ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 57)

• 13 146
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Честит Празник на Всички  baloni

# 226
Честит 1-ви юни на всички малки и големи дечица!

# 227
Честит празник на всички малки и попораснали деца!
  bigdance2

Джолити, донесоха ми нещата най-накрая петък вечерта, само без "Близо до бебето". Бях си я поръчала и нея, но им била изчерпана. Както и да е, важното е, че другите дългоочаквани неща дойдоха Peace.

Аз бях на консултация вчера. По обиколка на главата на бебо терминът ми е 30.06 #Crazy. Направо се ошашках. Иначе според изчисленията на видеозона тежи 2480 гр. Обърнал си се е с главата надолу, а аз съм свалила 1.5 кг за последните 2 седмици, но това е нормално, защото бях болна и нямах никакъв апетит. Със сигурност ще си ги наваксам, особено след днешната закуска с баничка с боза Mr. Green.
Направих си устата пред доктора за секцио, но той ме отряза. Така ме отряза и първия път, но сега май ще бъда по-настоятелна. Нещо ме е обзел голям страх и не знам как ще го преодолея Confused. Иначе докторът ми ме вика другия петък в Шейново за запис на тонове, защото в поликлиниката могат само да ги слушат, но не правят записи.

И ние ще ходим към Борисовата, но сигурно чак към обяд, защото станахме преди малко и не сме се оправяли още. Дано успеем да се засечем Hug

# 228
  • Варна
Честит празник!
Мен днес ще ме водят на разходка и почерпка  Party.
Пърли, не си ги показвала, не си спомням как съм разбрала  newsm78, може би само си ги споменала. Ако не те притеснявам, моля те покажи ги. Аз си намерих нощна лампа на мечо пух и сега ми се въртят идеи за такива картинки, но ще изчакам мъжлето да си каже мнението, че май само аз избирам и ми е кофти. Не че няма да се навие.
Астарта, хич не им се връзвай на размерите. Аз спрях да се плаша   Hug.
Преди седмица с моята свекърва купихме подарък за едно новородено момиченце- пеленка, боди и чорапки. Та бебето нямало бодита, това било първото и нямало такава хубава пеленка, ще я ползват за консултация. Така ми стана мъчно, че не му купуват на бебчето. Не е от липса на финанси.
Никой не ме посъветва за пластмасата на количката. Дали няма да се напича и да се свари бебето? Май по- добре да потърся някоя тема, че явно стана банално с тези колички.

# 229
Честит празник на всички пораснали и малки дечица  Hug.
 Питахте ме как са разбрали, че мехура е на косъм да се пропука -ами прегледаха ме вагинално и усетиха че главичката го подпира. Нещо такова  Simple Smile.Прегледа ме и лекарката ,която ми води консултацията и другата , при която ще раждам. А да ви кажа и аз не знаех че имам контракций  Embarassed, забравила съм какво е точно, защото при раждането ми бяха много мижави едни.Та сега си поприпомних.

# 230
Да се оплача, че тая сутрин помислих, че почвам да раждам, имах мн сериозни контракции. Полежах доста, направиха ми масаж на кръста, пих едно хапче и засега съм ОК.

Може ли някъде да прочета повече за епидуралната? Разполагате ли с линк? На какво ли не се наслушах вече, снощи ми разправяха за случай, при който упойката забавила изведнъж процеса на раждане или разкритие, който дотогава вървял нормално, после и усложнения някакви с бебенцето имало чак.

Честито на всички дечица, да растат здрави, усмихнати и безгрижни!

# 231
Уф, най после изчетох всичко.
Честит празник на всички!
Благодаря на всички, които са ми отговорили за брадавичките, поуспокоих се и реших да изчакам да се махнат  сами, ако не, тогава ще му мисля.
А някой да има "мравучкане" в краката? При мен от скоро се получава вечер преди да заспя, само тогава, като лежа през деня няма проблем, много странно. И ме сърби кожата, това също преди заспиване, голямо въртене пада.
Веси, кой е този магазин, от който си купи плата с охлювите?

# 232
Джули, за съжаление апарат не носих. Снимах само с камерата, но нямаше и много за снимане. Просто имаше много слаб вятър, който не бе достатъчен, за да задържи хвърчилата. Иначе имаше много татковци - мераклии. И аз с големия тумбак държах едното хвърчило. Май аз трябваше да литна - Слон-Балон Joy

# 233
  • София
Здравейте и от мен и 4естит празник на вси4ки де4ица и на тези,които се 4увстват все още деца Grinning,аз добре,4е изведох моя палавник тази сутрин да си поиграе,4е навън ве4е вали и няма да може да излезнем.Тъкмо оба4е следобяд ще му наредим стаята,която ве4е е готова и даже в момента спи там PartyЕдинственият проблем сега е,4е още не сме му купили телевизор и няма как да си гледа детските.

Tanita66,аз от първата бременност имам такива малки брадави4ки,особено около гърдите.За съжаление моит не си из4езнаха,а сега гледам,4е има и някоя нова.Не искам да те от4айвам,защото при някои явно из4езват,но при мен не.незнам и на какво се дължат,но една лекарка ми спомена,4е са на хормонална основа.

# 234
  • София
...И аз с големия тумбак държах едното хвърчило. Май аз трябваше да литна - Слон-Балон Joy
Щеше да стане наистина незабравим празник  Mr. Green Добре, че като бременни не само се разширяваме, но и натежаваме - ще ни трябва цял дирижабъл да ни вдигне, а не мижаво балонче  Laughing

Май вече влизаме в периода, в който всяка контракция ни хвърля в размисъл и паника Simple Smile Нищо, и това ще мине. Забелязала съм, че когато дори и малко ми се ходи до тоалетната, това ми дразни матката. Сега пак съм редовен посетител на двете нули.

# 235
Здравейте момичета! До сега не съм писала, само следя темите ви, но сега ще се включа. Аз съм в 35 седмица.
И аз имам такива израстъчета, даже и на пъпа няколко, но забелязах на други места (защото се появиха още в 4-5 мес), че изчезват, така че не мисля, че е нещо притеснително.
АГАТА това с черешовите възглавнички е супер. Мисля и аз да пробвам - ще направя пате или мече Simple Smile Блатодаря, че го сподели Hug
Майякуб защо не опиташ с масажно масло за бюст на Кокона Майка - като олио е, лесно попива при масаж, добро е против стрии и за подговка на гърдите за кърмене. А! И почти  няма мирис. Никак не е скъпо, а аз съм много доволна - нямам стрии за сега, надявам се и да нямам, а по принцип кожата ми е податлива.

благодаря, ще пробвам.

# 236
  • София
Честит празник на всички слънчица Hug

Ние си направихме чудна разходка. Бяхме на езерота "Мариана" hahaha, както го е кръстил Ники, ядохме сладолед, возихме се на всички възможни джаджи, само на понито вдигнах ръце, защото най-безсрамно се изпика точно пред нас Joy Гонихме хвърчила и сапунени мехури...Въобще - много весело беше. Аз, разбира се, нали съм бременна патица, бях забравила да заредя батериите на апарата, поради което се наложи да снимам с лентов ooooh! Ама карай да върви, нали ще си имаме някакви спомени от деня и аз от моя тумбак, изкипрен в блузка на цветчета Mr. Green
Добре, че отидохме рано, защото тъкмо влязохме у нас около 2 часа и заваля Simple Smile

# 237
  • Sofia
На какво ли не се наслушах вече, снощи ми разправяха за случай, при който упойката забавила изведнъж процеса на раждане или разкритие, който дотогава вървял нормално, после и усложнения някакви с бебенцето имало чак.

Това преди колко години е било? Или с някой некадърен анестезиолог Rolling Eyes Ето линк:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/366/

# 238
  • София
Зачетох се във подфорума на юнските мами; дадоха ето този линк за раждане във вана при д-р Григорова. Струва ми се, че Marselito имаше интерес към тази процедура? Дано е полезен на тези, които се интересуват Simple Smile

# 239
  • Варна
Честит 1-ви юни!!! Много усмивки днес и безгрижно настроение!!!

Общи условия

Активация на акаунт