В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 379
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 780
Привет и то мен Hug
Някой ще ми кажели как мога да добавя снимка в албума преди и сега или само определен човек може да го направи, никъд в албума не видях функция прибави newsm78

# 781
Здравейте и от мен хубави ДЮКАНКИ.Аз ниама с какво да се похваля,но честито на всички с минусчета днес.Пиша рядко ,но ви чета постоянно,защото ми действате добре.Едно голямо М
ЕРСИИИИИИИИИИИИ.Чао за сега и лек и отслабващ ден на всички. Някой знае ли в Благоевград дали получиха трици някаде?

Още един въпрос-лененото семе защо го ядете,какво действие има.

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 17:00 от kachulska

# 782
Тези дни имах малко повече време и се зачетох из темите.
Попаднах на въпрос за целулита и се замислих, че за последните 2 месеца и половина, в които съм на режима, не съм обръщала внимание на моя ...
Та застанах аз пред огледалото и  #Crazy !!!
На краката нямам никакъв, а на дупето - мнооооого малко  Sunglasses
А пък още съм си дебела.
Но това е ... супер!

# 783

Някой ще ми кажели как мога да добавя снимка в албума преди и сега или само определен човек може да го направи, никъд в албума не видях функция прибави newsm78
Влизаш с паролата, най-отгоре има опция добави снимка  Peace

# 784
Здравейте мили дами,

Първо да честитя на Аби страхотната вест,
После на Венерас- ЧРД на два куци крака- СТРАХОТНА СИ НА СНИМКИТЕ   bouquet

И най вече да са пУФАЛЯ, че падна предпоследното кило  yesyes , за пореден път се убедих, че свалям в ПЗ. Явно през П се засиииииилвам и в ПЗ- бам- нок аут.

# 785
Здравейте сладурки  Hug

Абиииии, толкова много се радвам. Страхотна новина  Heart Eyes Прегръщам те силно, с пожелание за безпроблемна бременност и леко раждане  Hug
Нели, успешна трета фаза  Hug Никога повече проблеми с килограмите  Heart Eyes
Гуди, успешно завръщане на работа  Hug Намирай по-малко време и за нас!
Съни, Фоли, Геци, Ривела, Славе, Ори, Вещи, Бачи, М-Зеленко, Цвети, Катета, Нелина, Перлич, Америе, Радиус, чатърките  Hug

# 786
Пи, честито намаление!  Hug
МАМСи,  Hug

# 787
Привет, красавици!
Чудих се дали да се похваля сега, или да изчакам новата тема, но пусто сърце не трае! Преборих 30-тия килограм. Черпя всички по този повод, защото без вас, нямаше да успея! Е, имам още до крайната цел, но все пак мисля, че постигнатото не е малко, и може да стимулира и други като мен, с повече начални килограми, да не се отказват бързо, а да бъдат търпеливи и упорити.

П.С. Да не забравите да махнете кожата  Laughing

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 15:50 от radius

# 788
radius  bouquet,
za колко време,успя да пребои тези 30 кг Heart Eyes

# 789
Уаууу!! Браво на теб!!!
Един въпрос за от скоро четящите съм - от кога си на режима?

# 790
Момичета време е за следобедна закуска и затова заповядайте

Аз още инвестирам след санкцията която си наложих Crossing Arms, еми така е като се отслабне скорострелно при П дните Twisted Evil
Прегръдки за всички Hug
booboo's mama както виждаш по линийката ми и аз съм от 100%-вите жени   newsm47, а и вече съм от доста време на режима така, че моя съвет е ако можеш да издържиш 10 ударни дни си ги направи Peace. Но ако ти става зле можеш с чиста съвест да си ги съкратиш на 7. Първи етап не е за да свалиш повече кг., а за да си регулираш обмяната, а показанията на кантара са за да те стимулират да  продължиш напред Grinning
veneras ама ти изглеждаш супер  smile3501, хайде минавай в трета Party
tatianka честита ти трета фаза Party
Пухчо махни една от лъжичките лененото семе или пшеничените трици. Общия брой на трици+други семена трябва да е 3 Peace

# 791
Сори за повторните постове ама нещо ми зацикли форума и после ми го качи 3 пъти #Cussing out #2gunfire

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 15:52 от tan4eto83

# 792
  • София
ЧЕСТИТО radius  - ПОЖЕЛАВАМ ТИ НИКОГА ВЕЧЕ ДА НЕ ТИ СЕ НАЛГА ДА БОРИШ ТЕЗИ
КИЛОГРАМИ, Освен това да успееш да ги запазиш, и да бъдеш здрава и щастлива ......
 smile3525

# 793
Присила, Таняманя, Креми и Пираня, благодаря ви, момичета! Много ви благодаря!  Hug  Hug  Hug

Ориии, имай милост, молИМ те!  Praynig Онзи кошмар с чашка G не искам да се връща. Не, че имам против да се виждам с масажиста два пъти в седмицата, де...  Crazy  Ама спонсорът ще ме отреже.   Mr. Green

Мамс   newsm51

Радиус, честито постижение!    smile3501

# 794
Радиусче  - само "евалата" мога да кажа !!!  newsm20
Мамс, Креми, Сънче, Нели82, Атракция, Абииии, Орелийка, Пили, Риве, Настьооо, Перлита, М-Зиленкуту, Вещи , Пухи ........  забравям някой - простете ми  Embarassed Hug  Heart Eyes ЦАЛИВАМ ВИ СИТЕ !!!

Общи условия

Активация на акаунт