ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 57)

• 13 167
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Ronky,разчисти си личните съобщения. Връща ми ги, изчерпала си лимита.

# 136
Дуц, много е сладка тази комбинация. Това в детската стая на Пепи ли е, какво сте запазили от там,мн ми хареса. Както и на НБМ леглото, което е показала. Как търся такова просто легло с дебели крака.
За сега само гардероба остана, който правихме по-късно. И той е бял. Всичко бяло отива в стаята на девойката в новата къща(дано все пак се нанесем някой ден там и ако може да е по-скоро Praynig) А за Пепи нов креват, на който вече спи и по-натам някой шкаф, за да не е съвсем празна стаята, а и да има къде да си прибира нещата. Не обичам много мебели, искам повече пространство.

# 137
  • София
Днес забелязах, че са ми излязли под мишниците едни дребни кафяви петънца, като брадавички, в смисъл че са релефни, поне някои.
Аз пък си намерих няколко такива под гърдите Thinking И една на врата. Не смятам засега да ходя на кожен. Ако започнат нещо да се размножават или да ме тормозят, тогава ще му мисля. Сега го отдавам на хормонален дисбаланс, като всичко друго Mr. Green

# 138
здравейте момичета, искам да питам нещо и ще се връщам да чета назад. Днес забелязах, че са ми излязли под мишниците едни дребни кафяви петънца, като брадавички, в смисъл че са релефни, поне някои. Имаше ли някой с подобен проблем, върти ми се нещо из главата, че се е споменавало това? и дали да ходя на кожен?

Аз имах и с предната бременност, и сега Sad Под мишниците 1-2 и към гърдите. Преди си минаха от само себе си, надявам се пак Praynig

# 139
  • София
И аз имам под гърдите и по врата. Много е неприятно, надявам се после да изчезнат. Някой някъде беше казал, че след раждането изсъхнали и паднали... ама не знам..

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ПОВОД!   bouquet  bouquet  bouquet Още не съм чела назад, но мернах, че има празнуващи.  Blush

# 140
Здравейте момичета!
Не съм писала от месеци, а напоследък едва успявам да изчета всичко, което пишете   bouquet 
Но след днешната консултация осъзнах, че времето е минало ужасно бързо и май наистина трябва да започна сериозно да се подготвям за предстоящото раждане. А до днес ходех на работа.  Confused 
Засега всичко с бебето е наред, вървим в норма, но плацентата е започнала да зрее (2-3 степен е) и според докторката едва ли ще изкараме до термин. Така, че изглежда ще си имам юнско бебче.  Дано да издържим поне до 20 юни  Praynig
Забравих да кажа, че може да запишете още една бройка в отбора на момченцата.  Simple Smile  Макар девойките да водят доста сериозно в класацията.
Искам да поздравя всички, които имат повод, както и всички майчета с направените покупки   bouquet Наистина са страхотни, така се размечтах, а аз като се замисля, още нищо ново не съм купила   newsm78  Но като за начало от утре ще започна с преглед на останалите от бъдещия батко неща.
Tanita66   при мен също са се появили такива брадавички точно между гърдите, но засега не мисля да правя нещо специално, само ще ги наблюдавам как ще се развиват по-нататък. Ако не се скрият или се появят нови, тогава ще ходя на кожен. Но ще бъде след като се роди бебето.

# 141
Дуци мерси за снимките  bouquet това ми се въртеше в главата като идея.Манекена много фотогеничен  Heart Eyes

# 142
Танита, явно тези "израстъчета" ги има при повечето. И при мен съществуват, но по врата. Сами падат, поне от миналата бременност не са ми оставали.
По отношение на цветовете в стаите бих добавила, че е важно да се има предвид и разположението на стаята: при северните е добре цветовете да са топли -жълто, оранжево, а южните и светли стаи търпят и студени цветове - зелено, синьо...

