ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 57)

• 13 114
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Честито на Шмилиянка  bouquet Да са й живи и здрави принцеските Hug Божеее, двойна радост Heart Eyes

Тони барабони, помислих,че имам дежа вю, като ти видях аватара Simple Smile Моя беше същия преди време.

Ние днес изкарахме добре, само тоя дъжд Rolling Eyes Мислехме цял ден да сме по парковете, но уви. Сега щях да лягам, че съм гроги, но Пърли ми писа за Шмилиянка и не се стърпях да седна да видя какво става Blush

# 256
  • София
Лелее, чета си най-спокойно всичко пропуснато тези дни и изведнъж каква новина!!!
Честита двойна радост на Шмилянка Hug Да са живи и здрави двете принцески и гордата им мама!
Дано скоро имаме повече подробности! Така се развълнувах, даже си поплаках малко и стресирах тотално моя мъж Joy

# 257
Честито, Шмилянка! Страхотна новина!
Чакаме повече подробности, дано всичко е наред и с тричките!
Джули, благодаря за линка за водното раждане, аз на всичкото отгоре мисля, че я познавам тази мама, в чийто блог е линка. Иначе засега съм "одобрена" за водно раждане, ще се виждам скоро пак с д-р Григорова, дано не се отметне...
NBM, разбирам те напълно за умората след ремонта. Аз втори пореден уикенд латексирам и боядисвам и чистя след това и вечер съм ужасно смазана. Вече не сме за такива подвизи. При нас му се видя краят на ремонта, надявам се и при вас е така.

# 258
Честит празник на детето и от мен.
Аз влизам тук за малко, чета отгоре отгоре и какво да видя ... . Направо не е за вярване.

Шмилянка, честито мила!
Да си жива и здрава и ти и бебораните. Бързо възстановяване. Дано малките съкровища ти донесат много радостни и щастливи моменти, да растат умни и обичани деца. А мама и тати винаги да се гордеят с тях.
Някой от Варна чувал ли се е с нея?? Тя как е?? А бебораните??

Еххх, че се размечтаххх.
Аз тъкмо днес си мислех, че влизам в месеца в който ще раждам. Нали ми определиха за дата 30 юни ooooh!. Лелее момичета, то като се започне веднъж, няма спиране. Само дано бебоците, които се раждат да са достатъчно пораснали за великия момент.

Някой да е чувал нещо за Д-р Дончева от Тина Киркова?? Тя наистина ли е дъщерята на Жанна Колева?? Питам, защото мойта лекарка - Колева ми обеща Дончева да ме преглежда след секциото, защото тя ще излиза в отпуска. Та се чудех?? newsm78

# 259
  • Варна
Тони барабони, помислих,че имам дежа вю, като ти видях аватара Simple Smile Моя беше същия преди време.

Казвали са ми, че имам нещо общо с Ума Търман. Затова си избрах тази снимка Simple Smile Малко самореклама в нета  Joy

# 260
Честито на Шмилянка  bouquetживи и здрави да са и тричките!Момичета честити ни първи бебчета,приготвяйте багажа започна се HugНие вчера бяхме на панаир в Бяла,с тези пътувания май вече да се спирам  Laughing

# 261
  • Варна
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ШМИЛЯНКА!
Да са здрави и да папкат!
   bouquet

Едвам изчетох 10 страници наведнъж, ни си струваше..
Отивам да спя, докато все още мога.

Лека нощ, коремчета!  Hug

# 262
  • Варна
Аз немога да заспя.
Тони, наистина приликата е огромна. Аз се зачудих как така Дуци е имала твоя снимка на аватара  Blush.
Имам тел. на Шмилянка, но ми се струва късно да и пиша сега  newsm78. Според вас дали ще е неловко да и пиша утре?
НБМ, не е лесно с подреждането. Аз ограничавам клякането. Но ти пък още ходиш на работа, което е много натоварващо.

# 263
  • София
Честито на Шмилянка и от мен! Да са й живи и здрави, дано всичко е наред, да ги изпишат и трите по-скоро и бързо възстановяване!   bouquet
Ама тази кака Мая, която е пуснала инфото, е опасна просто Simple Smile Роди и тя две бебчета наскоро, едното 3 кг, другото 3 и нещо  Party Хората с по едно бебе не винаги успяват така да ги докарат, а тя... юнак! Не че я познавам, просто надничах в подфорума им Wink
Никак не очаквах такава новина днес  Hug Започна се и при нас!

inka 26, aко й пишеш утре - много поздрави и прегръдки от всички ни  Hug

# 264
  • Sofia
Аз немога да заспя.
Тони, наистина приликата е огромна. Аз се зачудих как така Дуци е имала твоя снимка на аватара  Blush.
Имам тел. на Шмилянка, но ми се струва късно да и пиша сега  newsm78. Според вас дали ще е неловко да и пиша утре?
НБМ, не е лесно с подреждането. Аз ограничавам клякането. Но ти пък още ходиш на работа, което е много натоварващо.

ИНка пиши и непременно утре!
Аз всъщност вече съм майчинство. Ще ходя до офиса 1-2 пъти седмично да контролирам положението Laughing
Там ми е добре, имам си диванче и полягам с лаптопа. Но клякането вкъщи ми дойде зле, даже ме заболя. Корема ми или е пораснал или се е смъкнал защото вече ми опира в бедрата.

Инка, дали не трябва дамите с планово секцио да ги махнем от датите вече newsm78 Като гледам списъка за секцио Шмилянка е била първа, ти си следващата Sunglasses Whistling

# 265
  • Варна
НБМ, окончателно се сбогувах със съня си тази вечер. Усещам, че утре ще пера дрешките на Боб  ooooh!.
За списъка, както кажете. Според мен трябва да направим нов, с вече родените бебчета.
Утре ще и пиша.

# 266
Каква страхотна новина!!! Честито на Шмилянка и на двете й сладки бонбонки newsm51 Чудесен рожден ден са си избрали  Mr. Green Дано да са в отлична форма, а майка им да се възстанови бързо, че да има сили да ги гушка  Heart Eyes

Започнаха и нашите бебенца да се появяват ooooh!

Ние днес се скапахме - чистене, после пазаруване, накрая кино за празника. Краката ми са като втасали козунаци  Cry Цял ден на крак, но пък вече почти всичко светна, останаха ми дребни неща да дооправям. Не знам как ми стигнаха силите, но избягвам клякането, че корема доста ми пречи и даже ме заболява ако се свивам. Накупихме доста неща за бебчо, родилни гащи за мен и май ще трябва възможно най-бързо да си подготвя багажа. Вчера имах контракции и доста се притесних да не избързаме с появата на малкото човече, пък аз нищо не съм приговила - нито за мен, нито за малкия.

# 267
  • София
Ейййй,  Hug честито на шмилянка  Heart Eyes Heart Eyes Целувки за двете мъничета. Нали са момичета? Ей, много хубава новина, точно днес Hug Дано са добре!
Тъкмо днес казах на майка ми, че е нш ред вече Grinning Открихме сезона.

Инка прати и много поздрави и три прегръдки и за трите Hug

# 268
Здравейте момичета. От 19 часа  постоянно имам контракции на около 5 минути. Вероятно започва моето раждане но не съм сигурна все още. Обадих се на акушерката, която ще ме изражда (която е и моя братовчедка) и тя ми каза да следя ако контракциите станат болезнени да тръгвам за болницата. За сега не са още болезнени но са много редовни на  5 минути. В очакване съм. Ако утре не пиша значи съм тръгнала да раждам:) Днес стават 35 седмици и почвам 36 седмица. На последния преглед преди точно 2 седмици бебето беше 2600гр. Сега се надявам да е станало поне 3 кг. Но какво да се прави,важно е да сме живи и здрави с бебчо.  Лека вечер за сега.

# 269
Боже, Боже  Shocked почна се и при нас #Crazy
Честити Бебчета на Шмилянка!!! Да са живи и здрави и дано трите са добре и да ги изписват бързо
Дано и Seevgi е наред и стискаме палци ако е нейния ред да бъде мама Praynig Praynig Praynig
Аз просто съм потресена, май наистина е време да стягаме багажите  Shocked
Отивам да будя мъжа си да му кажа новината ( дано не ме убие, ама просто съм много развълнувана  ooooh!)

Общи условия

Активация на акаунт