В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 414
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 720
Нямах време за нет напоследък, но ви понаглеждам... Simple Smile
Не мога да не се похваля.
Аз съм нов човек.
Мина кръщенето, мина срещата на класа и аз пих само кола лайт и минерална вода. Simple Smile

# 721
Здравейте, хубавици!

Аз нали чета наред, та съм още на края на миналата тема и не знам кой и за какво трябва да поздравя, но всички с минусчета и поводи да се чувстват мнооогооо поздравени от мен!

Да докладвам - при мен режимът върви добре. Естествено свалянето вече се забави, но не съм очаквала чудеса. Приближавам се бавно и славно към двуцифрените числа и съм много доволна. Вчера прегледах основно дрешките в гардероба и си открих няколко панталона и полички, които вече ми стават. Е, открих много повече, които не ми стават, но така е като съм си купувала все малки неща "с перспектива"  hahaha

Отивам да си чета, а на всички много минусчета и добро настроение!

# 722
Добро утро, момичета!
Да ви кажа за моята трета фаза - първият път, когато я правих постепенно, но включих всичко разрешено всеки ден+ това, което си ядях по режима и вместо гала хапвах по 1 шоколад и естествено качих.Сега не ям всеки ден разрешените храни, а само ако ми се прииска добавям нещо от тях, спазвам схемата на захранване обаче.Плодове почти не ям, хляб много рядко, сиренето също.С две думи всеки ден ми е ПЗ с повече разнообразие в месото и когато имам нишестени зеленчука ми е грах или царевица в салатата, леща...Когато бях във втора не можех и да погледна извара, а сега ми е основното в менюто-особено в салатата.Когато съм имала гала и съм яла хляб напр. после имам киселини и ми е страшно тежко.Не мисля, че когато стигна до 4 фаза ще променя нещо в храненето си.Гледам обаче да си набавям мазнините, колкото и да ми е гадно, защото забелязах, че кожата ми е особено изсушена - гори ми дори под дънките, колкото и да съм се мазала, бягам от слънцето като вампир JoyПърво се шашках колко вредно е станало то, но постепенно осъзнах, че само аз страдам от него - 3 год. ми син не, нито друг от градинката или семейството.Не се шашкайте обаче - аз съм на режима от септември и единственото, от което се бях лишила на 105% са мазнините и така до сега, въпреки, че трябваше отдавна да ги включа.
Толкова от мен за сега, хубава и отслабваща седмица на отслабващите и приятно захранване на 3 фаза, а четвъртофазничките да си гледат живота и да си свиркат! smile3503

# 723
Добро утро, момичета!
Честито на всички с поводи за празник   bouquet
Абракадабра   bouquet Heart Eyes
При мен нещата са си както преди. Вчера се сетих, че правя 4 месеца с Дюкан и вас - благодаря ви, радвам се, че ви има. Точно не мога да кажа колко са свалените кила, но са около 15. Трябва да се възползвам от услугите на кантара на гимнастиката довечера.
Приятен и усмихнат ден на всички слънчеви момичета   bouquet
И успешна нова седмица.

# 724
  • Торонто/София
Добро утро на всички!
Приемате ли ме в отбора? На няколко пъти вече чета обясненията в началото на темата ама все не се хващам да почна...
Пробвах известно време на 90дневната ама нещо не се получи, и аз незнам защо???
Надявам се че при вас ще мога да успея!
В момента съм около 102кг  Embarassed и имам както предполагате много много много за сваляне! Според вас с тези кг колко дена би трябвало да ми е ударния етап? Седмица или 10 дена?
Много ще съм благодарна ако ме окуражите... най вече искам да сваля килцата защото искаме второ бебе а с тия килца и бременност кръвното ми много се вдига...
Та помагайте, с опит, съвети и каквото се сетите.... предварително мерси!  bouquet

# 725
Добро утро и от мен, лек и успешен ден на всички и най-вече отслабващ. Сега ще почета малко че не съм имала време през уикенда  Simple Smile

# 726
  • София
Здравейте Дюканки Hug
Чета ви редовно и по-малко пиша Embarassed, но днес трябва да се похваля с мъжа ми - за 1 месец свали 13 кг. #Crazy. Мене кантарчето ме радва по-скромно -400гр. за днес, обаче аз съм супер доволна. Ние сме семейство Дюкани, така да се каже, та даже и малкото съкровище и то посяга към режимните храни Mr. Green
Поздравявам ви всички и ви пожелавам страхотна седмица!  : Two Hearts:
Бургазлийки- много сте лъчезарни, като дойда по-морето ще пиша да се запознаем.

# 727
Добро утро, сладурки!  Hug

Танчето83, благодаря ти, мила!  Hug
Зеленко, Зайка, Стрелец, Аарлина, благодаря за кафенцата!  Hug
Не съм, Кате, Играчка, v1v1 и половинката ти, честити намаления!  Hug
Калатея, Нама време, добре дошли отново и успех този път!    bouquet Пийте витамини и повече вода.  Peace
Амели, Мимето, бубу'с мама, добре дошли и успех!    bouquet
Гууди, успешно и приятно завръщане на работа!  Hug
Бургазлийки, разкошни сте!  Hug
Долфейс, ако в 4-та фаза отново се върнеш изцяло към макдоналдс, пица и шоколад, няма начин да запазиш килограмите си, постигнати с режима.  no badscale
Ори, мисля, че 3-та фаза трябва да си се спазва по правилата.  Peace Както Кри ти е казала (КриHug), аз хапвах от зелените "Хогаренас" вместо хляб и ми беше добре с тях.  Simple Smile Успех, мила, и не се лишавай от нищо, което ти е позволено!  Hug

Хубав ден на всички и успешна нова седмица!  lovekiss

# 728
Дами, вероятно знаете, но се чуствах длъжна да споделя - овесени трици нацмерих на пазара Борово в едно полу-сергия полу-магазинче за диетични храни.

# 729
Добро утро и от мен.Хапнах си овеса и изпих две кафета,за обяд мисля да си забъркам две яйца със сиренце.След малко отивам на кантара,но ...да видим.

Лек и спорен ден мацки.

# 730
Мимито, не че ми е работа, ама защо на кантара след закуската, а не преди нея newsm78

# 731
здравейте и от мен. Преди 3 месеца се пробвах, но няколко юбилея на приятели направо ми провалиха програмата. То май не са юбилейте ами слаби ангели, ама то нали човек все си търси оправдание. Дано този път да успея.Лек ден и по малко сантиметри.

# 732
Оооо, wish, липсваше ни вчера! Дори те заподозряхме в нережимност и отлюспване! Извинявай за което. Хайде другия път при нас!  Hug
booboo's mama - според момичетата, правили 10 дни ударен, след 5-7 ден не се сваля. Не си измъчвай организма с повече от 7 дни.  Stop
v1v1 - ще се радваме да се видим на наш терен, вече става за плаж, хайде! Тя и ksavova обеща да намине при нас, но явно не са я пуснали от Созопол  Mr. Green
Мимито - извинявай, че не се сещам в коя фаза си, ама с това сиренце едва ли си във втора...  Sick
Em - правилно си се ориентирала, ангелчетата са виновни, душко, не поводите...  Joy
Минах през кантара, ама нямаше защо  Sad. Явно ще чупя рекорди в задържането  Wink.

# 733
  • София
Добро утро дами  Hug  bouquet

Цоци, аз имах идентични проблеми с моята майка.Даже съм почти 100 % сигурна, че след раждането надебелях на пук на нея, за дето непрекъснато ми дуднеше колко съм дебела, как не приличам на нищо, как мъж ми ще си намери любовница.... ooooh! Е, такива неща...Звънеше по телефона, не за да пита как съм или да ме чуе, а да пита "Започна ли диета вече?"
Така дълго време.КАто започнах режима, точно седмица след началото ни идваха на гости с татко.Бях се приготвила за спорове по повод режима, защото за нея диета = пълен глад  Rolling Eyes Казах и, и очаквах реакция..., но тя замълча...каза само "добре" Не знам какво стана...., дали е чула от някъде нещо, дали някой и бе говорил..., истината е, че и показах албума "Преди и сега" и тя остана силно впечатлена и наиситна нищо не каза.Сега ме подкрепя много!Всеки път казва колко ми личи!И за разлика от преди, когато на периоди в живота си съм била 55 кила и тя ми викаше "Още малко мамо", сега наскоро ми каза 70 да станеш ще си супер  Shocked Shocked Shocked

Гуди, желая ти от все сърце късмет в днешния ден и чакаме да кажеш за реакциите  Hug Аз не исках да се връщам на работа заради "новия" си дебел външен вид.Чувствах се ужасно, но ти правиш нещо за себе си, полагаш усилия и би трябвало самочувствието ти да е мноооого по-различно   bouquet

pussycat, дано при теб 4/3 има ефект - стискам палци  Hug

Мимито, тук нищо срамно няма  Laughing Аз до преди да вляза в тази тема криех истинското си тегло, ама май само от себе си  Embarassed Embarassed Embarassed Късмет   bouquet

Боби1973  Hug  bouquet

Пухчо, браво за срещичката  Hug

evich  Hug   bouquet

dollface и аз понякога се замислям за това, но честно казано си мисля, че ако съм свалила 30 килограма и съм положила толкова усилия, едва ли с лека ръка ще започна да се тъпча с пици, макдоналдс, КФС и тем подобни  Stop

Пилито, благодаря за "преразказаната" история - беше полезна много, а съм я пропуснала в навалицата  Grinning Hug  bouquet

Sagittarius , благодаря за снимките  Hug Много исках да те видя на "живо", защото ника на мъж ми почти навсякъде е като твоя (зодията му е тази  Laughing ) и като те видях в темата много го бъзиках, че инкогнито седи в темата  Joy  Чудесни сте   bouquet

kalynka, БРАВО   bouquet

Еми, аз по 1 задължително с палачинката, но напоследък все по-рядко май ям.Ако реша да си сваря или нещо друго все пак, са не повече от 3 дневно  Hug

Пухчооо, къде го извади тоз бре  Laughing Hug

Славееееееее (и аз да повикам веднъж  Laughing)   Heart Eyes НИе гледахме този цирк, но преди 3 години.Бях възхитена също  Hug

tan4eto83, според мен варианта с наказването е безмислен.Трябва да се стараем да не грешим и да не излизаме от правия път - това е истината  Sad Еле па я  Embarassed Cry Embarassed Късмет ти желая - ще мръднеш - споко   bouquet

Ривела, все се каня да ти кажа, че аватара ти е суперски  Joy

Амели, добре дошла   bouquet

labello - кураж   bouquet

М-зИленкУтУ, лека седмица и на теб   bouquet

Не съм - ще успееш  Hug  bouquet

Катя*, честито 20 унищоженооооо   bouquet  bouquet  bouquet

Орелия   Heart Eyes Ако по принцип не ядеш хляб, не мисля, че е нужно да го включваш.И според мен се включва заради хора които си обичат и ядат хлаб по принцип  Hug За плодовете, той категорично пише 1 плод на ден.На мястото на хляба примерно плод...не знам, защото те са различен вид въглехидрати  newsm78 Може би трябва да опиташ и да видиш организма ти как ще реагира  Hug  bouquet

Кри  Hug  Heart Eyes Твоите странности не спират да ме  удивляват  Shocked Имам усещането , че и аз съм и ще бъда така  Rolling Eyes с тази различка, че ти приемаш нещата мноооого спокойно  Hug Ще си иде пустата торта, то е ясно, ама пък чак кило и половина от 1 парче торта  Thinking newsm78 Thinking Shocked

Хрисулааааааааааа, мнооооого се радвам да те видя и, че всичко е наред при теб  Heart Eyes

Боби1973, мисля, че добре си си нагодила режима според своите си нужди - така трябва   bouquet

Daanitoo, честити 4 месеца   bouquet

booboo's mama, добре дошла  Hug Почети по-внимателно първия пост, както и въпросите които биха ти били позлезни в блога  към темата  Hug и късмет!

Sun,  успешна седмица и на теб  Hug Heart Eyes

=^._.^=  Hug Аз като теб да споделя, че в Пикадили (МОЛ на Стамболийски) има големи пакети трици по 3,85  Hug Гледаха ме и ми се усмихваха мило когато отивах към касата прегърнала 5 големи пакета  Joy Laughing Joy

Елена 82 , Пираня, само_минавам, Nino4ka, mamaMiq, Майка Зайка, rokipagane, aarlina, mi_di, играчка-плачка, wish, Kiaras, v1v1, Мимито, РЕНЕ, Em, Бачи, Вещи и всички останали     bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

Днес имам МНОГООО голям +  Rolling Eyes , но ми се ще да съм оптимист  Sad Направих издънка, която уж наглед малка, но кантара показа +1,5  Shocked Възможно ли е такова чудо  Cry Сега като четох поста на Кри и вече знам, че е възможно.Не ядох торта, ами пуканки, че бяхме на кино  Embarassed Embarassed Embarassed
Чудя се дали да не мина пак на 5/5   newsm78 Sad
Аман от мене си да ви кажа  Sick

Ми желая на всички лека и спорна семдица   bouquet  и ще ви досаждам по-честичко за да ми начуквате канчето и да се срамувам  Sick Embarassed

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 10:03 от Дамаянти

# 734
  • гр. София
Здравейте момичета,

Днес ми е 6 -ти ден от Ударния режим и съм отслабнала само 2 кг. Нормално ли е това ? Може би се дължи на това, че имам хормонално заболяване. Моля ако някой е имал подобна ситуация да ми пише за да ми вдъхне вяра
 Confused

Общи условия

Активация на акаунт