ВРАЦА - 17

• 20 053
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Да е честито новото ни бебче   bouquet  Hug
Сега чакаме следващото,малко по малко всички бебчета ще се родят за тази година.

# 196
Честито на Афродитка. Ще отидем, само да се  разберем кога. Ако е секцио, кога ще излезне от реанимация и ще може да ходи?
Муцито, говори с нея кога да идем.

# 197
ЧЕСТОТО ИВЕ   bouquet

Желая ти бързо възстановяване и бебчо да ви е жив и здрав!

Сега да ви разкажа за мене.Ходих при Партовска,още с влизането й казах какво ме води при нея.След като й казах как стоят нещата,ми каза-секцио.Утре съм на запис на тоновете,и за изследване на урината.Според това какво ще покаже записа ще се разбере дали секциото ще е в петък или ще се опитаме да задържим до понеделник.Утре ще ви докладвам как е минало всичко.

# 198
Ей бравооо   bouquet Радвам се, че скоро ще има още едно бебоче в нашия отбор  Hug

# 199
 smile3525Честито за малкия Александър!Много здраве и късмет на цялото семейство!!!

# 200
  • Бургас
Добре, Бейби, ще и звънна утре да я питам кога според нея е удобно да дойдем. Най- рано предполагам само вечерта, по-добре според мен пак другиден да идем, за да е по- възстановена..!
little angel, ние сме и с тебе и пожелавам всичко да мине добре, да не се страхуваш, да родиш чудно бебче и да се възстановиш бързо. Hug

# 201
little angel успех,вярвам че всичко ще мине както трябва  Hug  newsm10

# 202
little angel и не забравяй крайния резултат, колко е хубав  Wink Аз се развълнувах, сякаш аз ще раждам  Blush

# 203
Афродитка да ти е живо и здраво дитенцето и много много да те радва Hug
mi6ence първата ваксина няма странични ефекти, за втора ти препоръчвам да си вземеш Пентаксим - поръчваш я в аптеката и ти я доставят или същия ден или на следващия, струва около 62 лв но е много добра и също не дава странични ефекти , държи се в хладилника на най-долния ред. На нас от нея ни се образува само малка бучица около мястото но температура нямахме а и ни казаха че с нея спестяваме някакви други и по-малко ще ни боцкат Simple Smile
little angel успех и дано всичко мине добре

# 204
ЧЕСТИТО БЕБЕ
на Афродитка
Здрав и силен да расте,
много радост да ви донесе!

# 205
Днес от 11:30 съм на запис на тоновете,ще се опитам да видя Афродитка и ще й пратя поздрави от вас.Благодаря ви за подкрепата  bouquet

За съжаление не успях да видя Ива.Утре в 8 постъпвам в болницата,сигурно ще изчакат да мине събота и неделя,и в понеделник ще е секциото.Не можах много да говоря с Партовска,защото имаше раждане и беше заета.Утре ще видя какво ще каже,кога ще е срещата ни с бебо Simple Smile А да ви питам,трябва ли да нося и козметиката за бебето,освен памперси и дрешки(те дрешките какво трябва да включват-ританки,камизолки? бодита и чорапки да взимам ли? а ръкавички за да не се драска по лицето?

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 14:07 от little angel

# 206
За бебето сега е топло, и трябва някоя лятна мама да ти каже какво се носи, иначе задължително памперси за новородени, топоцин за пъпчето, крем за подсичане, вземи си и пелени за еднократна употреба, да постеляш отдолу когато го преобуваш.

# 207
Ей какви хубави новини. Честито бебе Александър на най-новата мама сред нас Hug Много здраве и късмет им желая! Петя, носи им много поздрави- все ще се засечете там! На теб ти желая всичко да мине по мед и масло и не се страхувай от нищо. Като най-пресен пример ще те посъветвам да не взимаш по-дебели дрешки за твоя бебо. Аз така на втория ден си викам- тя е малка и трябва да е облечена....абе къв рев кво чудо беше и се изчервя и се изпоти и рев и рев  ooooh! Като я посъблякох и й сложих по-леки дрешлета тя кротна и заспа. Та ръкавички не съм слагала до днес. Не се е драла или поне не си е оставила отпечатъци Mr. Green Вземи си по-тънички ританки- няколко чифта, аз лично предпочитам бодитата и са ми по-удобни, чорапки и блузки. Козметика ти искат крем за подсичане, топуцин за пъпчето и сапунче за бебе. Вземи си и пелени за бебока- искат 2 чифта. Едните ще си ги използваш за долно чаршафче на бебето, а с другите ще го увият като се роди. Памперси си носи и като идват сутрин да ги къпят им даваш каквито дрешки си решила, разните козметики и памперс- те си ги оправят. Вземи си и термометър- ще те карат да си мериш Т.  И от тези компреси за родилки си вземи също няколко броя. Ако се сетя още нещо от моя списък ще пиша. Късмет и бързо възстановяване! Hug
А аз да се похваля- днес ставаме на 31 дни  Grinning Как минава времето newsm7

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 22:44 от mi6ence

# 208
little angel ,аз раждах  лятото и носих шишенце,лятна камизолка,бодита с къс и дълъг ръкав(вечерите са хладни),ританки,но взех едни тънки(на Захитекс-много са хубави,има ги в магазин Симба ),памперси и едно костюмче-блузка с ританки.вземи си и твое одеалце за бебчо,за всеки случай!
Аз раждах в Мездра и това ни искаха !
Леко раждане от мен!  ylinfant

# 209
little angel ,аз раждах  лятото и носих шишенце,лятна камизолка,бодита с къс и дълъг ръкав(вечерите са хладни),ританки,но взех едни тънки(на Захитекс-много са хубави,има ги в магазин Симба ),памперси и едно костюмче-блузка с ританки.вземи си и твое одеалце за бебчо,за всеки случай!
Аз раждах в Мездра и това ни искаха !
Леко раждане от мен!  ylinfant
Да, за одеалцето забравих! И тук искат Peace Ама понеже е топло си вземи и по-тъничка пелена за завиване.

Общи условия

Активация на акаунт