ВРАЦА - 17

• 20 050
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Може да оставиш по-дебели дрешки и одеалца при майка ти, нали е близко до болницата. Или по-тънки, както прецениш. Ти нямаше ли в София да раждаш?

# 211
  • Бургас
Мi6ence, честитоооо, толкова се радвам за тебе и малката:), цели 31 дни..Simple Smileкрасота..разказвай за нея, на мене лично ми е много приятно..цункай я от мен..
 Hug

# 212
Честита месечинка mi6ence   ura
Да ви кажа, че си трия фермата и ще трябва да си направите нова група. Намам време да играя, а и смисъл няма за мен.

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 06:15 от _baby

# 213
И аз честитя месечинката на малката Мишел Hug
Отбивам се само да ви кажа,че отивам да се запозная с моя бебешор Grinning Предполагам че това ще стане утре или вдругиден.От мен целувки и чао засега.

# 214
И после и нас да ни запознаеш  Wink
А знае ли някой как се трие акаунта в Мондоз с охлювите?

# 215
Мали мали колко хубави неща се случват тези дни,направо и на нас където още има време да чакаме ни става нетърпеливо кога ще дойде момента.
Иначе за охлювите и аз спрях от една седмица да се занимавам с тях някъде отдолу в ляво имаше да се изтрие фермата,поне такива бегли спомени имам.
Аз след малко отивам на консултация да видя нашето бебче как е.
Лек ден на всички и много усмивки.
Успех little angel чакаме те с нетърпение,както чакаме и афродитка да си дойде.

# 216
Мали мали колко хубави неща се случват тези дни,направо и на нас където още има време да чакаме ни става нетърпеливо кога ще дойде момента.
Иначе за охлювите и аз спрях от една седмица да се занимавам с тях някъде отдолу в ляво имаше да се изтрие фермата,поне такива бегли спомени имам.
Понеже не ви следя кой, кога, ти ли си следващата щастливка?

# 217
Имам да ви казвам хубава новина little angel сутринта е родила ( към 10 часа) . Операцията е минала добре, има си момченце - Иван. Да и е честит!!!!

# 218
Благодаря на всички! Успех на Ейнджъла и много сладко и здраво бебче да ни донесе Hug Grinning  А за мойта калпазанка какво да ви разкажа...вече сме с характер и като се разсърдим почваме да ритаме с единия крак а ръцете ги изправя право нагоре със стиснати юмруци. От 3-4 дни сме научили тоя маймунджалък и много го употребява. Нещо с къпането сме скарани- май много се дразни, защото след баня винаги плаче много и е неспокойна...вместо да е обратното newsm78 Може да кача някоя снимка да я видите колко е пораснала.  Crazy А да...вече се заглежда и по въртележката на креватчето си baby_neutral Айде аз  малко лягам да поспя, че и тя заспа. Лек ден на всички!  bouquet

# 219
Имам да ви казвам хубава новина little angel сутринта е родила ( към 10 часа) . Операцията е минала добре, има си момченце - Иван. Да и е честит!!!!
Ехееееееееееееееее
Браво на нея и на малкия герой. Да са живи и здравички и бързо бързо вкъщи  bouquet Кой ти каза,Бубе?

# 220
Много бебета тази седмица,бе?!
smile3525Честито бебче на little angel !Да им е жив и здрав и много да ги радва!!!

А защо съм останала с впечатлението,че тези младежи трябваше да се раждат през юли? newsm78

# 221
Честито на двете мамчета да са им живи и здрави бебчетата и много да ги слушкат !!!
Бързо възстановяване и на двете мами!!!

Дано не ми се обидят че ги поздравявам заедно

# 222
Тя ми се обади  Hug

А защо съм останала с впечатлението,че тези младежи трябваше да се раждат през юли? newsm78

Ами и двете имаха малко проблеми с бременностите и затова бебчетата се появиха по- рано. Важното е, че Петя и Ива са добре и си имат здрави и хубави бебета

# 223
Понеже не ви следя кой, кога, ти ли си следващата щастливка?

Ами така като гледам те родиха мацките и аз съм следващата.
Много се радвам за Петя,да й е честито бебчето   bouquet  smile3501
Аз днес бях на консултация,всичко е наред,свалила съм още няколко грама от теглото си.Плацентата и околоплодната вода са си както трябва.Докторката каза като го гледа на ехографа,че е 100% момиче,като се роди ще видим.Снима ми го даже и ми го показа да видя,че е момиче.В понеделник ще ходя да ми пускат изследвания и да ми дават 45дена болнични или майчинство се водят не знам.

# 224
Ехе  smile3501 на Петя и Ива!!! Да са им честити малките мъжленца да са много здравички и силни,като имената си.И бързо възстановяване на мамите!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт