ЯНУАРЧЕТО лудува, 1-ви юни то празнува!

• 11 599
  • 313
  •   1
Отговори
# 30
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА!

Днес по случай празника времето е гадно и даже въля дъжд, добре че вчера купих подаръци на децата
Аз от три дена се мъча да ви прочета  и едва сега успях.
Най-после и моят син започна да се обръща от гръб по-корем, много му е кеф, а за мен съвсем свърши спокойствието. Преди го оставях на голямото легло за да свърша нещо, ама сега вече е опасно, но да ми е жив и здрав, ще му постилам одеало на земята поне няма от къде да пада.
И аз реших да си смяня шишетата, че така ми е притеснено. Аз още преди да родя исках стъклени, но продавачката ме убеди че на Авент била "хубава" пластмасата и нямало проблем, е да ама НЕ явно. Аз реално от скоро започнах да ползвам шишета преди това бяхме изцяло на кърма.
Ами май друго не се сещам да пиша. Весел празник на Всички!

# 31
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЦА!  Hug

Ханна - мерси   bouquet

# 32
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧНИ БЕБОЦИ,                                                                                         нека са ни живи и здрави!

# 33
Ох аз доста се замислих за проходилка бънджи!Като си помисля Даная как се  забавлява в нея така ми се ще да и взема!Видях в кикиморско царство същата само че играчкте са различни за 345лв а тук беше някъде 130-140евро
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3542
Много е яка и моята принцеска се смя с глас в магазина Hug
Ще видя дали има по ефтин вариант на друга марка че предпочитам за друго да си дам парите!Незнам дали сте гледали историята на Сезгин по часът на мама, но мен дълбоко ме трогна, свързах се с него и искам да му помогна с каквото мога.
А и да се оплача , че май си счупих безименният пръст на крака, стана много син и ме боли newsm78 утре ще водим Даная на ренген, каква пародия само май и аз съм за там Simple Smile

# 34
   Включвам се чак сега, че много разходки имахме днес и бързам да кажа:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА И ТЕХНИТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ. МНОГО УСМИВКИ ДА ГРЕЯТ НА ЛИЧИЦАТА ИМ И ДАРАДВАТ МАМА И ТАТЕ.

За колажа.... не знам какво да кажа. Толкова е свеж. Ще приемете ли и нас във вашия отбор да изпратим снимка за следващия колаж?

# 35
Ние днес си взехме папагал... И такова блъскане му ударихме, че го заболя главата...  Joy

# 36
Ей, страхотен ден изкарахме днес Grinning
Сутринта ходихме на тържество с много дечица, после по магазините Боби получи много подаръци и след това продължихме в Джъмбо и продължихме с подаръците, летния гардероб му е готов вече Flutter и на сладкарница успяхме да отидем, въобще плана беше изпълнен, аз цяла нощ не можах да спя от вълнение за днешния ден и съм много доволна Grinning
Честита годишнина на Ханна  bouquet много да се обичкате и да си се радвате, а Миша много да ви слушка и радва Hug

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 20:54 от matza83

# 37
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛЧУГАНИ!!!
НЕКА МНООООГО ДА НИ СЛУШКАТ!!!

# 38
Честит празник на дечицата ни да растат щастливи и спокойни деца!
Алекс  напоследък и аз съм така изнервена -Радито е като залепнала за мен по 24 часа(да е жива и здрава) и даже се майтапехме с мъжът ми че на есен ще ми резервира стая в Наречен Mr. Green
Мари дано да не си успяла да си счупиш пръста Peace
ей май ще трябва да почна да пия и гинко билоба -пак забравих какво още исках да пиша hahaha

# 39
  • Варна
Мари, дано се оправиш  Praynig Май сме се наговорили или лошия късмет ни преследва - днес водих децата в Детския кът сама /мъжа ми си доспиваше от сватбата  Whistling/, и като ги натоварих на връщане в колата, затворих едната врата върху показалеца на лявата си ръка. Причерня ми, беше ужасно, как съм карала на връщане и аз незнам. Сега не мога да мия чинии и да пера наакани бодита на ръка, да му мислия моя дето спа до обяд  Mr. Green
Мимозе, ще стискаме зъби, друго не ни остава

# 40
Честит празник на всички!!!
Ханна-колажа е супер,Кафява мечка-благодаря за новата тема  bouquet

# 41
  • София
Алекс, Мари - внимавайте, че после няма да можете да пишете и кой ще ни дава съвети Cry

Много се чудя какво да купя като играчка- вече всичко бързо и омръзва- на активната гимнастика ,само гледа да се обърне по корем и ме е страх да я оставя върху спалнята да не се изтърколи. Остава и само кошчето ,дето мога да я оставя сама, а на нея бързо и омръзва. вие като имате работа и децата ви не спят с какво ги занимавате newsm78 #Crazy

Има ли някой на който детето му само легнало да иска да яде, освен на МИА. Много ме е страх да не се задави , а тя категорично отказва да яде в друго състояние млякото. Пюретата- стои на столчето, но и там бързо и омръзва и не мога да я накарам да изяде цяло newsm78 #2gunfire

Лека нощ на всички! Дано да спите спокойно ! Hug Heart Eyes

# 42
Честит празник на дечицата ни!  bouquet Hug  bouquet

# 43
baloni Честит празник на малките сладурчета !!! Да са ни живи и здрави и много да ни радват ! baloni

# 44
             ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА !!!
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО РАДОСТ ДА НИ НОСЯТ !!!

НИЕ ДНЕС СТАВАМЕ НА 5 МЕСЕЦА, ЗА ТОВА ВИ ЧЕРПЯ, МАКАР И ВИРТУАЛНО !!!

Честита Месечинка на всички месечковци !!!   bouquet
Ханна, няма по - красив колаж в целия Форум !!! Браво !!! Hug

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 00:16 от Djulichka

Общи условия

Активация на акаунт