Къде във Варна ходите на маникюр?

• 115 408
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Ау момичета да ви кажа имах голям проблем с краката( имах много мазоли), но не исках да ми режат кожата защото ми ставаше все по-груба. Една моя приятелка ми препоръча нейната маникюристка и да ви кажа честно отидох и останах много доболна момичето ме намаза с един гел и постоях известно време с него в едни ботушки. Като започна да ми стържи краката ми махна абсолютно всичко без да използва кюрета, просто останах много доболна,препоръча ми едно кремче и краката ми се оправиха. Препоръчвам ви момиченцето на ул"Неофит Рилски" 24 работи в студио Фентъзи Ани се казва.

# 151
Препоръчайте ми къде да отида самоза педикюр-има проблем с петите. Не искам обаче да ми режат кожата и държа да е много чисто , т.к предвид състоянието ми ме е страх да не пипна нещо. newsm78

Аз съм много доволна от педикюра в " Елисон". Няма рязане на кожа, чисто е.
Мисля, че момичето се казва Силвия, трябва да проврря, че не помня имена. Подчертавам за педикюр, защото за маникюр и на други места  съм доволна.

# 152
Препоръчайте ми къде да отида самоза педикюр-има проблем с петите. Не искам обаче да ми режат кожата и държа да е много чисто , т.к предвид състоянието ми ме е страх да не пипна нещо. newsm78

Аз съм много доволна от педикюра в " Елисон". Няма рязане на кожа, чисто е.
Мисля, че момичето се казва Силвия, трябва да проврря, че не помня имена. Подчертавам за педикюр, защото за маникюр и на други места  съм доволна.
da, Силвия се казва момичето

# 153
# 154
Може би тук е мястото да споделя колко много съм доволна от цветния гел- лак на OPI. Гелът е цветен- нанася се като лак, съвсем тънък е, не придава допълнително дебелина на нокътя, нито удължава.
Но затова пък край с цепенето и чупенето. Има богата гама от цветове- аз видях 16, а може би са над 20. След като израстнат, може да се лакират със същия цвят лак на OPI и не  си личи....само кожите трябва да си оправите. А ако искате друг цвят- можете да лакирате отгоре с по-тъмен. Като ви омръзне, го сваляте с безацетонов лакочистител и отдолу пак си остава гела- хубав, лъскав. Край с лющенето на лака и лаккирването през ден- маникюрът ми винаги е във форма, без ноктите ми са дълги.

# 155
Може би тук е мястото да споделя колко много съм доволна от цветния гел- лак на OPI. Гелът е цветен- нанася се като лак, съвсем тънък е, не придава допълнително дебелина на нокътя, нито удължава.

Похвалвам и аз  Peace
Изключително доволна съм.

# 156
monda , а може ли линк на този гел??

# 157
Аз ходя в център за красота Жени на Иван Богоров 14. Много съм доволна. Много е добра маникюристката.
И е доста уютно. Погледни тук www.jenibg.com

# 158
monda , а може ли линк на този гел??
не знам линк... той изглежда абсолютно като лакирани нокти, само че гелът е цветен. Не е дебел слоя... изобщо не личи, че е гел. три месеца съм така и се родих,че не трябва да се лакирвам през ден. Ноктите се запазват, не се чупят, не се зачекват. Моите издържат месец. Понякога като ми скимне, лакирвам отгоре с друг лак, после чистя с безацетонов лакочистител и отдолу си остава гела непокътнат. Моите са съвсем къси, за месец израстват и пак ги режа...поддържам ги къси.

# 159
  • Варна
monda, какво пише на опаковката за да знам какво да търся....гледах в сайта на опи но такова чудо не разпознах  Peace

# 160
Ето ги геловете.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 06:05 от baby_doll

# 161
  • Варна
monda, какво пише на опаковката за да знам какво да търся....гледах в сайта на опи но такова чудо не разпознах  Peace
И аз проверих там, но не видях такъв гел.  newsm78

# 162
ami те са професионални,не3 знам какво пише на тях. В бурканчета са

# 163
  • Варна

Благодаря за инфото. А вие откъде си ги лупувате, предлагат ли се по 1 бр. и на каква цена са? (100 въпроса в секунда  Mr. Green)

# 164
Здравейте!Искам да направя подарък  за р.ден на една приятелка , момиче на 19 години -пробиване на ушите и маникюр -знам ,че девойчето има такова желание.Нямам идея в кой салон могат да се извършат тези две процедури заедно , да не ходи на едно място за ушите и на друго за маникюра.Ако може в района на Владослав , Макдрайв и Колхозният пазар.Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт