Сладоледът изкушава сладката ни ОКТОМВРИЙСКА мама

• 11 253
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Прегледа ще бъде в 3-та градска, но сега не се осъществи, в 13.30 ч. при някаква доцентка, незнам подробности, з-то чрез позната стана записването, тя каза че при нея е най-добре, ще кажа после името, сега само отидох като генерална репетиция Simple Smile Hug

# 76
sisilia, то те са само те, специално за бременни. Хипп Натал.

gery_roz, трябва да издържа още едно шише))) след това на края на месеца като ходя на контролен ще помоля лекарката да ми ги смени с някакви други.

# 77
  • Варна
Ами Инче, то ако вземе да ни личи - лошо. Laughing LaughingЩото от витамините обикновенно се дебелее. На мене пък вкуса много ми хареса, като сладък сироп от плодове е.Добре че ми каза за почивки, че за това не се замислих и щях да ги пия без прекъсване. То едното шишенце стига за 6 дена,или поне така пише на опаковката.Така че аз ще ги пия 6 дена и 6 ще почивам.

Сисилия, да , за същите говорим. Аз съм фен на Хипп, а толкова късно разбрах че имат и витамини. Живот и здраве бебо като се роди, само с на Хипп продукти ще го храня.

# 78
Пуки, ми незнам как ги мерих, ама на мен едното шишенце за 7 дена ми стигна /сигурно съм спестявала по някоя капка да глътна по-малко/  hahaha Но виж прочети. Пък и тъкмо организма да си почива, да не го товарим само с излишни "стимуланти" все пак ядем и плодове и зеленчуци. Да не казвам че и аз преяждам с череши и после се чудя защо ми е твърд като камък корема.  Crossing Arms

# 79
Инче и аз бях така, направо се шаштисах и след разказите на момичетата викам ето сега и аз съм с контракции. Обаче като се обадих на мама и като и докладвах, че съм на 3 кг. череши  Shocked, тя ми вика лягай сега и се подготви за тежка вечер - ще ти мине след като преминеш тоалетната - и верно се оказа права - сега съм на предишната тактика - само по 0.5 кг., че спирам когато изям и последната череша, а голяма попара сърбах заради лакомията си. Иначе не страдам от лакомия, хапвам нормално, за сега съм на +4 кг., но черешите са ми такава слабост......... ягоди имаме цели щайги, грам не ме впечатляват, но бях безсилна към купите с черешки, затова реших да ви предупредя, явно са такъв плод, който образува много газове, а това в нашето положение е още по-определящо.

# 80
Виждам, че май всички пиете витамини, а моя лекар нищо не ми предписа да пия  Sad Не знам дали да не си взема нещо на моя глава, ви е какво мислите? Пък и скоро водихме спор с моя приятелка, че ФК трябвало да се пие през цялата бременност - аз за първи път чувам такова нещо, знам че до края 3-4 месец се пие и се спира после. И реално в момента не пия нито ФК, нито витамини и се чудя дали да не си взема някои витамини за бременни    newsm78

# 81
Сев аз също не пия никакви витамини.Моят доктор също нищо не е казвал.А фолиевата я спрах още в 3-я месец.

# 82
Сев аз също не пия никакви витамини.Моят доктор също нищо не е казвал.А фолиевата я спрах още в 3-я месец.

Ами и аз смятам, че щом лекаря не е казал специално да се пият витамини значи не е необходимо, ама все ме шашкат с по някоя глупост.

# 83
В щатско витамините всеки ден са ми задължителни (от тия с допълнителната таблетка Омега-3), а и докато кърмех (повече от година) докторите всеки път искаха да са сигурни, че продължавам да ги взимам, че така най- добре се усвоявали от бебето...

Аз лично ги ненавиждам вече, въпросните витамини, но не се наемам да ги спирам на своя глава, въпреки, че в БГ имам доста приятелки, които твърдят, че плодовете и зеленчуците са им достатъчни и раждат здрави и прави бебета след това... Е пиеха си фолиевата, не помня докога...

# 84
Здравейте, затрупана съм с работа и нямам време да ви прочета дори.

Срещата в Пловдив остава ли?Ще се съберем ли в 17,50 на паркинга до бариерата на Тримонциум?

# 85
  • Варна
Вижте какво сайтче намерих! - http://forumok.ru/who.html

# 86
аз си я пия и  сега,мисля да не я спирам изобщо до края на бременността.
Добре дошли на новите мами.

тези дни имах контракции и доктора ми каза да пия MAGNE B6 май-така се казваше ако не помогне  в билницатааа.Май доста се поизморих около  сватбата  newsm78много обикаляне и гледане и пазаруване ми се стовариха на главата .Много ми е притеснено Sadи краката и ръцете ми се подуват доста пуснах си изследвания и в сряда ще ходя пак на доки май не са много добри поне така казаха тези от лабораторията когато ги взимах.
Бебка си я усещам доста честичко и ми е толкова миличко  готинко и чакаме с нетърпение и таткото да го усети.
 За колограмите ме е срам да говоря от началото до сега съм качила около 10-11kg ,и обиколката на коремчето е 110 sm . Embarassedпосле ще се отслабва
trixy пове4е почивка  миличка и наи -вече спокойствие
Като ви изчета пак ще пиша .

# 87
  • Варна
Северинка и Енигма, мойта лекарка ми каза че лятото ако ядем плодове, няма нужда от витамини.Аз си ги вземам на своя глава,но ги пия от дъжд на вятър, защото и аз ям много плодове. Може би с Хипа ще правя серия веднъж в месеца само. Просто много ме изкефи това че нямат консерванти, оцветители,ароматизатори и захар. Дори не ми е хрумвало че има подобни добавки с такава технология.

Мацки, да питам някоя от вас има ли коремна операция някаква и чувства ли дърпане  и болки от нея сега?

# 88
  • В моята приказка
Привет и от една новобрачна  булка  bowuu
Как сте момичета?  Изпуснах няколко теми, но нямаше как. На 18 май бях булка, след това медена седмичка, но вече съм тук  Crazy
Аз в общи линии съм добре, направих БХС, в понеделник ще са готови резултатите.
Последните дни много ми подуват краката и няма никакво спасение  newsm78. Не помага нито държането на високо, нито киснене в хладка вода.
Поздрави и целувки но всички тумбачета от мен  Flutter

# 89
  • София
Е, ха дано тази табличка е вярна. Wink
Аз съм в сряда при Марков. Има ли други за тогава?

Сиси, пиши после как е минал прегледа и коя е тази доцентка, че и аз утре ще ходя да се записвам за такъв преглед.

Витамини пия, но не много редовно, все ги забравям. Blush

Цвети, Честито! Дълги години любов и разбирателство!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт