ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 57)

• 13 173
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Сисони, честита годишнина и от мен   bouquet извинявай, че забравих преди малко  Embarassed

ir, много готина пупа, а ти хубавееш покрай нея  Laughing  Hug
Аз да обърна специално внимание на Вещичката, че нещо ме пропуска между капките  Whistling Mr. Green

ir85
честита годишнина и от мен!!! Много щастие и любов ви желая! Снимките са супер!
  bouquet  bouquet  bouquet

Да кажа че и ние сме от феновете на къмпинга, но тази година не вярвам да ни огрее, поне мен с беба не... щерката една седмица ще бъде с братчетките си на палатка до Созопол, а после с другата баба, но на станция.
Палатката е голяма свободия и дивотия  Heart Eyes Sunglasses

Пърси
може леко да е слънчасал мъж ти, от жегите ще да е, не му се връзвай  Wink Mr. Green

Мамаиви
а вие къде къмпирате

# 121
Пърси
може леко да е слънчасал мъж ти, от жегите ще да е, не му се връзвай  Wink Mr. Green

Мен ли имаш предвид?  newsm78 Мъж ми си е в офиса... не вярвам да го пече много слънце там  Joy

# 122
Здравейте, мацки  Hug
Едва сега седнах да ви изчета, че цял ден обикалях насам натам. Да карам по ред каквото съм искала да кажа.

Пърли, ужасна история с тая катастрофа. Confused Добре че сте наред и тримата, ама тоя тиквеник направо заслужава един бой да му се хвърли.

Сисони, честита годишнина  1dating txtloves family Много любов и разбирателство, както и сладки дечица!

Джолити, и аз напълно подкрепям всичко, което са казали момичетата - мъжлето плътно до теб. Не стига че ще ти е притеснено и ново всичко. Точно тогава ще имаш най-голяма нужда от помощ и подкрепа, а той как я мисли тая работа - да се развява доволно на морето - далеч от бебешки плач и притеснена женичка. Crossing Arms

Нип, нали сме в един квартал - исках да те питам - избра ли си вече педиатър някъде близо до Кр.поляна? Аз днес посетих две педиатърки - едната в трета градска, другата в Медик. Тая в Медик ми се стори ужасен дебил, даже не ми каза "добър ден", нито се усмихна. Хич не си представям с детенцето как ще се държи  #Cussing out В трета градска ми хареса жената, но не мога да запиша бебето при нея направо, трябвало ми някакво направление от личната, понеже била специалист, а не общопрактикуващ педиатър  Confused newsm78

Как се смях като четох бременните неволи hahahaДушичката ме разби с тия гащи в банята Joy Аз вече посвикнах че съм с половин мозък  Whistling и даже взе да ми харесва да съм глупавичка  hahaha Хората се притесняват за много неща, аз съм като дебил и не ми пука, да не говорим че от бременните хормони съм постоянно щастлива и виждам всичко в розови краски smile3502

Донка се оказва колежка на мойто мъжле. smile3521 И той е завършил ВИНС-а.

Леле, прекалих с писането  Embarassed

# 123
Десита, Бухти, много хубави неща, честито.
Ир, красива булка си  bouquet

Стаята на Пепи е лилаво и зелено(защото кревата е бял с лилав кант, бебешкия скрин е също бял с лилави дръжки), купихме от Домко много красиви тапети като бях бременна. Но вече ми се струват бебешки. Новата му стая ще е с риби, мисля едната стена да е нарисувана от художник - морско дъно Simple Smile Бях ви пускала и ключа за лампата му, не знам помните ли Grinning

........да не говорим че от бременните хормони съм постоянно щастлива и виждам всичко в розови краски smile3502
Аууу, блазе ти Crossing Arms

