Отговори
# 225
Рони  съжалявам че и аз немога да ти помогна по въпроса, само веднъж съм си изследвала хормони и тогава само ми казаха че всичко е в норма
Обаче от сърце ти пожелавам днес доктора да ти каже добри новини, ще чакаме да ги споделиш с нас  Hug

# 226
Ронка, а защо не питаш доктореску? В понеделник се връща от конгрес и може да ти помогне с информация

бързах и ужасно съжалявам, че не можахме да си побъбрим...

# 227
  • София
рони, не знам нищо за това, което питаш.  Hug

# 228
 Hug
Благодаря ви за включванията, другарчета любими.
Докторът тази вечер ще гледам да го изловя да ми го разясни. Аз просто леко се престаравам с подковаването. 
 Grinning

# 229
  • София
Подковавай, подковавай... , и после да докладваш, че ще ти звъня ако трябва и в 00:15 да те питам.
Аз съм бесно-нервна и ще пиша по късно как мина прегледа ми (ама в кореместата).
Но определено днес си скъсах нервите в болницата.

# 230
Е,значи не съм само аз мераклийка да звъни на Рони.  Така че Рони - за да не те тормозим/пъкне екато да не ни се отдава/ - направо си ни пиши. Hug
Рита, така само ни шашкаш. Знам,че се беба всичко е наред. Ама явно някой те е ядосал. Излей си душата, слънце.

Специално за вас Рита и Рони, за да ви разтуша малко е следващата история,/гнусливите да не четат/ а и за всички останали де. Мой колега се прибира от работа /историята е истинска/ и гледа пред тях на дувара се събрали доста дечица. Приближава и кво да види - намерили те една умряла жаба.  И вкарали в устата й една сламка за безалкохолно; едно от децата надува, за да видят ще се надуе ли жабата. Не става. Тогава някакво момченце казва: Дай на мен да пробвам. И прави следното - изкарва сламката от жабата, обръща я и я пъха от другата страна. Започва да надува от страната, която до този момент е била в устата на умрялата жаба. Пръвото момченце пита: Е, защо обърна сламката. А героят отговаря: Защото ме е гунс от теб, нали си лапал онзи край. Joy Joy Joy

П.С. Рени, виждам, че четеш. Пиши нещо. Мисля те напоследък. Hug

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 17:24 от svetlana_78

# 231
Светланке Joy hahaha, моята услужлива развинтена фантазия вкара още елементи в разказчето ти. Но понеже работата ще стане съвсем гнусничка, ще си се хиля анонимно на глас.    Laughing
Споко, докторът си е тръгнал и си заплюх час за понеделник. Не толкова страшно. Разрошках малко страници на лаборатории и видях, ,че дадените ми референтни граници са по-ниски от тези на други лаборатории.  Grinning 

# 232
  • Варна
Светле, историята ти ме умори направо!  Joy

Рони, дано всичко се окаже нормално в крайна сметка!

И моля, не ме смятайте за много извратена, но в момента се радвам от все сърце на 3 книги, които получих от Америка:
"Empty cradle, broken heart"
"Living with EB"
"Pregnancy after a loss"

Ще ви разправям после каквото ми се стори интересно и полезно.

# 233
Рони,референтните стойности на всяка лаборатория (за хормони) са различни.Определят се от реактивите,с които работят.Също и от това в кой ден от цикъла са направени изследванията.Аз не мисля,че имаш повод за притеснение,колко над нормата ти е?А и по-нагоре някой ме е изпреварил и ти е казал,че Естрадиола се увеличава по време на овулация,така че се захвани с друга работа и остави притесненията за по натам. Hug
Аз имам един спомен от миналата година,горе-долу по същото време,когато Ники се притесняваше за нейните хормони,пък взе че ни изненада малко след това  Grinning
Светле,историите ти направо ме разбиват  Joy
Рени,напълно те разбирам как се чувстваш.Аз също в последно време от умора не знам на кой свят се намирам.Сдухано ми е,и ако щете вярвайте,но сутрин вместо да съм отпочинала се събуждам уморена.Сън не ми стига и силиците ми са накрая.Има дни,в които имам чувството,че както си вървя ще падна,но така е когато нямаш помощ от никъде.Знам само,че някой ден,когато и да е нещата ще се променят,просто в момента малките ни слънца имат нужда от нас,а те са неуморими.Прегръщам те и дано скоро да се почувстваш по-добре. Hug Hug Hug
Гледайте пак да организирате среща и да не кажете  Crossing Arms
Ритка  Hug никакви нерви,малко остана и трябва да си спокойна.
Аз днес се замислих,че миналата година по това време,всеки ден се събуждах с мисълта,че днес ще е деня за среща с дребосъка и ми стана мъчно за този период.
Весенце,честит рожден ден.Малко със закъснение,но от сърце ти желая да си здрава.Усмивката никога да не слиза от лицето ти и двамата ти прекрасни мъже много да те обичат и да те носят на ръце.  bouquet
Имате и нашия глас,снимката е прекрасна,ама то щото бебока е много готин  Heart Eyes

# 234
  • Виена
Класната, слушам!  Joy
Рони, и ти помисли, че хлапакът е смукнал, вместо да надуе  Mr. Green Мно`о гадно!  Sick Но пък се развеселих!
Берни, ти си ми дрегарче! Движа се седмица след тебе  Wink Като паднеш, ще знам колко време имам имам и аз да се строполя  ooooh! Нямаш ли си помощ от баби ти? Нашата е далече, работи и прескача за по два-три дни. А като дойде, кое по-напред - с бебчо ли да се гушат, мен ли да поглези...  Tired Ма нека са ни живи и здрави. Дано се съвземем по-бързичко само...
Ритко, отивам в бременната тема да те наблюдя там!
Лилибон, чакам да споделиш!
На всички  Hug гушкаци, нали си знаете  Wink

# 235
Аз имам един спомен от миналата година,горе-долу по същото време,когато Ники се притесняваше за нейните хормони,пък взе че ни изненада малко след това  Grinning
Абсолютно точно по това време. Всъщност тогава Берни беше в кабинета и аз се жалвах, а тя ми каза: "Нищо ти няма". Звучеше убедително и взех, че й повярвах Hug Сега се правят мартенчета, който има да действа- да действа, защото не може догодина да не продължим мартенската традиция. /само дето Зори роди през февруари,ама Жори си е мартенче/

# 236
  • Варна
рони и аз не съм компетентна относно тия изследвания, но подкрепям тезата на Ники
Сега се правят мартенчета, който има да действа- да действа, защото не може догодина да не продължим мартенската традиция.
  Grinning. Така, че като действаме хайде да сме заедно, нали затова си ми другарче в списъка  Heart Eyes

# 237
Светланке Joy hahaha, моята услужлива развинтена фантазия вкара още елементи в разказчето ти.

Аз мога да кажа какво аз реших докато ми разказваха - че като я пъхнал от другата страна всъщност  я е пъхнал от другата страна на жабата... сещайте се. Mr. Green
Абсолютно точно по това време.
Аз пък още снощи се сетих за това. Grinning

# 238
  • София, "Младост 3"
И моля, не ме смятайте за много извратена, но в момента се радвам от все сърце на 3 книги, които получих от Америка:
"Empty cradle, broken heart"
"Living with EB"
"Pregnancy after a loss"

Ще ви разправям после каквото ми се стори интересно и полезно.

ЛИлибон, надявам се третата да е най-важната...надявам се ще ем разбереш правилно...
ще чакаме
целувки и дано ти донесат още малко покой и мир и радост в сърцето, както и надежда и желание за живот

# 239
Светлана, Светлана. МръсТница такава Heart Eyes  Mr. Green. Мислиш като мен.
 hahaha hahaha
Фивче, винаги готови.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт