Шестдесета, диамантена, АМЕРИКАНСКА гюрултия...

• 13 250
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
iphoneman, мисля, че полета, продаван от Юнайтед, пак е на Луфтханза (презокеанския), те имат код шеър агриймънт, аз със сигурност съм купувала билет от Юнайтед и летяла с ЛХ.

Гледате ли баскетбол или не се интересувате от легендарния двубой на Селтикс и Лейкърс?

Да поне при мен така беше  Peace , полета на юнайтед ми беше опериран от Луфтханза  Peace . Бях чела че можело да се познае по цифрите на полета, ако е с 4 цифри значело, че е опериран от Юнайтед, а ако е с три от Луфтханза...или обратното  Embarassed  Thinking

Баскетбол...половинката гледа ей така  Shocked , а аз недолюбвам тоз спорт и съм се изолирала доброволно в другата стая  Tired

# 151
Гледате ли баскетбол или не се интересувате от легендарния двубой на Селтикс и Лейкърс?

Оооо, големи страсти са у нас, защото сме за различни отбори. Аз, като живяла 4 години в ЛА, викам за отбора, който мъжа ми 'любовно' нарича фейкърс  Mr. GreenCrossing Arms

# 152
Навремето много си  падах по баскетбол, стояхме по нощите да гледаме мача на звездите.

Бубка, напоследък много ни занимават с вашите Ред Сокс. Сарасота искат да ни ги откраднат и всячески се опитват да се предложат за тяхна лятна резиденция. Борбата е голяма  Laughing

# 153

Thinking ако сложа беба в кенгуру, а бутам количката дали няма да пооформя и разни други части от физиката си  Thinking някакви предложения !?!  Mr. Green

Аз го практукувам този спорт, но освен болки в кръста, друго до сега не съм развила. Добре че открих масажите в спа-то под нас и се родих.  Mr. Green Пусни малко снимки на смеещата се сладуранка.

# 154
Но кой изобщо знае, какво искат жените?...

Мел Гибсън знае  Laughing

# 155
. Бях чела че можело да се познае по цифрите на полета, ако е с 4 цифри значело, че е опериран от Юнайтед, а ако е с три от Луфтханза...или обратното  Embarassed  Thinking
луфтханза 3 цифри

# 156
Горан Брегович ще има концерт на 8-ми и 9-ти юли в Ню Йорк. Някой ще ходи ли? На предния е било голяма еуфория.

# 157
Блажка, ходи!!!Не се ослушвай.Лятото на 2006-та беше тук...озъртам се от тогава насам, дали няма да ни посети пак, но не би.Не пропускай.Това бе и първия концерт на Джоджо (извън корема ми  Mr. Green).

# 158
Блажка, ходи!!!Не се ослушвай.Лятото на 2006-та беше тук...озъртам се от тогава насам, дали няма да ни посети пак, но не би.Не пропускай.Това бе и първия концерт на Джоджо (извън корема ми  Mr. Green).

И ние първородното сме го водили на някой и друг концерт като беше малко - на тези по разните открити арени. Но поотраснаха, и си имат техните вкусове, и не обичат такава музика, а и концертът е в зала. Ще питам утре детегледачката дали ще е на разположение да ги оставя да спят у тях, че съпругът става на кръгла годишнина, и искам това да му е подаръкът - Горан Брегович + само двамата.  Grinning Стискай палци да стане!

# 159
Блажка, аз съм ходила на концерта му в София. Толкова ми хареса, че пак бих отишла! Свирачи, певачи и всякакви  Grinning създават наистина страхотно настроение, а при нас и публиката пееше.

# 160
Thinking ако сложа беба в кенгуру, а бутам количката дали няма да пооформя и разни други части от физиката си  Thinking някакви предложения !?!  Mr. Green

тегличи  Laughing 

# 161
Момичета, благодаря за отговорите. Явно за нас ни остава вариантът да участваме в лотарията. Ако е писано ще имаме късмет! Praynig Иначе не бих имала нищо против да уча нещо и да опитам този вариант, но с тези деца... Пък и с моето образование трудно бих си намерила някаква работа, за да ми дадат работна виза. Завършила съм Славянска филология.
Късмет на вас!

# 162
Доколкото знам Юнайтед работят с Луфханза и Австрийската авиокомпания, за номерата не знам . Simple Smile

# 163
Тандури, гати гадното за таз жена! То как ще реагираш зависи най-вече от това колко близка те чувства тя. И аз не знам нищо по въпроса за съпорт групите, ама със сигурност трябва да има нещо онлайн. Да говори и със социалните как да взема помощи, ако оня дзвер не й дава пари и я е зарязал съвсем. А тя знае ли го къде е? Иска ли да се развежда с него в светлината на тези събития? Може да си намери адвокат на доброволни начала... Леле, к'ъв ужас!

Да сменя темата с нещо по-хубаво. Купихме си машина за кисело мляко (благодаря за идеята, Тандури!) и вече 3 седмици ядем разкошна домашна продукция. Взех си закваска, дето на нея пише, че прави млякото с вкус и качества на българското. От Уолмарт домъкнах два стъклени 4-литрови буркана, които престояват, пълни със заквасено мляко, по 12 часа* в машината. Резултатът е убийствен! Децата са като гарджета, все с отворени устенца за още кисело мляко, не мога да им наваксам! Трябва да правя поне по един буркан седмично, за да ни стига.

По рецепта най-добре било да се ползва 2% мляко, ама аз добавям Half & Half. Става плътно, каймачесто, сочничко и стипчиво. Ммммм!

*Yolife няма auto off, ама мъжът ми ми купи програмируем преходник-изключвач

# 164
Блажка, аз съм ходила на концерта му в София. Толкова ми хареса, че пак бих отишла! Свирачи, певачи и всякакви  Grinning създават наистина страхотно настроение, а при нас и публиката пееше.
Аз очаквам и тук публиката да пее! Те балканци ще се на концерта, кой друг ...
Имаме билети.  Grinning
Нещо такова ли беше в София?
http://www.youtube.com/watch?v=nTT9WxMkVfw

Общи условия

Активация на акаунт