Шестдесета, диамантена, АМЕРИКАНСКА гюрултия...

• 13 229
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
Аз след като дадох $21 за мустела, погледнах какво съдържат тези за по $10 /и по-голям флакон/ и май съдържат едни и същи неща  newsm78 За бебета фактора е 45. Въпреки това не бих държала Иван на слънце, ако мога да го вържа на сянка / има едни малки палатки за плаж/.

# 226

Ето една снимка, на която липсваме Пумпал и аз http://images26.snimka.bg/006062304-big.jpg по часовниковата: Бенсън+АДжей, Зора, Джена, Агентката Simple Smile не е от най-професионалните , но другите ще дадат още снимки....хем по-хубави......

Ее, вижда се, че Агентката е Инспай(ред), супер(!) и малък Бенсън в скута на мама с много куул лигавник нагласен Simple Smile

Коя е мацката вдясно пред Дженна? Зора?

Ама то е било тежка работа, на маса с покривка, в ресторант, въобще леле- леле.  Simple Smile

# 227
  • USA
Mishonka95, ЕТО линк към американската пътна тема. Там има доста подробности, които може да са ти интересни. Кажи повече за живота във Венецуела.

# 228

Ама то е било тежка работа, на маса с покривка, в ресторант, въобще леле- леле.  Simple Smile
Точно това си мислех.  Sunglasses

# 229
Мами, съжалявам че така ви се меся в темата, но имам наложителен въпрос.

По коледните празници смятам да посетя една приятелка, която ще се мести в Шарлот, Северна Королайна.
Може ли да ми препоръчате, към кои авиокомпании да се ориентирам, скоио ще ми излезе евтино.
Също ме интересува, дали ще е удачно, да си купя билет до Ню Йорк ( или някоя друга по- евтина дестинация) и оттам да търся вътрешни полети до Шарлот.

Благодаря предварително! Всяка информация отностно изгодно пътуване до Америка ще ми е в полза  Hug

# 230
Момичета, извинете че ви се меся в темата.
Искам да ви попитам, някой изпращал ли е скоро пратки до БГ и чували ли сте да са таксували нещо получателите? А поръчвали ли сте нещо дирктно за България и имало ли е такъв проблем..
Аз вчера поръчах едни книжки от blurb за баба ми на стойност малко над $100 и днес сестра ми ме шашна че миналият път като пратила колет от Канада с подаръци са накарали хората да платят 100 лева за да освободят колета от митницата ooooh!
Ако някой има опит моля да сподели, може и на лични. Мерси много  bouquet

# 231
постнах два пъти  Embarassed

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 21:00 от Jenna

# 232
Биз, и аз така се почувствах като се върнах в Ню Йорк - хич не ми хареса. Направо culture shock си беше...

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 00:44 от Jenna

# 233
Искам и аз на срещаааа Cry Cry Cry Cry
Аз пък си спечелих една лека слънчева ( или сънскрийн) алергийка през уикенда( намазана с Neutrogena SPF45), сега цяло лято седенето в къщи не ми мърда, че и децата не мога да изкарвам  #Cussing out , да не говорим, че се натъпках с Кларитин до ушите, че бях някакъв ужас! Не бях изгоряла, а просто направих реакция на слънцето, много неприятно.
Добре поне, че им взехме пластмасов басейн( плитичък, не надуваем, а пластмасов), сутрин го напича, следобед се цамбуркат на сянка, и аз с тях отвън в задния двор, че отпред е ад. Ели първо не мога да я вкарам, после не мога да я изкарам от басейна.  Laughing Направих им много сладки снимки, ама пускам покана на мейл за албума, който иска обаждайте се Simple Smile
Отгоре на това, аз не си спомням дали писах...ама трябва да дадем Роузи( морското ни свинче) на някой Sad Калин се оказа алергичен на нея и трева Sad  Много сме разстроени всичките и май ще ускоряваме вземането на кучето, понеже Калин се тръшка за свинчето още преди да сме го дали, не знам какво ще е като го дадем.  ooooh! Той горкия като го тестваха, първата му работа ( след като разбра за Роузи и нададе порядъчен вик ) беше да пита дали е алергичен и на кучета  Confused Слава Богу не...
Драма..

# 234
  • usa
...
ето и от мене обща снимка
...

хубави майки, хубави бебета, хубави срещи...
какво друго мога да кажа?
завист, завиииииист...

# 235
Ненагледни са! И майките, и децата! Брех, брех, гордост! Надух се! Grinning
Но Агентката ми обира точките, как гледа с едно оче така иззад дъщеря си, като същински таен служител-провокатор. Mr. Green (Знам бе, знам, че Agent Provocateur е друго Laughing)

Джено, като луд с картечница си! Laughing Пишеш, бришеш, сега гледам някакви малтийски снимки сложи за нула време, преди малко нямаше нищо. Разногледа станах с тебе. Laughing Добре поне, че този път хванах навреме всичко!

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 05:02 от Джи

# 236
Ах, че красива тази Малта на Дженна! Много бяла, и екзотична, и слънчева.  Heart Eyes

# 237
  • Boston, MA
Видях, видяяяяях, и аз завиждам! Много сте красиви всички, пу-пу, и мамите, и бебоците!

# 238
Видях, видяяяяях, и аз завиждам! Много сте красиви всички, пу-пу, и мамите, и бебоците!
Peace Peace
Напълно съм съгласна с Бубка. И аз искам  Cry Cry
Ibsena_ мисля че има полет София-Мюнхен-Шарлот и после обратния вариант. Лично аз използвам GTS травел , досега не са ме разочаровали. По- късно ако се появи Мис3 може би ще ти поясни повече  bouquet
Аз все още бавно но славно си ходя с патерички и се опитвам да се грижа за Плами, докато баща му е на работа. Нищо ново чакам 19 да ми махнат гипса и да кажат какво ще правим по нататък

# 239
Хубава сбирка сте си направили с хубави хора, успях навреме да видя и едните, и малтийските снимки. Малта изглежда точно както си я спомням, красота, моренце, скали, стари сгради. Мерси Джена  Grinning.

Америка-та не че не ми хареса, ами ми е странна, как е възможно животът да е толкова спокоооен, уредееен, чистичък един такъв, изобщо на пръв поглед изглежда толкова безпроблемен, че чак дразни. Сякаш ми липсва хаоса  Crazy МрсГ е права май, от многото пътувания ще да е, ама и от Бг-то също. Всичко познавам, а сякаш не съм живяла тук 7 години. Вече почнах да свиквам, обаче ми липсва маминото синче  Cry и чакам с нетърпение да си го видя. Но иначе ние с баща му караме работен меден месец  Wink.

Ibsena, сядаш на компютъра, пускаш всички възможни варианти, за които се сетиш в www.kayak.com, www.expedia.com, www.travelocity.com и ще видиш, кои полети са най-удобни. След това намираш един травел агент и питаш, за колко могат да ти намерят въпросния полет. Иначе не знам коя авиокомпания лети най-много до там, другите могат да се включат за това.

Гаргамелчо, в митническата декларация трябва да напишеш, че колета е под $50, за да не го обмитяват.

Общи условия

Активация на акаунт