Сладоледът изкушава сладката ни ОКТОМВРИЙСКА мама

• 11 284
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Значи няма от какво да се притесняваш, почивай повече с вдигнати крака. Сигурна съм че скоро ще го усетиш.  Simple Smile. Премири си корема днес и след 2 дни, ако той расте, значи и бебчо е добре.  

# 151
  • Lovech
Здравейте, момичета. Току-що ви изчетох, днес и при мен е лудница. Добре дошла на tanyaz, честито момиченце на Мегче и само положителни емоции на прегледа на Инчето.
А, и на Криси съболезнования! Извинете, ако пропускам някоя, не е нарочно.
Аз сутринта ходих на консултация, обиколката на корема е 84 см, качила съм само 3 кг. от началото на бременността, но пък иначе бебето се развива нормално и си отговаря на 23 г.с.
Аз също ще ходя на изложението в зала Универсиада, ще пътувам в събота сутринта, и след обяд съм там, така че, ако измислите някоя среща, на линия съм.
Приятен ден на тези които почиват, и лека работа на работещите мами.
Чао.

# 152
Здравейте мамчета и от мене .Аз няколко теми пропуснах да се запиша но ви чета  Simple SmileДа ви споделя и моите очаквания от предната седмица чакахме с нетърпение с моета полувинка да видим пола но уви не спря да прави гимнастика нищо не видя доки! Simple Smile. но най важното е че каза че всичко за сега е ОК.Друго да ви споделя моета свадба е другата седмица и всички ме побъркват с еуфория  Simple Smile на всичкото отгоре сме и в ремонт който трябва да свърпи до свадбата, майсторти абе истории,другото е че роклята ми е готова за свадбата ама нещо ми поизминили модела  Sad ама какво да се прави свадбата иди няма време

# 153
Здравейте Hug
Аз бях на ЖК днес отслабнала съм още 1.500 кг.Говорих за болнични и ми казаха че мога да пътувам.Бях и на доплер но никой нищо не ми обясняваше.Все пак от мрънкането на лекарката и от разговорите с другата разбрах че всичко е ок Simple Smile
Видях Съни там и Бебочка пихме кафенце и искам да ви кажа че Съни е истински герой HugЧакам да пишеш как мина със сестра ти дано всичко да е наред Praynig
Аз също искам да ходя на изложението ако искате да спретнем една срещичка Grinning

# 154
Благодаря, tanyaz за инфото, определено ще има какво още да те питам, но по-нататък, има време много. Ще ти пиша на лични да си приказваме надълго и широко, без да товарим темата  Hug. Аз поне съм ужасно многословна и обстоятелствена  Mr. Green, а повечето майчета тук са от София и Пловдив, не ги вълнуват нашите сливенски истории   Peace
Мегче, радвам се, че си преминала през толкова перипетии с успешен край. Честито принцеска!  Hug

# 155
  • София
Elina malina, аз си записах час на място, защото бях наблизо.
Иначе може и по телефона, аз имам тези телефони - 9211 457 и 9211 472.
Само не знам дали последните 3 цифри не са вътрешни телефони.

Гери, какво е това слабееене по средата на бременността Shocked Но щом всичко е наред с бебето, няма лошо.

С тази мерки ще ме накарате довечера и аз да си премеря корема Thinking

# 156
Здравейте и от мен Simple Smile След страхотния уикенд, днес бяхме на ФМ.
Всичко ни е наред и в норма. Бебчо тежи 440 г, има си всичко и
е напълно здрав.
Беше с гръб към нас през цялото време, криеше личице с ръчички и
упорито не си показа пола. Все пак докторката смята, че 8о% е момиче.
Честно казано, не знам по какви критерии определи процента, но аз
така или иначе нямам нагласа за конкретен пол Simple Smile важното е, че бебето
е здраво. Освен това, вече с таткото знаем, че имаме упорито бебе, защото
колкото и да го бута госпожа доктор в рамките на 50 минути, нито се обърна, нито си
махна ръчичките, нито показа какво крие между крачетата  Laughing

В неделя бях на първата лекция от училището за бременни МА-МА и съм много доволна.
Много успокояващо действа поднесената по този начин информация. Раздават и подаръци Simple Smile

Със сигурност ще раждам във Втора градска

През почивните дни прочетох две книги и съм много доволна. Затова ги препоръчвам Simple Smile

усмихната вечер на всички Simple Smile

# 157
renni79 ям си вярно е че избягвам хляба и тежките храни защото ми става лошо и наблягам на плодовете, мисля че сега и на тази жега е нормално пък и аз винаги съм в движение на ден изминавам поне километър, а и моят дивак ме държи във форма Joy

# 158
  • София
Elina malina, аз си записах час на място, защото бях наблизо.
Иначе може и по телефона, аз имам тези телефони - 9211 457 и 9211 472.
Само не знам дали последните 3 цифри не са вътрешни телефони.

Рени, благодаря ти! Ще пробвам утре по телефона.

Хубава вечер, момичета!

Чакам с нетърпение Ина и нейните емоции и впечатления!

# 159
Аз също искам да ходя на изложението ако искате да спретнем една срещичка Grinning

Ми айде Simple Smile Може да пием по нещо преди или след изложението. Само моля да включим и мъжете, че моя много държи да разглеждал Wink

# 160
Здравейте Simple Smile Аз полудявам от работа Sad Сядам да чета вече за 5ти път и все ме прекъсват. Нещо много напрежение ми става в офиса, ама за почивка не смея и да си помисля. Освен това съм притеснена ужасно, че не усещам все още съвсем нищо.
Изобщо не се притеснявай, чела съм по анкетите за много мами ,които точно 20-та седмица са го усетили бебето, скоро ще го усетиш и ти, а щом на прегледите  си се движи, всичко е наред!    bouquet

# 161

Ми айде Simple Smile Може да пием по нещо преди или след изложението. Само моля да включим и мъжете, че моя много държи да разглеждал Wink
Ами може преди това ако искате.А за мъжете няма лошо аз бих взела моя ама той пак е на работа

# 162
Lauren на последния преглед се въртеше като лудо. Доктора едвам го премери.

gery_roz ама твоя мъж и събота и неделя ли работи?

# 163
gery_roz ама твоя мъж и събота и неделя ли работи?
Ами той е готвач както дойде всички празници и събота и неделя и то до 12 вечерта Sad

# 164
  • София
Лили, Трикси, настройте се положително, бебетата ви са здрави и много добре защитени, просто някои от нас - мамите - по-трудно се нагаждаме към ситуацията "2 в 1" и тялото ни се съпротивлява на голямото натоварване на което сме го подложили. Има някои жени, които и слон да носят, не им пречи, познавам една мама, която до 9-тия месец се катереше по планините и роди 4, 500 кг юнак Simple Smile Нищо й нямаше през цялата бременност  Hug

Отдавна се каня да ви пратя какво чета напоследък. Всеки ще си направи избора в какво да носи бебето и дали да го използва /става въпрос за слинга/, но аз определено съм се насочила към него, тъй като може да се ползва по-дълго време, с кенгуро много тежи /така ще го носи тати/ и определено често ще го предпочитаме пред количката, за да избегнем цялата хамалогия по разходките с 2 деца /разбирайте, че в един момент ще се мъкнат колела, кофички, лопатки, кончета, колички и всичко, което може да се изнесе от вас/.
Аз си мисля да дам да ми ушият 2 лятото- с халки и слинг-шал, тъй като мога и да го поръчам по интернет, но не знам дали ще улуча дължината и дали ще ми е удобен. Четете  Hug

feel u понеже говориш за слинг да се вмъкна и аз тук. Ходя редовно на срещите на сайт Естествено.ком и последната беше сега в петък дето мина. Там всичките майки бяха със слинг. Тези, които са с две деца са много доволни, защото едното е хванато за ръчичка, а другото е гушнато до гърдите на мама със слинга. От личното им споделяне разбрах, че за новородено бебенце е най-удобен лсинга шал, тъй като много добре обхваща бебето, а като поотрасне и започне да тежи вариантът е слинг с халка.
Всяка една от тях си върши домакинската работа свободно, тъй като бебето е до сърцето й и заспало удобно в слинга. 

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 22:16 от shivani

Общи условия

Активация на акаунт