ЯНУАРЧЕТО лудува, 1-ви юни то празнува!

• 11 629
  • 313
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Честит празник на всички деца!!!   bouquet
Здрави, щастливи и обичани да растат нашите рожби  Heart Eyes

Кафява мечка  Hug

Радвам се, че колажа ви е харесал  Sunglasses То с такива красиви бебоци как да не получи човек вдъхновение  Grinning

Шушони, става въпрос за неразливаща се чашка с мек накрайник - като магическата чаша на Авент. Водят ги преходни от шише към чаша. По принцип са от след 6-тия месец, но някъде прочетох, че може и по-отрано. Михаела нали от биберон не пие вода (везнам дали заради водата или заради биберона  Rolling Eyes ) но реших да я уча направо с такива чашка. После вече ще премине на такава със твърд накрайник.
Не взех на Авент, че много скъпи ми се видяха  Crossing Arms а и нещо не я долюбвам тази марка.
Взех на Nuby, защото ми се стори симпатична.
Тук можеш да ги разгледаш - http://papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=29_66& … rt=20a&page=1

# 16
  • Троян
Честит празника на малките ни слънчица!!! Two Hearts babydust7 baloni
При нас досега въля порой ,но сега слънцето се показа и напече,та след обед ще изведем Маги на разходка за празника.

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 12:21 от albenapd

# 17
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕН НА ДЕТЕТО НА ВСИЧКИ ЯНУАРЧЕТА  bouquet МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!

# 18
4честит празник на вси4ки де4ица и нека винаги да са засмя ни

# 19
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ  Tada
Да си ни все така красиви и засмяни дечицата, много детски смях да звучи в къщите ни  Hug

Темата е страхотно оформена   bouquet , а колажа е приказка, толкова са ни сладки дечицата  Hug

# 20
Честит празник на малките ни слънчица! Да са весели, засмени и да имат безгрижно детство!
Темичката е страхотна, за колажа да не говорим!
Хана, и ние ползваме тази чашка по същите причини като вас. И вече имаме напредък - пие по няколко глътки вода вече.
Весел празник на всички!

# 21
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МИЛИТЕ НИ ДЕЧИЦА Hug ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИЧКИТЕ Hug
Ханна, страхотен колаж, браво  bouquet какви сладурковци си имаме само Heart Eyes
А и темичката е супер  bouquet

# 22
Честит празник на всички, много усмивки и послушни дечица![/sizebigdance2
Аз толкова да се подготвям за този ден и то да стане абсолютен провал!
Стринта имаше страшна гръмотевична буря, бебчо се изплаши, плака, на мъжа ми му се обадиха спешно да ходи на работа, че имат много повреди от бурята и да помага...и аз вися сама, за разходка не става, исках да го заведем на празника на центъра, да му купим подарък, бяхме си приготвили с таткото официални дрешки....много ми е тъжно. Rolling Eyes
Но да ми е жив и здрав, ще си му купя нещо!
Ханна, ще взема и аз такава чашка, много са симпатични, те на Нуби май нещата са доста сладурски и като цени са достъпни. Харесала съм и един комплект с кутийки за храна и лъжичка, че мойта от тиквеното пюре се захаби и е много грозна.
Колажът е страхотен! Hug
Днес и мойто момче се обърна само, и си умрял от смях , гледа към вратата доволно и чака да хо видя и като го похвалих направо грейна.

# 23
Запис в новата темичка-страхотна е!!!А колажа невероятен-късно ли е вече да се включим??? Rolling Eyes
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ  Heart Eyes

# 24
  • София
Честит празник на всички дечица! да се ни живи и здрави

Ханна- много е хубав колажа, Кафява мечка - темичката е страхотна!

Моето момиче, не стига че не иска да спи и само с шише с чай я приспивам, ами сега бута шишето обръща се по корем , надига си главата и почва да се смее. Joy Joy Joy
Как да го приспивам вече това дете не знам! Embarassed

# 25
  • Пловдив
Ewito, браво на Мариян  Hug Толкова са сладки като се зарадват сами на постиженията си  Heart Eyes
Моята Михаела освен, че нон стоп е по корем, сега започна да прави някакви опити да се придвижва. Надига си дупето, свива колене, забива си главата в леглото и ползва главата си като опорна точка и така се движи напред  Crazy Редовно я намирам завряла глава в някой от ъглите на креватчето да рови с нос, да текат лиги .. ровила, ровила, та в един момент заспала  Joy

Днес мъжа ми за 1 път я изведе без мен на разходка - уж да се пооформя малко аз на спокойствие, че нали имаме 6 годишнина от сватбата  Flutter но така си останах неепилирана .. С косми или без все още ме харесва  Wink

juju1, пак добре, че не плаче ами се смее Сиянка  Grinning
Спането през деня става и за моята щерка все по-трудно  Rolling Eyes

Vania_84, ами късно е .. Аз казах, че няма да преправям, а имаше доста време.
Който не пише редовно да качва снимката по-отрано  Peace

# 26
  • Варна
Ханна, а ти през деня в коя кошара я държиш, нали си беше купила такава за игра? Аз много се чудя какво да я правя, защото дървената кошара в която спи е в спалнята, и ако я оставя там бързо й писва, защото не ме вижда. Не съм я пробвала още в другата кошара, че не е в нас сега, но тя пък е на много ниско  newsm78 Искам да я оставям, да се учи да се обръща и да е активна.

# 27
Ханна,нямах нет,затова не съм разбрала,но няма значение следващият път ще сме на линия Peace

# 28
  • Пловдив
Алекс, местя е през деня ту в кошарата, ту в креватчето, ту на нашата спалня...
Правя коремни преси на спалнята и през това време тя е до мен и ме гледа и се ентусиазирва  Crazy
Преносимата кошара не е много удобна, защото горното ниво много се клати, а и нямаме матраче за него, и не е подходящо място за упражнения. Нея я ползвам да я полюшкам малко за да заспи през деня. Ако има матрак може би ще е по-различно .. незнам ..

Ваня  Peace

# 29
  • до една звездичка
Хайде да се запишем и ние в новата празнична тема:)

Ханна, колажът става все по-красив и по-красив:)
Ние също най-после започнахме да се обръщаме от гръб по корем - естествено, ръчичката остава отдолу, ама мама за какво е, ако не да помага bowuu

Общи условия

Активация на акаунт