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 18:48 от Дуци

# 124
  • Варна
Сисони, честита годишнина!

За цвета на детската стая- трудно ми е да изкажа мнение, но искам и аз да попитам нещо. Нашата е розова, а ще имаме момченце. Дали ще му се отрази негативно  Embarassed? Всъщност не се води точно розово, а праскова за тавана и по- бледо за стените. И пердетата са розови.
Джолити, според мен е пробвал как ще реагираш. Невярвам да го мисли сериозно.
Белинда,   bouquet за инфото за слинга.
Нип, много са сладки дечицата. Моите бонбони са 6 клас, понякога ходя да си нося болничния и всеки път са много по- големи  Laughing. Малко ги е срам, че съм бременна, много са сладки.
Бухтичка, страхотни покупки   bouquet. И аз мислех да взема обиколник от премама, но с тази цена май няма да ме огрее   ooooh!.
Десита, и твоите са страхотни   bouquet.
Пърли, прилича Ви. Напоследък и аз се замислям как ще изглежда бебчо  newsm78.
Ир, много хубава булка си и коремчето е много сладко.
Кети, купувам ги аз тези дискрийт, тънки са, залепват, ама много изкуствени ми се виждат. Иска ми се да открия нещо по- естествено  newsm78.
Като стана дума, не ми се смейте, имам един тъп въпрос Embarassed. Тампоните имат ли срок на годност? На кутията нищо не пише  newsm78, чудех се да ги изхвърля ли?
Веси, на мен ми се идваше, обаче си бях наумила да свърша някои неща в апартамента  Hug.

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 19:07 от inka 26

# 125
Eli по пътя за Бяла,но незнам как точно се води местността newsm78
Ир много хубава булка си  bouquet
Дуци пусни снимка как изглежда комбинациата на цветове,аз се спрях мебелите на Кати да са бяло и резидаво,стените ми се иска да са зелени или резидави с нещо лилавко,ако не те затруднявам разбира се Hug

# 126
Оф, Аелия...  завиждам ти за хормоните - дай малко насам, моля те! Аз такава нервачка съм станала, че даже днес сама предложих на мъжа ми да ходи на почивка, за да се освести малко, щото ако пак чуя нещо за неговата работа и по-специално за неговия шеф.... #Cussing out #2gunfire
И едва поправка - не съм завършила ВИНС-а, мисля, че Сисони го завършва. Аз почти съм завършила Софийския.  Mr. Green
ДеЩо, не се коси за морето. Тука във Варна положението е така ос...но, че едва ли ще влезем във водата. Като се замисля, по другите курорти едва ли е по-добре, само че не се вдига толкова врява.
За правописа и правоговора - сетих се, че във отчетните по градове, във варненския нарочно пишат по много странен начин, един вид диалектно ли... не зная точно внушението... newsm78 Почетете там и ще получите ново вдъхновение за припомняне на българската граматика. (Зная, че не спорите и не ставам част от спора, а коментирам!)
Покупките, които видях са много красиви. Много бях харесала същото конче-обиколник като това на Бухти, ама съм свидлива и пресметлива и се отказах.  Crossing Arms Ще си купувам корабчето на Арбор, някой ден...
За косопада - според мен не бива да се избързва с третирането. Аз точно от ампулите на Дюкре получих невероятен сърбеж и пърхот. Не знам, моята глава ли нещо не я бива? Миналата седмица си купих Клоран за честа употреба и него не издържам. Та някой спомена за козметиката им - щом мен ме сърби, как ли ще понася на бебета???
Вече не знам какво да купя. Освен да го тествам на себе си предварително?! #Crazy
Никой нищо не ми каза за лененото семе и бремеността. Няма ли компетентни?

# 127

Снимките са линкове. 4-тата съм я пуснала заради пердетата Simple Smile
Много съм смотана, никога не съм снимала цялата стая ooooh! Вече не изглежда така, махнахме бебешкия креват Simple Smile
А и постоянно нещо размествахме, добавяхме, махахме...

# 128
Честит празник на всички, които празнуват!!!!! Паметта ми е ужасно зле и ако не си записвам в хода на четенето какво искам да пиша после, едвам се справям с последното, което съм измислила! Затова - поздравявам всички накуп - да сте живи и здрави и много щастливи!

Дуц, много е сладка тази комбинация. Това в детската стая на Пепи ли е, какво сте запазили от там,мн ми хареса. Както и на НБМ леглото, което е показала. Как търся такова просто легло с дебели крака.

За цветовете - стаята на Йоанна е много ярка. Весело ми е на мен и според мен й допада. На ниско от пода -тапет в райе светло червено, топло жълто, синьо и зелено. След него - фриз с весели гарджета с книжки в ръка, нагоре - топло жълто.  Пердето е синьо, леко. Килим в оранжево, а ламинатът е череша.Ако ми дойде музата мога да снимам и да ви покажа, че така звучи много хаотично и шарено. На живо е много весело за нашия вкус.

# 129
  • Варна
Хелоу, мацки
  Върнах се от зъбар на обяд и чистих...Коронката е временно сложена, металната част на керамиката идва др. седмица и пак ще ме мъчат,ама зъба ще е вечен поне..Вечно изкуствен  Laughing Mr. Green
  След обяд излизах с майка ми и купих плат жълт на сини и зелени охлюви- много як- памук 100% за спално бельо на бебето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много е сладурски..Там предлагат и шев, но мам изяви желание да го шие..тя е спец по принцип.Имам 1 син с олекотена завивка от свекито и един пак син - по-шарен с плик само..Та затова ми се изкаше нещо по-слънчево и различно да си взема аз ... Аз лично за спалня дори имам 2 комплекта в жълто.Даже за 2 чаршафа долни и 2 калъфки ще излезе, двойна ширина е..Обиколник не искам, не ми харесва по принцип,а и кошарката която съм харесала има само 1 решетка отпред и не е необходима толкова задушевна обстановка за мъж - поне не за мен.. Grinning
Много ме мързи да снимам разните неща за бебето, че и аз да покажа , а и вече са мноооооого  Crazy наистина, После с бебето ще ги снимам живот и здраве, така и без това не ми е толкова тръпка само дрешки да снимам...

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 19:40 от Vessi_to

# 130
  • София
Пърси

Мен ли имаш предвид?  newsm78 Мъж ми си е в офиса... не вярвам да го пече много слънце там  Joy

Набелязана си днес и това си е,да не се беше обаждала за пустия прах за пране Joy Joy
Замислих се,да не обърках пак родовете Thinking

Дуци,пердетата са много яки,аз сега като търсих за детската-навсякъде едно и също.Накрая взехме колите на Макуин,но то или това,или Спайдърмен,или някакво ку4енце май беше...
Малко оспамих,сори,темата беше за цвета на стаите.

# 131
Набелязана си днес и това си е,да не се беше обаждала за пустия прах за пране Joy Joy
Замислих се,да не обърках пак родовете Thinking

"Късно е... няма обратен път назад... късно е... " Laughing

E, аз за какво съм? Нали, за да ти обърна внимание, ако нещо си сбъркала Laughing

Ох, добре, че разбирате от майтап... днес яко изперках вече. Свърша нещо малко и само около компа се въртя... Е, сега ще си дойде мъж ми, та да ми разсее скукицата... Laughing

# 132
Здравейте отново!

благодаря ви отново за пожеланията.

Бухтичка всичките неща са страхотни много ми харесаха.

Нашата спалня сега я ремонтирахме. Беше в пепел от рози, розови пердета и кафеви мебели, но вече е в искрящо зелено с бял таван и бели нови пердета. Мебелите обаче останаха същите. Все пак сме на квартира и нямам намерение да ги сменям. ЖЗ някой ден като си вземем жилище. Честно да ви кажа стана много хубаво макар, че в началото се стреснах дали не е много силен цвета. Но сега мн ми харесва свежарско е.

# 133
Aelia, моята лична лекарка е и педиатър. Аз се записах при нея по препоръка на свекито, защото са комшийки и тя я познаваше от преди. Казва се д-р Соня Каменова и е лекар в десета поликлиника, там май Разсадника се води. Ако искаш можеш да се запишеш при нея, тя е много внимателна, не е първа младост, но е много грижовна и освен това скоро стана баба. Дори не ми взима потребителска такса за прегледите, аз и казах, че не ми е удобно да ме преглежда без пари, но тя заяви, че на никой пациент не взима, защото не и харесва това с таксите. Много ми беше странно, може и да ме излъга, после разбрах, че има частна аптека и явно не иска да печели от пациентите. Освен това никога не ми е отказала направление за специалист, а скоро имах проблем с болничните и мъжа ми ходи дори до тях да ми вземе направление.
 Така,че ако искаш може някой ден да те заведа да се запишеш. Стига да ти е удобно мястото. Самата поликлиника е малко мизерна, но лекарката си заслужава.
Ох, аз направих реклама, но мисля, че хубавите хора трябва да се хвалят.

# 134
здравейте момичета, искам да питам нещо и ще се връщам да чета назад. Днес забелязах, че са ми излязли под мишниците едни дребни кафяви петънца, като брадавички, в смисъл че са релефни, поне някои. Имаше ли някой с подобен проблем, върти ми се нещо из главата, че се е споменавало това? и дали да ходя на кожен?

Общи условия

Активация на акаунт