ВРАЦА - 17

• 20 062
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
 Извинявайте че нахълтвам така ..........но ме интересува дали тази борса работи на дребно(с краен потребител) newsm78

# 181
Извинявайте че нахълтвам така ..........но ме интересува дали тази борса работи на дребно(с краен потребител) newsm78
Мисля, че работи и тия дни мисля да я посетя...ако ми се отвори възможност  Whistling
Как сте, мами? Стискам палци на Афродитка. Дано всичко мине ок Praynig Hug Ние скоро ще правим месец и ще ни бият в петък ваксина и много се притеснявам да не вдигнем висока Т  #Crazy Я кажете при вас как са минавали ваксините? Какво да си взема за сваляне на Т- сиропче или свещички? Ох, нищо не знам Tired
Между другото искам и аз да си взема столче за кола. Харесах си едно, но не знам дали на борсата в Мездра го има. Ако някой прескочи до там тия дни нека да каже. Ето това съм харесала http://www.911.bg/a2/offers.asp?p=1764882&parent=7015

# 182
metko борсата работи до 7 часа вечерта. Сутрин не знам отколко е  Peace

И аз стискам палци на Афродитка  Praynig  Hug

Янушка борсата работи предимно на дребно Simple Smile Столчето вероятно го има защото работят със стоки на Бертони и Чиполино и тях ги имат в наличност

# 183
mi6ence най-добре да си предвидиш пари за кош за кола и да отидеш на място, да си го харесаш. На снимка е едно, на живо друго. Може да го вземеш по тъмен цвят, да не го переш често. Нашето, но е стол до 18 кг, но не става за новородено, на Мони за 110 лв и беше възможно най-евтиното. Трябваше ни, а точно в този момент нямахме готовност за такава покупка. Взех го синьо, за да не се цапа. Много исках розовко за принцеската, но прецених, че в колата ще се омърля. Ето го http://tweety-bg.com/product_info.php?cPath=15_20&products_i … b0e4ff5c6b3158e55, но е в синьо и тъмно бяло.
И кога ще ходим да я видим Афродитка  newsm78
И я вижте тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302030.msg7723438#msg7723438  ooooh!

# 184
Ние скоро ще правим месец и ще ни бият в петък ваксина и много се притеснявам да не вдигнем висока Т  #Crazy Я кажете при вас как са минавали ваксините? Какво да си взема за сваляне на Т- сиропче или свещички? Ох, нищо не знам Tired
mi6enceвиж това за ваксините, мое мнение е че Т се вдига само от ДТК ваксината ( а на вас ви предстои за хепатит така че няма за какво да се притесняваш). Попитай педиатърът ти, за възможността ти да си купуваш ваксината за ДТК ( ваксините се казват Инфанрикс и Пентаксим). В нета има много информация за тях, потърси и прецени...аз съм купувала Инфанрикс и не съм имала никакви проблеми, но за сравнение Red_Sonya са слагали тези по здравната каса и също не са имали проблеми....така че изборът е твой. А иначе е хубаво, за която и да е ваксина да се направи компрес с реванол.

И кога ще ходим да я видим Афродитка  newsm78
Аз вчера говорих с Муциту, май тези дни ще е секциото на Афродитка ( аз си помислих че вчера са я оперирали) и ще е добре да отидем когато всичко е минало и е вече щастлива мама  Hug

# 185
mi6ence ако ще купуваш ДТК ваксината, ще трябва да провериш по аптеките и да си поръчаш. Ние мислехме да  купим такава, но никъде я нямат в наличност, защото е по-скъпа и съхранението и е много важно. Ако не са я съхранявали правилно, не е за препоръчване. Казаха ни, че и да си намерим първите две ваксини, третата се намира по-трудно. Ние бяхме с такава от здравната каса и нито температура, нито други проблеми сме имали. Вие си преценявате, като се посъветвате с педиатъра.

# 186
Благодаря ви за съветите, момичета! Hug

# 187
Здравейте момичета !!!
Аз се върнах жива и здрава.
Виждам че ще си имаме бебета всеки момент .Дано всичко мине успешно и скоро да има почерпка!!!
Ние си искарахме чудесно без произшествия с много хубаво време.
Несъм изненадана от Гърция защото 2006 год бяхме пак за 16 дни ,нито от Крит нищо,че не съм го посещавала досега ,но за Санторини несъм на същото мнение.В момента в който стъпих на острова направо се изумих от романтичната атмосфера .Бях чела много и бях подготвена,но чак пък толкова не очаквах наистина.Екзотично розови олеандри навсякъде ,бели къщички накацали на склона,пак бели църкви ,но със сини куполи.Неповторима гледка към невероятно синьото море.Страховития вулкан отсреща .Незнам ,но там човек наистина забравя за действителността.
Стига толкова с романтичните спомени ,да споделя  за пътуването като цяло беше доста тежко много хубави пътища но много изкачвания и много завои.Е заслужаваше си всяко едно изкачване заради вълнуващата гледка която се откриваше след завоя.
Обещавам утре да пусна снимки,ако мога да ги кача още днес ,че са 3 GB,но мъжо обеща да ги скопи за по-лесно.
Да ви споделя хареса ми ергенския живот,хем че ми беше много мъчно за децата

# 188
mi6ence ако ще купуваш ДТК ваксината, ще трябва да провериш по аптеките и да си поръчаш. Ние мислехме да  купим такава, но никъде я нямат в наличност, защото е по-скъпа и съхранението и е много важно. Ако не са я съхранявали правилно, не е за препоръчване. Казаха ни, че и да си намерим първите две ваксини, третата се намира по-трудно. Ние бяхме с такава от здравната каса и нито температура, нито други проблеми сме имали. Вие си преценявате, като се посъветвате с педиатъра.
Ваксината се намира без проблем от Санита ( при болницата), просто ако я нямат в момента ти я доставят в рамките на деня или на другият ден. Съхранява се в хладилник, а иначе и 3-те ваксини са едни и същи без значение дали е първи, втори или трети прием  Hug
Леле ZuzyM направо за части от секундата си представих колко може да бъде хубаво....чакам с нетърпение снимките. Едно птиченце ми каза, че си се сдобила и с чуден тен Simple Smile

# 189
Здравейте,искам да попитам нещо.Преди е говорено по тоза тема,но ми препоръчаха Якимова като педиатър че била добра за по на там.Някой някакви мнения и впечатления за нея имаше ли?
ZuzyM добре си се завърнала,хубаво е че цялата екскурзия е минала безаварийно и си изкарала хубаво  Grinning

# 190
Цитат
Едно птиченце ми каза, че си се сдобила и с чуден тен
Знам го аз това птиченце видяхме се на Търговска само дето не беше едно ,но аз предполагам точно кое е изчуруликало за тена  Joy
Да вярно е

# 191
Здравейте,искам да попитам нещо.Преди е говорено по тоза тема,но ми препоръчаха Якимова като педиатър че била добра за по на там.Някой някакви мнения и впечатления за нея имаше ли?
ZuzyM добре си се завърнала,хубаво е че цялата екскурзия е минала безаварийно и си изкарала хубаво  Grinning
Ние сме при Якимова и съм доволна, няколко пъти съм и се обаждала в извън работно време и не съм имала проблеми. Обяснява добре, дава ни направления за други лекари (неонатолог и очен). За сега всичко е ок, ще видим и по нататък...чувала съм че за най- малкото нещо изписва антибиотик, но досега не ми се е случвало ( да чукна на дърво и скоро да не ми случва)

# 192
  • Бургас
На вашето внимание:)- имаме си момченце- Александър и една майка героиня- Афродитка..днес е родено..тежи 3.600, 52 см! Добре са. Било много сладко и бузесто, казва тя. Мнооооого гуш от мене и  bouquet иииииииииии радвам се като малко дете Hug Hug Hug

# 193
Страхотна новина.. да са живи и здрави, много гуш и от мене  Hug.. И аз се задрадвах като малко дете. Браво, браво имаме си още един мъж, майките на момиченца да му мислят.

ZuzyM, правилно предполагаш.. аз бях това пиленце  Hug. Пиленце, пиленце.. то съм си цяла кокошка, но щом сте решили да правите комплименти - аз съм

# 194
ЧЕСТИТО НА ИВЕТО! Да е жив и здрав малкия Александър!
Ох толкова много се радвам....още едно бебенце в отбора  newsm44
Хайде да се разберем да идем да я видим

Общи условия

Активация на акаунт