# 143

По отношение на цветовете в стаите бих добавила, че е важно да се има предвид и разположението на стаята: при северните е добре цветовете да са топли -жълто, оранжево, а южните и светли стаи търпят и студени цветове - зелено, синьо...

Да, аз забравих да кажа, че стаята е северна и е много уютно с тези топли цветове.

# 144
нашата детска трябваше да бъде със зелен ламинат - да имитира тревичка, обаче не намерих навреме такъв подходящ. Затова сега е с кестенов под, едната стена е яркозелена, другата яркожълта, една бяла, една смесена жълто и зелено - и яркожълти щори чакам другата седмица.
Холът ми е оранжево, бяло и онова наситенозелено, което показахте преди 2-3 страници Simple Smile

# 145
Дуци, Донка, вие все пак си имате по едно детенце и със сигурност се уморявате повече, притеснявате се и изнервяте. Аз сега имам доста време за себе си, не ходя на работа и затова съм по-лежерна.  fiuuuuuu Ще ви заема малко хормони, нямате грижи  Crazy Донка, значи съм се объркала за ВИНСа, то чат пат трябва да се връщам да препрочитам май  Embarassed

Нип, ако беше наживо направо щях да те напрегръщам  newsm51. От толкова време се мъча с тия педиатри, а 10 ДКЦ е идеален като местоположение, пък и там се водя на ЖК. Независимо от мизерните условия, докторите са много добри. Имах проблем обаче с управителката, когато се обадих да разпитам  #Cussing out Тя се държа безобразно - направо неадекватно според мен - на въпроса как се казват педиатрите и кога са приемните им часове, ме подложи на разпит - кой се интересувал, коя съм била аз, как съм се казвала и т.н., абе все едно я питах за ПИН кода на кредитната й карта  Shocked Накрая се отказах и затворих телефона отчаяна, че насреща си имам олигофрен  ooooh! Щом ти одобряваш докторката, с удоволствие ще се запозная с нея и ще се запиша  Hug

# 146
Хайде най-сетне и аз да се разпиша в края на деня. Днес какво ми стана, явно кръвното ми пада  newsm78 едвам вървя, вие ми се свят, ужасна работа. На два пъти сядам да чета обаче като ми е зле докато изчета всичко се измарям и нямам сили да пиша.  Embarassed

Днес бях на преглед. Бебока е толкова голям, че главата му е с 2 седмици по-голяма спрямо нормите.   Rolling Eyes Лекарката 3 пети мери и все едно и също -9см. На вашите бебоци по колко са??? Аз не че се шашкам, защото и каката се роди с голяма глава, а и нашите с на мъжа ми не са от малките.  hahaha Та по този повод бебето ме е страх да не тръгне по-рано.
Разбрахме се за дата за секцио 30.06. Преди бяхме говорили за 1.07 ама мойта щяла на море да ходи .. и така Crazy. А бе то да изтрае бебока, че като чух, че и главата му била много ниско в таза съвсем се притесних. Ама как няма, то аз не съм се спряла, само тичам напред-назад.
Така, че Инка може да ме запишеш в списъка за 30.06. Около 10.06 ще ходя да се тестувам за алергии в Тина Киркова при д-р Даскалова, за да имам готовност ако бебока реши да излиза. Малее каква стана тя.  Thinking А аз нито дрешките съм изпрала, нито имам време за чистене и количка нямам още. А бе здраве да е.

Бухтичка много дрешки си си накупила и все едни такива сладурски. Със здраве да си ги носи бебката.

Относно цвета на детската стая, нашата е в горната половина бледо жълт латекс, по стедата оранжев фриз и надолу подобен тапет. Т.е тя стаята е обща - наша спалня и спалня на детето. Сега като се роди бебока той ще спи при нас, а каката в хола. Малко не мога да напасна сините нюанси като за момче с оранжевите тонове, ама може и друг цвят чаршафчете и околници да купим.

Вие пак за море сте си говорили тука. Охх милите. Ние си мислим да ходим септември на море, ако бебето е спокойно и всичко е наред. А за къмпинг с малко бебе на по месец, не знам  newsm78 #Crazy, звучи ми нечовешко. Най-малкото това бебе ще иска прохлада и ако не се вкара на сянка (имам в предвид в сграда) може и топлинен удар да получи. Знам ли??!? Като знам в палатката лятото каква жега е  Twisted Evil

Аз уж малко щях да пиша, а то се олях.
Лека вечер.

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 09:18 от Kokolin@

# 147
Добро утро от мен!Явно аз съм най-ранобудната! Mr. Green
Относно брадавичките,аз имам под мишниците.Нямам спомен предишната бременност дали съм имала,но не са ми останали такива.Дано и тези изчезнат Praynig.
За цветовете-дсега правихме ремонти на детската и на спалнята.Детската е с тапети-тъмно и светло синьо,с  жълти звездички,които светят в тъмното.Обзавеждането е в светло синьо и едно такова мръсно бяло.Като я подредим ще ви покажа снимки.А спалнята е в много топли цветове-стените са по-тъмни ,а тавана е по-светъл-един прасковен.И от там ще ви покажа снимки,обещавам.

Искам да питам мамите с планово секцио-по каква причина ще раждате секцио?Питам,защото сигурно и аз ще съм така,а не ми се искаше ConfusedПишете ме на 01.07

Честито на всички празнуващи ,на патерица!  bouquet
Честито и на всички с нови придобивки!  bouquet

# 148
  • София
Днес бях на преглед. Бебока е толкова голям, че главата му е с 2 седмици по-голяма спрямо нормите.   Rolling Eyes Лекарката 3 пети мери и все едно и също -9см. На вашите бебоци по колко са??? Аз не че се шашкам, защото и каката се роди с голяма глава, а и нашите с на мъжа ми не са от малките.  hahaha Та по този повод бебето ме е страх да не тръгне по-рано.

В сряда докито измери главица 9,11 см,  Crazy комбинира го с това, че бебка, макар и с главично предлежание, е с лице към корема ми, а не към кръста ми и взе да ме подпитва за дата за юни месец. Аз пък не ща секцио, казах му, че юли съм си харесала. В крайна сметка следващата ми консултация е на 11 юни и тогава ще видим как вървят нещата и как ще се ражда Simple Smile
Не се притеснявай, имаш време да напазаруваш, това ще е много приятно и става бързо  Hug

Стаите ни са вече готови, сега мъдря пердетата - не знам нито какъв модел да са, нито точните нюанси на цветовете  Thinking Стените ни са чисто бели (латекс), обзавеждането в хола е в топли цветове - оранжевеещо, канела, малко жълтеещо също има (това е). И в детската е подобно, оранжевеещ бук и тъмно кафяво  newsm78 Ще ги мисля още явно.

За брадавичките - чета, че е нормално, появяват се през бременността особено на местата, къде се отделя повече пот. Според повечето мнение си изчезват от само себе си (радвам се, че и мамите с опит го потвърдиха)  smile3521
Довечера с половинката ще ходим на кино! Освен това ми се иска да го натиря да направи какво ли не по апартамента, че има сума ти неща за довършване, ама той иска да се сертифицира за нещо и има и за изпит да чете... Не знам дали ще успея да го изтормозя днес и утре, а се дразня много от недовършените неща (включително и от моите).

Желая на всички ви слънчев (както навън, така и в сърцето) ден!   bouquet

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 08:22 от julie.k

# 149
Добро утро. Аз пак не спах. С тоз корем се чудя вече как да се завъртя. Забравих да пиша вчера че слушахме сърчицето на бебока (както обикновенно), но този път имаше ясна разлика в удърите когато съм легнала настрани и когато съм по гръб. Та по този повод вече ме е страх да легна по гръб, защото така се притискат органите на бебето и не не се чувства добре.
И така от страх не можах да спя.  Embarassed
Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт