Бебета ЮНИ 42

• 14 136
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Катенце и ти като офиоли ,си само едно корем4е  Heart Eyes .мн си хубавка пупупу . Simple Smile

# 61
Абе мами, много съм застреляна, на Генева момченцето се казва Атанас. Най- важното не написах.

Марвел, успех с втория памперс! Много се радвам, че си толкова смела и си ходиш спокойно. Имам чувството, че приказките за невъзможността да станеш от леглото цял месец, са ги измислили хора, които не са раждали секцио.

Май скоро ще трябва да вкараме темата ни в родени 2008.

Леле, Катенце, колко много приличаш на една моя приятелка от Бургас, само че тя е с черна коса в момента и доколкото знам без бебе в коремчето. Но в първият момент се ошашках, седя и се чудя тя ли е? Много добре ти седи коремчето!

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 17:01 от In4oka

# 62
Да е жива и здрава адашката Милена на мама Мима!   bouquet

Ех, днеска само вълнуващи новини, усмивката не слиза от лицето ми  Heart Eyes Отбора на девойките май сериозно поведе  Mr. Green

Катенце, много сладурско коремче  Hug

Марвеле, добре дошли у дома!  Hug Хубаво, че бързо се възстановяваш и не се оставяй един памперс да те паникьоса. Сигурно в първите дни е трудно, но бързо ще свикнете една с друга сигурна съм!  Heart Eyes

Относно местенето, аз предлагам да го направим чак накрая на юни.. Защо да се делим още от сега, всички ни вълнуват едни и същи неща  Rolling Eyes Нека и другите да кажат какво мислят, това е моето мнение..  Peace

# 63
Честито на всички мами.  bouquetДа се оправят бързо и да им са живи и здрави малките съкровища. Heart Eyes

# 64

Относно местенето, аз предлагам да го направим чак накрая на юни.. Защо да се делим още от сега, всички ни вълнуват едни и същи неща  Rolling Eyes Нека и другите да кажат какво мислят, това е моето мнение..  Peace
и аз съм за  Peace
и да е живо и здраво моми4енцето на Аги   bouquet 4естито и бързо възстановяване

# 65
аги 2008 вече имаме момиченце 3230кг 49см каэва се Румяна

# 66
  • Разград
Здравейте останали тумбавелки!  Hug Честито на всички нови мами!   bouquet Пожелавам на всички само хубави моменти с малките бебоци и по-бързо възстановяване на мамите!  Peace

# 67
marvele ,недей да дохранваш с адаптирано мляко Naughtyтова е първа стъпка към отбиването.По-добре стимулирай гърдите като изцеждаш кърма с помпичка по-често,на 1-2 часа някъде и дохранвай с нея но само ако се наложи.Имай предвид че бебетата първите дни са мързеливи в сукането но от втората-третата седмица си наваксват.А и им трябва съвсем малко количество мляко но по-честичко.Така че,хубавицата постепенно ще се ориентира за какво става дума LaughingТова ти го казвам от личен опит HugИ успех с памперсите  Party

# 68
Леле....ама страхотни новини!!!

size=14pt]ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! [/size]  :

Много се развълнувах.Толкова много бебчета!Много хубаво Heart Eyes
Сега ще отида да разгледам снимчиците на бебчетата и да видя корема на katentzeto  Peace
ohrid мила,очакваме те с хубави новини да се появиш Praynig!
ksenia и аз си купих Гармастан,за сега.Мажа си след баня зърната и не съм чувала за нещо по специфично в употребата на кремчето Peace
samimami мерси за темата Hug Много е сладък сина ти Hug

# 69
  • варна
ЕЕЕ днеска мнооогооо бебетааа newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Честито на всички мамчета!!!!! Здрави и послушни бебчета и бързо възстановяване!

За местенето на темичката  - и аз съм на мнение да се изчакаме всички....и от 01.07  или когато е последното "Юнче"да се местим в Родени 2008..но това пак е само мое мнение Crazy

Еххххх Катенцее....не те познавам....но като видях къде е правена снимката ме върна 18 години назад....Това е пред Поморина , нали? Там прекарах детсвото си 1swing...ех кога беше тоо...ама много мило ми стана...Ахх тез хормони Flushed

Айдееее и аз се изтипосах в албумчето...че гледам от 22г.с не съм се показвала...не се подигравайте Embarassed

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 18:00 от maichenceto

# 70
чЕСТИТА МОМА ,agi2008 !Да ти е жива и здрава и много да слушка  bouquet
Айдее,30 май е бум на ббебоци Party

# 71
Лелееее, ма то днес не дъжд, ами порой от бебета  Joy
Честито на всичките обебили се мами-сладурани! Да ги радват много малчуганите!  Hug

марвеле, добре си се завърнала вкъщи! Звучиш много оптимистично (като изключим борбата с първия памперс  Mr. Green) и това много ме окуражава - все ще се справим някакси Wink
Тони, много се смях и аз с онзи, дето не знаел как да си опере дрехите...  Joy
И аз видях малките бонбончета на кака Мая - наистина са страхотни!
оффиоли, вчера щях да те питам дали твойто момче вече си е вкъщи, но ти ме изпревари, като се похвали днес. Вече имаш една радост вкъщи - скоро ще дойде и още една - ехееее, щастливи хора!  Flutter
bleu, и мен ме е страх да не стане прекалено голяма госпожицата, затова ще наблегнем с моя мъж (ако съм на кеф  Embarassed) на същите упражнения Wink
maia_a, вие как сте с малката Пресияна?
Дано всичко с орхид и нейното детенце е наред днес!  Praynig

# 72
  • Вече в моята си приказка...
Още бебчета!
Да са честити малки слънчица на новите мами!

Марвеле, аз бих те посъветвала да не дохранваш! Опитай се да кърмиш колкото може по-начесто!
Аз така се бях заинатила. Втория месец правих пробно кърмене при педиатърката - според нея Ивайло не наддаваше добре. Каза ми да дохранвам, но така или иначе, не ми изписа подходящо адаптирано мляко, а аз нямах идея какво трябва да бъде. Но реших, че или ще си кърмя бебето или то ще си мине изцяло на АМ. Мисля, че беше много глупаво да кърмя Ивайло, после да му разбърквам АМ, а след това да се изцеждам /да изцеждах се докъм края на втория месец/. И спрях да мисля да го дохранвам - кърмих си го, ама когато си беше гладен, не съм спазвала часове. А пък той си беше един поспалив. ooooh! Излезем на разходка, той заспи и по 4 часа не се буди. На няколко пъти аз го събуждах, за да се нахраним. Което си говореше, че бебето ми въобще не беше недохранено, много си беше спокоен, спеше си, а и на килограми /грамове по-скоро/ въпреки че не наддаваше, на сантиметри добре вървеше... И така, всичко си дойде на мястото, когато започнах да го захранвам постепенно.

И не се давай на някакъв си памперс! Peace

П.П. Така, както е тръгнало, предвиждам, че до утре сутринта ще запълним и тази тема! Thinking

# 73
Днес в 15:08ч. мама Jenik видя за първи път дъщеричката си, с прекрасното име ЕМА. Малката тежи цели 3500 гр и е 51 см!

Много, много щастие и здраве на сладураната! На мама бързо възстановяване! За напред само щастливи мигове на цялото семейство Женикови!!!

Новината я донесе щъркелчето Офиоли.

# 74
  • варна
Олилейкооо....май наиситна ското ще се местим в родени 2008 Joy

Честито на мама Jenik! Да им е жива и здрава госпожицата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт