МНОГОДЕТНИ МАМИ 37

• 17 976
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
Радвам се мами че са ви харесали песните .Бебока е добре расте и хубавее Simple Smileпо хубос на мама а по кривотии на тати ,вече сме 4,50 .Пешеходке справям се някак си "даже страхотно се"справям.
http://www.playcast.ru/playcasts/view.php?card=631762&code=1 … c7737bab7fd769c90
Бебока като един преставител на мъжкият пол все иска да е в женски ръце и да се радва на женски гърди...

# 226
  • Варна
Случайно попаднах на това: (Поздрав за Пролетната!)

# 227
Благодаря на всички за прекрасните пожелания.

Lilibon,
  Hug

# 228
Феичке, честит празник! Да си жива и здрава и много, много щастлива!
Весело изкарване! Hug

Честит празник и на Самуил! Успех в живота! Peace

Шефовете днес си тръгнаха, натовариха ме с още работа. Аз не посмях да повдигна въпроса за повече пари, все си мисля, че сега не е момента. Иска ми се да направя шест месеца във фирмата и тогава да говоря. Макар че никога не съм се пазарила за пари, но май ще трябва да се науча да го правя, щото с  толкова деца трЕбва да си оправен. Wink Даже ако някой знае някакви специални начини, да казва.

В неделя живот и здраве пак сме на сватба! И се надявам хубаво да си изкараме. Макар че мъжът ми се обади преди малко, че някакво парченце от плочка му влязло в окото и ще ходи в ИСУЛ да го вадят.  Яд ме е , че при положение , че фирмата ни работи точно с офталмолози, нямам толкова близки отношения с никого, за да го прегледа в такъв момент. Надявам се да не е сериозно.

Поздрави на всички!
Hug

# 229
Честит рожден ден на Пролетната фея!   bouquet
Да сте живи и здрави всички вкъщи, а късмета вече си го намерила с тази четирилистна детелинка!  Simple Smile

Анаис, съвсем подходяща си за проекта.  Simple Smile
Заниманията ще се правеждат, както вече споменах, в свободните часове, така че ще става ясно от днес за утре или в най-добрия случай за вдругиден кога ще са. Имаме вече готова интернет-базирана платформа, на която директорите да дават заявка за заместващ учител, а обучителите да си избират часовете и училището, където ще провеждат заниманията. Ще се плаща на проведен час, по актуалната ставка за лекторски, която в момента е около 5 лв. Вероятно малко хора биха се навили да ходят за един час, но когато отсъства учител, обикновено той има 4-5 часа за деня, които трябва да се поемат, така че ако ги поеме един човек, сметката горе-долу се връзва.
Ние сега влизаме в часовете на класа, за да тестваме самите теми, дали са интересни на децата. Пак ще кажа, децата имат огромна нужда да говорят за проблемите си, без някой да им застава в поза на ментор отсреща. Мъчно ми е колко бавно се променя образованието у нас...

# 230
честит Рожден Ден Сами! Много успехи и реализации ти желая!
Пешеходке, да ти е живо и здраво "магарето" да спре да те ядосва и само да те радва от тук нататък. Очаквам другият месец да ми го върнеш това пожелание Mr. Green Mr. Green за моите магарита!

Феичке - честит празник и на теб! Да си все така щастлива в пълната ти къща!Весел празник и много подаръци тази вечер  bouquet
Цоцке - не видях вързалото...не ми зарежда - но при теб каквото и да цъфне или върже - все си заслужава да се види.

На всички останали - весел уикенд! Hug
Габи, пропуснала съм нещо за шарката на Давид. Сега видях... ние нашите ги мажехме с ментолов спирт. Много ги облекчаваше и бързо загоряха... Надявам се несъм много закъсняла с предложението...ама пусто - блейка Embarassed
Анаис - смая ме!  bouquet

# 231
В мойта къща не сервираме такиви нища! Виж, бира, кафе, бира, бира.... Grinning
...

Задрасках ненужното съществително в изречението.... Mr. Green

# 232
Феичке, честит рожден ден мила! Да си здрава, усмихната, много слънчева и щастлива! Много майчина радост както на теб, така и на всички мами от темата желая!

# 233
джулис не разбрах с кое от всичките си изказвания те смаях Simple Smile

кабо алма това, както го описваш, трябва да имам детегледачка цял ден , а и аз да съм все на разположение. учениците са на смени и примерно може да става дума за сутрините или следобедите, но все пак от днес за утре не ми се вижда реално за мен. после ако цял месец няма отсъстващ учител какво става? тези часове само в дупките ли се провеждат? или си има и отделни часове за тези програми? обучителите на какъв договор са и ще ходят само на повикване ли така да се каже? програмата кои класове обхваща? един обучител към едно училище ли ще е прикрепен? на мен 128 ми е много близо на 1 мин път Simple Smile и ако има някакси фиксирани часове ще мога да се справя и с децата, но иначе в тази несигурност кога ще присъстват и кога отсъстват учителите не ми е възможно с децата. а и всеки има планове за дните при такава несигурност , както я разбрах, трябва нищо да не планираш, а да чакаш като на дежурство. ако правилно съм разбрала, това ми се струва доста неосъществимо. аз бих работила за тези пари, защото в момента само това мога да правя, но кой друг, освен самите работещи в училище, биха се навили при така описаните обстоятелства?

сега видях че примерно мога да си избирам училища в младост, които са ми близо, но това означава да взема детегледачка за всеки делничен ден и да и плащам, без да съм сигурна дали изобщо ще има такива часове в тези училища. а да пътувам до люлин при положение че живея в младост, някакси е съвсем нерентабилно. вие как всъщност го мислите, че сигурно аз нещо несхващам точно.

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 21:12 от Anaise

# 234
Имаме покана от "Часът на мама" за участие в предаване с тема "Поредният брак - шанс или разочарование".
WinkИмам сериозен стаж в брака, но за съжаление (с оглед на темата де newsm78) само един...
кабо алма, това с което сте се заели е страхотно, но наистина координацията ми се вижда трудна, а и трябва да има достатъчно желаещи да се включат.Къде мога да намеря повече инфо за този проект?
Nadia, ако е минал пробния период (тр.дог по чл. 70 КТ), можеш спокойно да поставиш въпроса за адекватно заплащане в зависимост от реалния обем работа и отговорности. Ако вече си на дългосрочен или постоянен договор, просто намери подходящ момент, в който шефа ти е в настроение или след някоя твоя "ярка изява" в работата Wink Не се притеснявай да дискутираш размера на заплатата си с работодателя, все пак това е двустранен договор.  Peace
Ивчо и тати се прибраха снощи около 18:00 от операцията на "лошата сливица", всичко е наред и както каза Иван "вече не съм болен" Joy Joy JoyХубав уикенд!!!

# 235
  • София
И от мен най-хубави пожелания за рожденниците (пак със закъснение  Embarassed )!Много здраве и усмивки!

Момичета вижте какво пише за родителите http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1208289 Здраве и дълголетие пожелавам на всички!

# 236
Ау, днес нямаме нито един рожденик! Тъкмо този път реших първо да погледна календара преди пиша, щото много рожденици пропускам Embarassed, то пък - няма. Честито на всички празнували тези дни и както викаше баба ми - злото да ви забрави!

Кабо Алма, на мен много ми хареса идеята да не се мотаят децата в свободните часове, при това съчетано с опити да се работи и върху други проблеми (агресия, насилие...). Голямата щерка, обаче хич не беше възхитена от посегателството върху свободата им да обикалят Главната, което пък от своя страна, затвърди убеждението ми от полезността на начинанието. Ще го практикувате ли  и в Пловдив? Не мисля, че имам смелост и самочувствие да се кандидатирам за обучител, но като родител подкрепям.
Наде, давай смело, нали знаеш  - "имам три деца и нямам скрупули".  Grinning Какво стана с мъжът ти?
Тая, радвам се с детенце всичко е наред и вече си нямате "лоша сливица".
Пешеходке, как мина мероприятието "Хей, живот здравей, здравей" (или сменихте плочата  Mr. Green) ?
Вчера голямата дъщеря пита баща си кога ще ходят да гледат "Индиана Джоунс". Синът недочул пита "к`во ще гледате", а малката щерка му обяснява - "филм за някаква индианка на име Джоунс". Laughing
Лек ден на всички!

# 237
блещулка ха ха , аз едно време бях убедена че филма се казва индианец джоунс и храма на обречените  Joy не е само твоята щерка  Peace

# 238
Добро утро мами!Почерпете си http://www.snimka.bg/album.php?album_id=255037

# 239
                            hbdayМартин - на magda
Михаил -  на маграт чеснова bdbaloni
                                                                   happy bdВалентин -  на  мама цвети
baloni
Честит ден на бащата!!!На всички наши татковци желая много , много здраве!

Налегнали са ме едни мрачни мисли , та затова не пиша....
Дано варицелата си е отишла от къщата на Габи ,и Додо да е добре
Цоци , вчера открихме сезона в Черноморец .Заповядайте вече  Hug
Юлето , дали е забравила лошите спомени от миналата година и пак ще летува в селцето newsm78
Блещулке ,
Цитат
Тъще, гледах ти едни снимки по-назад - ми, ти много млада, хубава и миловидна си била
много мили думи   bouquet, ама мъжа ми май не е съгласен с теб  newsm53
Хубава седмица си желая ...и на вас също Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт