В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 404
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 735
Така, нй накрая успях да се добера до компютъра/на работа съм си вече/
Много, ама много на всички който ме поздравиха за рождения ми ден newsm03 newsm51 smile3525 smile3534 newsm62.
Ще се опитам поименно да ви благодаря на всички Heart Eyes
Амери Дамянити, Орелия, Вани ник , Голдън гърл, Деница17 , Фоли, Нели 82, Кри, Дилу, Ронка, Цвете12 , Росченка, Цоци, Аарлина, Зеленкото, Мика, Поли Уоли, Зарибената, Татит, Евич, Мадикен, Тесоро, Бермудез, Софич. Светлат, Ниночка, , Катеджин, Елена 82, Джани, Вещи, Лени плд, Дори, Сисимони, Ривела, Не съм, Абракадабра, Пухчо, Тинчето78, Перлата, Бейбидолл, Фен, Сън, Бърни  Атракция

надявам се да не съм пропуснала някой, а ако съм моля да ме извини Simple Smile.

А рождения ден мина супер. Въпреки потопа и бурята , която ми се спретна точно вечерта. Имам малко снимки, но по късно ще ги кача. Като сме забравани без апарати, а в тъмницата с тел не стават готини.
Имах малко прегрешение- дано не ми се карате много, ама нямаше начин. Няколко глътки вино за наздраве, и една хапка от бонбон. Ама каквото такова. Embarassed.
И след тоя уикенд, даже кантарев мръдна още надолу -0.600 гр.
Кеф невероятен. А колко от хората не можеха да повярват че това съм аз  и колко съм отслабнала. Абе друг човек.
Мале дълго се получи, ама това е за сега от мен. Много целувки на всички и усмихнат и успешен ден. newsm03

# 736
Здравейте и от мен!
да похваля бургазлийки- мн сте лъчезарни и хубави!  Hug
Дамаянти spoko и аз имам същото прегрешение от вчера, при все че си хапнах нищо и никакви 10-15 пуканки на киното, но ето днес и аз съм голям плюс- цяло кило Shocked И мен ме е яд и ми е гадно, ама сами си го правим #Cussing out
genisi, ако имаш хормонално заболяване, особено ако се лекуваш, т.е приемаш хормони към момента, отслабването ще бъде мноогооо бавно и трудно-трябва да се въоръжиш с търпение Peace Стискам палци да видиш резултата по-бързо! Не се отказвай! Ще свалиш мерки!!! А и 2 кг за 7 дни не е лош резултат- и моят беше такъв.
 lovekiss lovekiss lovekiss за всички ви!

# 737
  • София
Росченка, ти си адски упорита и ти се кефя  Hug Истината е обаче, че трябва да се пазим от изкушения и прегрешения  Hug  Embarassed

# 738
Hrisula ....най после се появи ...много се радвам за теб ...чакам те на пейката на двуцифрените числа ...хайде момиче... направила съм ти място ...до мен ...

Daanitoo ...честота упоритост ЧЕТИРИ Месеца

booboo's mama ....скачай в отбора ... и аз започнах от такива килограми сега (виж ми линийката) продължавам с пълна пара ....става с този режим вярвай ми ...за ударния препоръчвам ти 7-8 дни ..няма смисъл от 10

# 739
Привет! Аз съм си аз, мисля,че съм смъкнала около килце, но съм в МЦ, та май не показва реално кантарът Simple Smile Цепи ме една мигрена вече 4 ден  Sick

# 740
Аби, страхотна новина научавам в понеделник сутринта. Честито! newsm51
Бургазлийки, чудесни сте!
Ори, мисля си, че от време на време, просто за разнообразие можеш да си хапваш хляб. Нали организмът ти трябва да привиква малко по малко с всякаква храна.
Кри, миличка, може би точно, защото не хапваш от позволените в 3-та фаза храни, затова имаш толкова голямо плюсче. Не бих се осмелила на теб да давам съвети, но организмът ти реагира като за първи път, когато се хапне нещо различно от П или ПЗ.
Много благодаря на всички за милите думи за моята фотосесия. За мен е много по-ценно вашето мнение, защото всички знаем цената на тези резултати. txtloves
Поздрави за всички с минусчета и добре дошли на новите newsm51
Пожелавам ви лека о таслабваща седмица   bouquet

# 741
Да кажа и аз, че да почвам кълването!
За един месец имам 2 твърдо свалени кг и два вариращи!
Едно прегрешение с алкохол !
И на това съм доволна, защото преди спазвах друг режим, от който свалих основното, но когато кантара спря и то за дълго , реших да мина на Дюкан!
Ще продължа стриктно, най- много да правя 1/1!

# 742
д-р Емилова си прриказва за нейния глад по Часът на мама, толкова ми е безинтересно, при положение че мога да си хапвам и да не стоя гладна и да слабея...
днес имам  -200гр. и съм си доволна, вече наистина съвсем скоро очаквам да съм към петичките
само че се страхувам от нещо, дали като не стигна до 55кг. няма да се увлека и да искам да сваля още 1-2 кг... например...

ПС: Ива от Часът на мама не пропусна да спомене нашата диета и д-р Емилова да я оплюе..  hahaha Joy Joy Joy много са смешни, нека си говорят...

Приятен ден момичета!

# 743
Дамаянти, бива ли така ritnik Т'ва дет си го яла е бая солено, от него ще да е този плюс.
Наблегни на водата днес - да се изчистиш  Peace Благодаря ти за мнението, ценно е за мен Hug
Кри и теб bambam Ей,  податливи жени бе ей ooooh! ГГЗ, ама и твойто Г вече колко време в този режим седи - изтръпнало е вече Joy
Сега е мой ред да ви утешавам, от позицията на превъзмогнал първоначалния шок от плюсове в 3-та  hahaha Не е реален този плюс, знаеш Кри Hug
Нали отчиташ 00, че... Хм, как да се изразя, голямо значение има, за съжаление и аз като теб си помогнах -  със сена, защото...  newsm56
Благодаря за мнението, ще мисля още. Hug
Сънче Heart Eyes, аз и бисквити не обичам Laughing То не е една беля, но ще помисля и над твоето мнение, че е добре  да се спазва всичко "по устав".
vani_nik, да, ясно ми е това, въпросът беше е ли е необходимо организмът да привиква към храна, която принципно не му е била задължителен спътник Hug
В хладилника винаги има Бонус - някакъв с Л- карнитин и друг с омеги, мъж ми му е фен, честно казано от чисто любопитство ще изям една филийка. Пък Twisted Evil
Росченка и ти наблегни на водата днес.  bouquet

booboo's mama  welcome Пожелавам ти воля Peace

# 744
krikri, все пак е важно да задържим теглото в свалени килограми х10 дни. Ти успяваш  Flutter

# 745
Здравейте !  Hug
Отсътствах 2 дни и не съм чела всичко!  Embarassed
Нещата покрай мен се развиха в желаната поскока , сега и сряда да мине и да си отдъхна малко....Иначе днес ми е 5-ти ден П , ноооо нещо не виждам резултат.Имах един много гаден + от 2кг  #Cussing out #2gunfire , уж съм го ликвидирала ама не съвсем.....Била съм си режимна.....без солено......спрях Пепси-то.......Охххх тея 4 кила ще ме измъчат жестоко!  #2gunfire #2gunfire Не съм и пред МЦ , незнам какво става....айде да не свалям ок , ама да качвам по време на П  newsm78
Поздравявам всички с повод и без повод!   bouquet
Лек и усмихнат ден!   bouquet
Аз ще хвърлям по едно око  Whistling
P.S. Във Фантастикоо вече има и Exquisa 0,2 %  Flutter Напредват!  Joy

# 746
Дамаянти Hug
Орелия Heart Eyes , да наливам се с вода, откакто съм влезнала в офиса и така ми се е подул корема, че съм като балон Simple Smile
Лабело, да ги нямаме тия увличанки...ааааа... 55кг звучи така добре, под тези кила ще си скелет...а и не се знае- може трудно да сваляш накрая и да не искаш повече...я се стягай! такива да не ги чувам! Naughty Hug
mariaid  Hug
 smile3538 Banghead smile3537 да се самонакажа ритуално по случай случката Simple Smile

# 747
Добър ден понеделнишки и от мен!
Страхотна новина прочетох в събота, Аби, Честито, така се зарадвах! Hug Много мило ми стана, дано всичко мине леко и накрая имаш най-страхотното бебче на света!  bouquet
Днес прочетох в нашите отчетни за още една мама, приятелка, че чака второ бебче след 9 мес и също ме зарадва тази новина.
Пожелавам го от сърце на всички от Подклуба! Peace
Венерас, с малко закъснение, Честито рожден ден! Изглеждаш великолепно!  bouquet
Честито и на днешната ни рожденничка! Maqqieto baloni Здраве и късмет!
Дюканки- Бургазлийки, големи симпатяги сте! Другият път чакаме повече снимки, и такива в цял ръст!
Татитт, браво, добре си го измислила с тортата на сватбата!
Еми, аз хапвам 2-3 яйца дневно, така че се събират около 20 седмично, засега нямам проблеми от това!
Цоци, добре са те подредили близките ти! Ти нали си знаеш колко си отслабнала , и се чувстваш добре. Майка ми го отбелязва, че съм отслабнала, ма чак да ме хвали...
Вчера да ви кажа, стана ми много смешно. Моята принцеса Ивка застанала до мен, и почва да нарежда: Мамо, ма ти си станала много слаба, като клечка си/не че е вярно, чак пък клечка Grinning/, хайде спирай вече с тая диета... Flutter
Честито на всички с намаления и добре дошли на новите попълнения!  bouquet

# 748
Ем, добре дошла и успех!   bouquet
Венерас, Лабелло, честити минусчета!  Hug
Атракция, дано скоро да ти мине мигренозният пристъп!  Praynig Hug
Maggieto,   newsm59 Много здраве, щастие, любов, късмет и успехи!
ЦветиHug Нали знаеш, че децата са най-искрени и си казват това, което виждат.  Peace

# 749
Оооо, wish, липсваше ни вчера! Дори те заподозряхме в нережимност и отлюспване! Извинявай за което. Хайде другия път при нас!  Hug

Aaaaaa, не!
Тук съм, ама се скатавам! Wink
Нещо залепнах на 60 кг и не мърдам, ама не съм се отказала.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт