Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво препоръчват лекарите за намаляване на отоците в ръцете и краката?
Какво да правя, ако бебето ми не получава достатъчно кърма?
Какво да правя, ако бебето ми плаче само когато е гладно и голо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво препоръчват лекарите за намаляване на отоците в ръцете и краката?
За намаляване на отоците в ръцете и краката, лекарите препоръчват да лежите повече с повдигнати крака, да правите масажи на засегнатите зони и да избягвате продължително стоене или седене. Освен това е важно да носите удобни обувки и да се консултирате с лекар за персонализирани съвети въз основа на вашето здравословно състояние.
-
Какво да правя, ако бебето ми не получава достатъчно кърма?
Ако бебето ви не получава достатъчно кърма, опитайте се да стимулирате гърдите чрез изцеждане с помпа на всеки 1-2 часа. Можете също така да дохранвате с изцедена кърма, ако е необходимо. Имайте предвид, че бебетата често са мързеливи в сукането през първите дни, но обикновено се подобряват след втората или третата седмица. Препоръчително е да се консултирате със специалист за персонализирани съвети въз основа на вашата конкретна ситуация.
-
Какво да правя, ако бебето ми плаче само когато е гладно и голо?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви теми се обсъждат във връзка с бременността и раждането?
.мн си хубавка пупупу . 

това е първа стъпка към отбиването.По-добре стимулирай гърдите като изцеждаш кърма с помпичка по-често,на 1-2 часа някъде и дохранвай с нея но само ако се наложи.Имай предвид че бебетата първите дни са мързеливи в сукането но от втората-третата седмица си наваксват.А и им трябва съвсем малко количество мляко но по-честичко.Така че,хубавицата постепенно ще се ориентира за какво става дума
!

...ех кога беше тоо...ама много мило ми стана...Ахх тез хормони 

Излезем на разходка, той заспи и по 4 часа не се буди. На няколко пъти аз го събуждах, за да се нахраним. Което си говореше, че бебето ми въобще не беше недохранено, много си беше спокоен, спеше си, а и на килограми /грамове по-скоро/ въпреки че не наддаваше, на сантиметри добре вървеше... И така, всичко си дойде на мястото, когато започнах да го захранвам постепенно.