Гледам и цигарения проблем сте нищили... Аз съм дете на родители и сестра пушачи. Всичките ми гаджета пушеха, а съпругът ми ги пали една от друга. Аз - не. Другият такъв човек в рода ни е племенникът ми. Спортист е, баща му не пуши, майка му е като комин, но той не само, че не проявява интерес, но дори не одобрява факта и не му е приятно да стои в помещения с пушачи. На леля си се е метнал.  Laughing Така че, това си е строго индивидуално и средата не винаги е от значение.
Моя позната се справи с проблема по следния начин:
Поговори с дъщеря си, наблегна на минусите за външния вид, кожата и здравето й и подписаха договор - да не пуши до 18-тата си година. И двете страни имаха права и задължения, стимул да се спазва договора и неустойки. Момичето направи 18 преди половин година. Цигарите са минало.

И понеже споменах сестра си, не мога да не я похваля - от 10 март до 31 май -14 кг. Вече е по-лека от мен и съм много горда.

Нещо се разписах тази сутрин, затова спирам, да не ме баннат.  hahaha
Хубава седмица на всички!   bouquet

# 757
Ето ме отново , Качвам ви малко снимки с черната рокля дето плаках за нея на рождения ден , ма си я носих. newsm44

и още малкоhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=251503&photo=1 newsm47

# 758
Таняманя, на мен когато  ми е зле и не ми се яде гледам поне малко мляко кисело да хапна, че поне да не е без хич и кексчето сутринта, правя го сладко, а мен следкото е способно да ме извади и от кома  Laughing и с топло мляко прясно или с чай, гледам да нее без хич, пък то ако организма ти реши да не задържи това което си поела, повярвай ми няма да го задържи.

# 759
Здравейте момичета!   bouquet
Първият ден на ПЗ нещо не ми се отрази добре.Зеленчуците ми раздразниха стомаха и като че ли  ми се отвори апетит.Нормално ли  е след П да се хапва повече в ПЗ?А и колата лайт не забавя ли нещата?Може ли да се пие с яденето или по добре отделно?А и вечерта изпитах пристъп за сладко и изядох половин шоколад.Ужас!
Днес не се гордея със себе си  Sad но продължавам смело напред.
Приятен ден на всички и от мен !  Hug

# 760
Здравейте!
Ей голямо ходене  този уикенд, страхотно време, купон и ОЩЕ едно кило в историята.
Вече съм горд собственик на 57кг и на една постигната цел!
Всичко това благодарение на вас! Hug Hug
Направих неусетно 4 месеца(линийката нещо се побърка, 4 месеца съм със Дюкан). Снимки утре най вероятно че днес няма да сколасам.
Сега умувам какво ще правя с трета фаза, ще карам още две седмици втора, така или иначе после като тръгнем за България ще мина в трета. Пък някое кило ако размисли да изчезне до тогава, няма да се сърдя Wink
Нищо не съм чела, сега ще оправя в къщи, ще чета малко и после отивам на плаж, фръц!
Тук е 30 градуса, и според мен водата ще става за къпане днес, е къпане силно казано на 20 градуса вода, но едно топване може би е възможно.
Прегръщам ви всички, хубав ден!

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 11:36 от tatianka

# 761
Амели, имай предвид, че диетичната сол не търпи топлинна обработка. Закуската е много важна - не я пропускай!  Peace
Таняманя, за ниското кръвно НЕ огранчавай солта. А когато ти призлее, изпивай по един солен айран - помага много.  Peace Бързо оздравяване!  Praynig Hug
Татянка, честито намаление и честито постигане на целта!  Hug smile3501

# 762
  • София
Благодаря за отговорите за яйцата момичета Simple Smile
Мислех, че прекаляваме с моя мъж с 30 на седмица, ама явно е нормално. Аз все пак ще намаля жълтъците, искам да преборя гадното задържане.
А снощи и аз бях на кино. Едвам устисках да не посегна към пуканките на съседа Simple SmileSimple Smile, нооо..после във "Виктория" се наградих със заленчуци на скара и пилешко филе.ММММ!

# 763
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
И аз да се разпиша ,да не остана по назад,макар че то обяд стана до де се наканя.
Днес ми е 8 ударен ден.Не изпитвам никаква нужда да хапвам каквото  и да е нережимно и за сега се чувствам чудесно ,затова се реших да направя все пак 10 ударни дни,макар че мнението на всички които са ги правили е ,че са излишни .Все пак предвид многото което имам да свалям ще си ги направя 10.Все си мисля че и да не се свалят килограми за метаболизма вероятно има някакво значение.От четвъртък мисля да мина на 5ПЗ/5П.
Иначе днеска съм малко нещастна.Сутринта като се качих на кантара, като че ли го строших.В смисъл не щото съм повече от 120 кг до колкото тегли Crazy,ами просто вече е на 12 години.Време му е май за смяна.Та чух, че нещо изпука и ме показа със един огромен + от поне 5 килограма.Което е абсурдно.Сега предвид ,че в близките две седмици едва ли ще имам възможност да си купя кантар ,просто няма да се тегля.Дано после изненадата е приятна,защото нямам никакво намерение да се отказвам от режима.Отразява ми се чудно.Пък и като видях момичетата на срещата вчера,красота и кокали Hug ,вече няма сила която да ме откаже преди да си стигна целта.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А иначе днеска закусих с овесени трици 2 лъжици,една пшеничени и една ленено счукано с 150 мл прясно мляко 0.1%.Кафе с малко мляко а сега и едно чисто.Наливам се със кисело мляко разредено със вода и степ ( любимото ми нещо за пиене )и поне 1.5 - 2.вода за деня.
За обяд си нося пилешка супа с повече месо.За довечера вероятно супа отново.Под вечеря обаче разбирам едно ядене като се прибера от работа в 17.30 и поне още едно къде 20.00.
Това е ,май не е много ама вече горещо не ми се яде просто повече. Sick

Сега забелязах.защо по дяволите линийката ми дава че съм 7 ден на диета като съм 8.Започнах на 26.05 ,както и да смятам днеска е 8 ден.Обидена съм и ааааамахааа Tired

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 11:57 от пухчо

# 764
Abrakadabra, много ти се радвам  Hug
veneras, що си плакала? Може и да си писала, но аз поизпуснах нишката Simple Smile
Поздравления за всички с минуси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт