МНОГОДЕТНИ МАМИ 37

• 17 994
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
Нелето,афтите са от вирус и са голяма гадост.КАкво са ти изписали.Аз съм доволна от Дактарин.Маже се по някоко пъти и поне при нас много бързо дава ефект.Друго за мазане не се сещам.Оправяйте се бързо.

# 211
 newsm59, на всички рожденици!Пожелавам им да са здрави,щастливи и много обичани!

# 212
Честит рожден ден Фея. Две любини мои същества също са родени днес. Страхотни хора са, предполагам и ти  Hug

# 213
  HugЗдравейте, момичета Hug На рожденниците здраве, щастие и благополучие bdbaloni
 Много ми липсвате, но нямам компютър и време. Шипките, децата и свекърва на легло ме правят луда и щастлива #Silly иначе сме добре. Имам успешен за сега студент, бъдещи гимназист-готвач  chef и първокласничка  bouquet
  Поздрави на всички няма да ви забравя. Надявам се да се обзаведа с компютър и тогава отново ще се радвам на компанията ви. Чао... newsm51

# 214
renisa,хубави деца!Честито за студента!Във Видин ли живееш?Аз съм от там.

# 215
 Да във Видин Simple Smile

# 216
Кого виждат очите ми  Hug Hug Hug Рениса,миличка Рениса...толкова ни липсваше ! Последното ти включване беше ,когато гласеше абитуриента миналата година...Радвам се,че е студент....Радвам се,че сте добре...радвам се,че Шипките са се уредили успешно !  Peace Прегръщам те!  bouquet

Голямото ни момче Самуил да е здраво и послушно !

Феичке,Честит Рожден Ден! Да си най-щастливата ,най-обичаната ,най-красивата мама на света ! Целувам те и те прегръщам!

# 217
  • Варна
Честит рожден ден, Пролетна фейо! Бъди царицата на твоя малък, щастлив свят, бъди здрава и много обичана!

Поздрави и на порасналия юнак Сами! Пожелавам му щуро лято, весели игри и прекрасен тен, който да подчертава сините му очи, така че всички второкласнички да припадат по него!  Mr. Green

Рениса, здравей отново!

# 218
Къде другаде празнуват всеки ден рожден ден, та макар и виртуално Sunglasses Честит рожден ден Феичке bouquet весел празник и на 16 годишния Самуил с малко закъснение Wink Хубав уикенд за всички останали - и нашите рожденни дни ще дойдат Grinning
Днес беше операцията на третата сливица на Ивчо, баща му го придружаваше в болницата...чакам да се върнат всеки момент...Ивето ми се обади по телефона на баща си - гласа му беше малко дрезгав, но иначе бодро ми заяви че този "адвокат" на ръчичката му е много досаден Laughing Ще пиша довечера...

# 219
# 220
Имаме покана от "Часът на мама" за участие в предаване с тема "Поредният брак - шанс или разочарование". Снимките ще бъдат в четвъртък. Ако някой има желание да сподели мисли или опит по темата, нека ми прати телефон за връзка на лични.

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 15:36 от Кабо Алма

# 221
ха ха мамо цоцоланке на мен ми прилича на пришълеца  Joy

кабо алма ами аз съм завършила социални дейности, после педагогика на слепи деца и после управление на човешките ресурси в социологията. общият ми успех е към 5.90. имала съм стажове в училища, дипломните ми работи са по психология, писала съм ги в БАН, и са с ученици, без последната разбира се. това ми е опита с ученици, но мога съвсем реално да кажа че с тях се справям много добре. беше ми много приятно да работя с класовете. пиши ми тук или на лични повече за вашите проекти, не съм запозната с тях, както и най важното за мен - как ще се работи като дни и часове, защото на мен това ми е най големия проблем. нямаме желаещи баби да си гледат внуците и трябва да търся детегледачка. изобщо работата почасова ли е, н аполовин ден или как? могали да си избирам училищата да са ми в района и т.н....

# 222
Имаме покана от "Часът на мама" за участие в предаване с тема "Поредният брак - шанс или разочарование". Снимките ще бъдат в четвъртък. Ако някой има желание да сподели мисли или опит по темата, нека ми прати телефон за връзка на лични.

аз обмислях този вариант снощи че се бях много ядосала ама до днес ми мина  Joy е явно трябва мамите с опит да си кажат аз ще съм пас  Peace

# 223
Да ни е жива и здрава, весела засмяна и много, много щастлива Пролетната Фея!

Мишмади, не се излагай - лошите майки правят едни други неща с децата си, това че ще пътува 3 часа сама не те прави лоша майка! И браво на синето!
Неле, как изглеждат тези афти? Щото на мойта муна непрекъснато и се появяват едни като ситни мехурчета, ама отвън... С какво ли не ги мазахме - изчезват и пак се появяват!
Кого виждат очите ми? Иренче, радвам се да те "видя"! Пиши веднага подробен отчет за вас! Как се добрахте за шипките (нали нещо имаше проблеми там), абитуриентът къде влезе, какво учи и прочее. За ученичката също най подробно!
Габи, как е Додо? Вече преминава ли?
Ели,  Joy Joy Joy Обичам те! Друг път ще ти кажа ....
Тая, прибра ли се детето? Как е? Горкото то!
Велина, благодаря! Как е бебока? А, ти как се справяш?

Снощи скромно отбелязахме в къщи рожденника, днес ще има "Хей живот, здравей, здравей", с компания (естествено ние не сме поканени), на нас ни се полага (както беше писано по горе) честта и привилегията да финансираме операцията!

# 224
Велинче,Благодаря!
А това за поредния брак newsm78 ,ами аз нямам втори такъв де,а и май не ми се иска.Сега сме си гаджета!!!Темата ще е интересна.Пиши кога ще се излъчва предаването.Не ми се иска да участвам,макар ,че принципно има какво да се каже.И аз като Anaise,ще съм пас.
Ауу,а какво ще е в къщата на Пешеходката ooooh!.Хихихи,карай да им е весело на децата.

Общи условия

Активация на акаунт