Ноемврийчета 2005 - 15

• 15 853
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Сердика ама Wizz не летят до Бургас или аз нещо не мога да се ориентирам в сайта им. Само България еър летят дотам. Иначе там вече има 1 кола, която ще стои цяло лято там и още 2 в София Simple Smile коли да искаш.
Оставих ги и ми е доста криво, макар че на Ния и е супер весело там. Все пак реших, че не мога цяло лято да я виждам само уикендите и към 22. 06 ще ги приберем за 1-2 седмици в София. После ние с баща й ще сме 1 седмица с нея там, още малко с баба й и после още 2 седмици през Август заедно всичките. Така хем майка ми ще може да си дойде до София, хем аз няма да тъгувам за нея.
Не мисля, че ще привикна да е далеч от мен или поне не в тази възраст Simple Smile
Движението беше ужасно натоварено, не мога да си представя какво ще бъде Юли и Август.

# 136
Привет от нас!
Аз току намеря време за форум, после пак зачезна...

Първо да поздравя новите мами Никси и Мики!  bouquet (Те не са нови вече, де, ама досега не съм им честитила).
Честито тумбаче и тити!  bouquet

Ние сме ОК, гледам си ги и двете.
Не знамкакво по-конкретно да пиша, че отдавна не съм споделяла.
Мини от няколко дни започна с въпросите "защо?". Става интересно! Laughing

Пак ще се включвам.
Поздрави!

# 137
Здравейте. Ние пак сме болни. Пак е на антибиотик. Вече ми писна. Ще се гледаме малко в къщи.
Кукла, разкажи как са. Как се справяш с двете. И ако имаш снимки.

# 138
Бубе на мен от много време ми е на езика, но си трая, ама как може толкова често да й изписва антибиотик педи? Не е добре за бъбреците, черния дроб  и стомаха. Какво й има този път?

# 139
  • Карлово
Кукла, привет! И Мартина започна със "защото"  ooooh!, голям купон е, макар и на моменти изнервящ
Бубе, аз май съм ти го казвала в частен разговор, но споделям мнението на Еххо.
Ето ви малко снимки, после повече, че Ангел реши да реве
http://good-times.webshots.com/album/563732867IemrYf?vhost=good-times

Тити, относно отделянето, Мартина за първи път, когато отидох да раждам се отдели от мен. Все още понякога ми казва "Няма да ходиш в болницата". Явно е бил голям стрес за нея.
В Първомай си  прекарах доста добре. Бях на сватба на една приятелка, бях и на среща за 5 год ини от завършването на випуска, който бях там класна.                               

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 12:00 от микки

# 140
  • София
Мики, жестоки снимки, тази е суперска http://good-times.webshots.com/photo/2243068630084655174VUbHKa

# 141
  • Карлово
Елспет, и аз мн я харесвам, но ще я поизрежа малко и е цопвам за аватар

# 142
привет!
Ники днес е на ясла, т.е оправи се. Тя не пита защо, а "какво е това?" - на ден по 1001 пъти. Любимото и е в Пикадили като влезнем и като метне щандовете - завсичко подред пита.

buba_katinka  - съжалявам, че пак сте болни. Дане би да е вирус както при нас или нищо от трета сливица?

За честият антибиотик - за разлиха от сухото време в София (и в страната) тук покрай морето въздуха е мнооого влажен и децата боледуват много по-често от бронхиални  заболявания. За това педитата изписват по-често антибиотици, за да не се превърнат в плевмонии и да ненастъпят усложнения. Моето семейство е живяло 3 години извън Варна именно защото брат ми като беше малък често боледуваше и нямаше как да останем на този въздух. Това е причината и да пращам Ники по 1-2 месеца на село. Отразява се много благоприятно - там никога неболедува.
Това ме прехвърля в темата за оставането на децата (и аз съм от тези). Не мисля, че се свиква, а просто живееш с мисълта, че на детето му е по-добре и чакаш с нетърпение тези дни да минат по-бързо. При мен поне е така.
микки - и на мен тази снимка ми е фаворит. Страхотни снимки!

# 143
Диагнозата е остър фарингит. Не иска да яде, защото я боли гърлото.
А иначе, често пием антибиотик да, но като не минава с друго. Този път две седмици се мъчихме с капки за кашлица и за сополи.Юж се оправи и хоп - вдигна 38 Т. И нагоре. Явно слиза на долу и се възпаля друго. Вчера УНГ Чу шум в трахеята и затова изписа АБ Иначе съм сигурна, че още днес или утре щеше да е станало на бронхит.
Не знам от въздуха ли от какво, ама всяка кашлица, която лекуваме, става на бронхит. Този път се надявам да се разминем.
Просто сменяме гнойната ангина с бронхита. И двете се лекуват само с АБ.
И аз се притеснявам, че ги пием често, ама като все е болна. Tired

# 144
buba_katinka, опитайте с хомеопатия! Сигурна съм, че във Варна има добри специалисти в областта, срещни се, избери! Имам приятелка в Бургас, която лекува детето си единствено така.
кукла, добре дошла отново! Разкажи повече за вас!
Юлиана също от известно време е "защотко", но никога не се задоволява с отговора на първото защо и продължава - защо, защо.. Също и "искам" забелязвам, че е започнала доста често да използва, има един картинен буквар и като започне да ми обяснява кое какво е, казва "искам го", но странно как иска все материалните неща, а не напр. дъга. Simple Smile Всъщност казва пак, че иска, но да я види.

Прекрасни снимки, прекрасни деца!  Hug

# 145
По повод казаното от Сисси, да споделя, че Ники неразличава материалните от нематериалните неща. На 1-юни като се събуди сутринта и казах, че днес има празник и тя заяви, че си иска празника. Доста време ми трябваше да и обясня, че няма как да и го дам Laughing

Не знам от въздуха ли от какво, ама всяка кашлица, която лекуваме, става на бронхит.
- именно за това говорих и аз.

# 146
  • Gabrowo->Sofia
Бубе, жал ми е като чета за честите боледувани у вас.... И аз си мисля, че може да се окаже добър ход, когато Кити оздравее да се консултирате с хомеопат... не, че аз като малка не съм изпила килограми антибиотици заради чести гнойни ангини, но тогава не е имало друг вариант.

...Юлиана също от известно време е "защотко"...
А Ваньо е на вълна "А това как се казва?, А това как се казва? А тази кола как се казва? А този бус как се казва......" заболява ме устата от отговори... добре, че денем е на ясла  Mr. Green

# 147
заболява ме устата от отговори... добре, че денем е на ясла  Mr. Green
Питаш ли ме мен - цял ден вкъщи. Joy Сега не мога да се оплача - двамата си играят много заедно. Има и жертви разбира се, но са поравно на двата фронта.
Гошко е станал такъв фантазьор, непрекъснато разиграва някакви сценки. Най-популарната представлява борба на рицари или рейнджъри срещу чудовища. До скоро  се замотаваше с конците от плетките ми и крещеше "помощ нападат ме" и с  молив се сръжаваше с тях.

Бубе, и аз съм за хомеопат. Като се оправи Кити не губете време и идете да се консултирате.
Майче, успех и всичко да върви по план.
Кукла, и Деситка също.

# 148
Бубе, аz пък не съм zа хомеопат, а zа друг педиатър, ей така, дори само zа другото мнение. Но ти си zнаеш най добре все пак.

# 149
ей, сердика, страшен аватар! много го харесвам този мъж  Heart Eyes мернах го на световното май и сега само гледам към скамейката. дори може и да размисля и да се откажа от италианците заради него  Mr. Green
бубе, аз не съм пробвала хомеопати, но ще се присъединя към другите да опитате. стискам палци да мине леко!

Общи условия

Активация на акаунт