ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 57)

• 13 124
  • 303
  •   1
Отговори
# 240

Агата, вярно ли, че се носи такава слава на Пигис? Аз си мислех, че само на мен ми се е сторило скъпо вътре. Вярно, че има голям избор, но продаваха козметиката на Бубхен на по-високи цени от аптека (а аптеките са принципно с най-високите надценки на пазара)... Останаха ми още неща за пазаруване, но мисля да изчакам до Бейби Експото. Ако не ги взема от там, списъчето на мъжо и къмто Пловдив във Вис  Wink

Имах предвид, че се продават по-хубави дрешки, съответно и цената им е малко по-висока от другите. Иначе за цените на останалите неща, някой каза, че било по-скъпо, от в останалите магазини. Не знам за това, аз каквото съм купувала е било на добра цена. Преди време Пакостника беше с една идея по-евтино от в останалите магазини. А пигиса и Пакостника са на едни и същи собственици и цените са еднакви в двата магазина.

Честит празник на всички деца - малки, големи и още по-големи момичета и момчета!!!!!!! Ние днес бчхме в Зоопарка - беще ужасна гъчканица, но все пак прекарахме чудесно - валя ни и малко дъжд, чудесно беше. Бях забравила вкуса на захарния памук Simple Smile))

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 20:03 от Aгата ®

# 241
  • Варна
Днес апатията в темата е изключително голяма  Thinking. Никой ли няма да разкаже за празника  Laughing.На мен ми е адски тежко. Бебето от няколко часа се е свряло  в дясното ми ребро и все едно ще го изкърти, за да си направи място  Tired.
Киса, ходих в онези магазинчета зад пазара. Има интересни неща на прилични цени. Харесах само една хавлийка, но не я купих и сега ме е яд. Иначе Боби намаза козметика, памперси и някоя и друга пелена от баба си.
Тук уж валя, поне се разхлади.

Момичета в темата за близнаците току що прочетох, че

Шмилянка е родила днес по спешност двете бонбонки.

Първо настръхнах, после се разтреперих, а сега ревнах.
Преди 2 часа е станало.
Да са и живи и здрави!

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 21:42 от inka 26

# 242
  • Sofia
Ама верно никой няма. Връщам се от ремонта с очакване да сте напълнили 5 страници, а то нищо Rolling Eyes

Инка, и на мен вече ми се струва, че бебето ще излезе от някъде. Притиска ми всичко, а аз съм мъничка и няма място. Особено горе в ребрата все си ме боли. А и тия дни явно си мести дупето ту наляво ту надясно, ама толкова рязко че само охкам.
А като седна да ям и след 5 хапки вече няма място в корема, а уж съм страшно гладна. И после търкол до леглото и там пак търкол наляво-надясно.
Днес свърших работа за 20 мин по подреждане след ремонта и все едно съм копала лозе Confused
Вие как чистите и подреждате не ми е ясно. Само два пъти се наложи да клекна и вече не мога.

# 243
Момичета в темата за близнаците току що прочетох, че

Шмилянка е родила днес по спешност двете бонбонки.

Първо настръхнах, после се разтреперих, а сега ревнах.
Преди 2 часа е станало.
Да са и живи и здрави!

УАУ!!! ЛЕЛЕ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, СЛАДУРЧЕТАТА!!! ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД!

# 244
  • Sofia
AAAAAAAAAAAAAA боже имаме си бебчета newsm44 newsm44 newsm44
Сега отивам да прочета, надявам се че всичко е наред Praynig Praynig Praynig

# 245
Честито на 6milianka! Чакаме повече новини за тях!

Дуци, добре съм Hug

# 246
Честито на 6milianka! Чакаме повече новини за тях!

Дуци, добре съм Hug

Ти се появи Simple Smile Писах ти смс преди малко, що не си поглеждаш телефона, бе  Laughing

# 247
  • Sofia
Не мога да се сдържа че много се развълнувах и ще копирам какво са писали в близнаци:

привет мами
влизам само да известя едно прекрасно събитие Simple Smile

преди по малко от 2 часа по спешност 6milianka стана мама на 2 принцески.
Честито и да са и живи и здрави! на мама бързо въстановяване!

за сега незнам друго само че е била със спинална упойка и ви поздравява всички Simple Smile

Ще чакаме новини!

# 248
Имаме си бебета newsm44
Направо не мога да повярвам, най-сетне е наш ред да си гушнем бебчетата Grinning

ЧЕСТИТО НА ШМИЛЯНКА! ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД С НЕЯ И БЕБЧЕТАТА И СКОРО ДА МОЖЕ ДА НИ РАЗКАЖЕ КАК Е МИНАЛО ВСИЧКО!

# 249
Ти се появи Simple Smile Писах ти смс преди малко, що не си поглеждаш телефона, бе  Laughing

Не мога да кликам толкова бързо Mr. Green

# 250
  • София
Честита двойна радост, 6milianka! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!   bouquet

# 251
ох, че хубавооооо Simple Smile и на какъв хубав ден!
дано всичко е наред с първите ни бебета и шмилянка! Много се радвам, ето че се почна и при нас Simple Smile

# 252
  • София
Лелейййй, почна се newsm44

Честито, честито, честитоооооо  bouquet  bouquet  bouquet

# 253
  • Варна
ЧЕСТИТООООО!!!!
Да са живи и здрави малките бонбонки и да радват мама и татко!
Е, май се почна Simple Smile

# 254
Не мога да повярвам, направо останах като гръмната!
Честито на Шмилянка, да са и живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт