Отговори
# 210
Весе,Честит рожден ден newsm59Да си жива и здрава,щастлива и много усмихната.
Весело прекарване на празника!

# 211
  • София
 newsm59Веселушке дружке, да си ни жива и здрава и винаги да присъстваш духом и телом в ежедневието ни. При мен си тъй  Heart Eyes . Мъжете много да те слушат, и да растат около теб живи и здрави.
Пожелай си нещо хубаво и енергията от тук ще спомогне то да се сбъдне, мило мамче.
Обичам те много и те прегръщам силно.
  mrstraetz happy bd bdbaloni

Ники, хайде утре среща, за да може и Весела да се яви по заповед на щуката.

# 212
  • Разград-София
Честит рожден ден  Веси !!!! Желая ти от сърце много здраве ,щастие ,любов и сбъднати  мечти!!   bouquet Hug Heart Eyes
/Честито и на всички други които съм пропуснала  Heart Eyes Hug  bouquet /

Здравейте милички  Hug Как сте ? Какво ново около вас?

При мен както винаги няма нищо ново  освен че напуснах работа/за което не съжелявам защото бях буквално хамал и касиер и чистачка и т.н./  .... и сега си търся друга, ще се местим в друга квартира защото хазяйката ни иска да дига безбожно много наема  и така ... едно и също скучно ежедневие .

Много целувки и гушки на всички  Hug Hug Heart Eyes  и най-вече на коремчетата  Hug

# 213
  • София

Веселче,нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!Много безоблачни дни и радостни моменти !Здравето и късмета да са до теб !ю

Наздраве!
Mr. Green

# 214
  • София
Весе, Честит Рожден Ден и от мен!
Присъединявам се към всички пожелания!
  newsm51

# 215
  • София, "Младост 3"
Весе, Честит Рожден Ден и от мен!
Присъединявам се към всички пожелания!
  newsm51
и аз - бъди честита

# 216
  • на дъното
  Честит Рожден Ден Весе желаяти само радост в живота и здраве

# 217
Пак се нуждая от помощта на знаещите.  Praynig
Излязоха ми резултатите и всичко е в нормите с изключение на Естрадиола.  219 pg/ml.
Сега се съветвам и с чичо Гугъл, но ми се ще и вашето другарско мнение да чуя. Пък утре даже и на лекар ще се отмъкна.  Crazy

Видях без да искам днес една бързаща Ламя, но й липсваха част от главите. По-добрата част.  Mr. Green Heart Eyes

# 218
  • Виена
Попропуснала съм някои поводи!  Embarassed От сърце желая на всички здраве!
Весе, честит рожден ден! Щастие, радост, здраве, късмет, любов и много красота в живота! Да те слушат двамата ти мъже и да превръщат всеки твой ден в празник!  Hug  bouquet Hug
Ронка, по въпроса ти съм крайно незапозната. Но те гушкам и ти пожелавам да запазиш добрите резултати, а в най-скоро време да спреш да се допитваш до чичо Гугъл за каквото и да било в тая връзка, а да те вълнуват пранатални изследвания!  Hug
Не мога да пиша напоследък, защото съм крайно сдухана  Crazy Толкова се чувствам уморена, че имам усещането, че ще падна някъде и ще заспя непробудно. Само аз ли имам такива тотални разминавания между желано и реалност? А може би е просто кофти период  Tired
Днес моето момченце навършва 11 месеца. Точно след един месец, ще се е търколила годинката. Имам чувството, че вчера раждах, а вече бръщолеви, закача се с хората, учи се да ходи сам...

# 219
Много ви благодяря, мили момичета   bouquet!
Безкрайно много ви обичам и съм много щастлива, че в голяма част от вас срещнах безценни приятели. Съжалявам само, че трябваше да се срещнем точно тук, но явно така ни било писано.
Понеже така и не се научих да качвам картинки ще разчитам на вас да се почерпите с каквото желаете. А ако утре направим срещичка, ще черпя на живо  Mr. Green.

Hug Hug Hug

# 220
 Ако утре направите среща... не знам дали ще мога да дойда, понеже Ники донесе една гадна хрема вчера и от днес на обяд носа ми тече... обаче предвид как изведнъж се появи, може пък утре нищо да ми няма newsm78 Стискайте палци Белка да не хване това чудо, че ще се гръмна... Иначе за среща съм първа писта. Само дето прогнозите не бяха много хубави за утре и петък.
 Рони, и аз не мога да помогна в тоя случай с разяснения. Може да е грешка.

Рени, Hug Всеки минава и през такива периоди. И аз се сдухвам ужасно на моменти. Дано бързо излезеш от това състояние.  Hug Hug Hug Що си мисля, че една екскурзийка до БГ ще ти се отрази много освежаващо и ще погледнеш на света малко по- оптимистично  newsm78

# 221
Рени   Hug Дано е кофти период. Уморително е... и все по уморително става. Като тръгне сам малкия човек нещата се влошават.  Tired Просто ти трябва смяна на обстановката и някакво разнообразие. Ежедневието подтиска.
В тая жега и аз съм скапана от търчане и крещене по моето диване. Ние вкъщи стоим само за да спи. През другото време сме навън. Събужда се и застава на врата и започва да реве  Sad На всичкото отгоре се опитвам да и махна памперса и все едно си имам кученце вкъщи - навсякъде пикае и ака.... И нервите ми май няма да издържат и ще се откажа. Иначе всичко разбира и знае, ама е ината  Tired И аз съм уморена и сдухана напоследък...
рони, аз преди доста години имах проблеми след продължително използване на противозачатъчни ми се объркаха хормоните. Естрадиола ми беше нисък и пих 2 месеца клостилбегит.

# 222
  • Варна
Честит Рожден Ден на всички, които съм пропуснала през последните дни! Бъдете здрави, благословени и нека всички да бъдете възнаградени само с добрини!
Весе, Честит Рожден Ден и на теб! Бъди здрава, усмихната и обичана! Желая ти безкрайно много щастливи мигове в семейството!

На мен отпуската ми свърши, обиколихме доста места, правихме си пикник, ходихме на плаж. Двете ни гостенки си заминаха и вече им е мъчно за България, но за съжаление в живота всеки намира на различно място реализация. Последните 4 дни бях на панаир в Трявна с родителите ми и брат ми (майка ми е родом от там), ядох захарно петле и захарен памук като малките деца  Grinning
Рони, Ники, Ани липсвате ми, липсват ми и всички с които не можах да се видя, но се надявам, че за в бъдеще ще има и други хубави поводи за да се срещнем.
Прегръдки на всички  Hug Hug

# 223
Рони, аз за съжаление нищо не знам по въпроса. Нямам спомен да са ми изследвали такъв хормон или поне не съм обърнала внимание. А какви са референтните стойности? Като чуеш докторско мнение утре - непременно пиши. Знаеш, че те мислим, слънчо. Hug От собствен опит знам как понякога шашкат изследванията. И аз сега ще погледна в Гугъла.

П.С. пуснах търсачката тук и от писаното в Искам бебе разбирам,че по време на овулация естрадиолът може да достигне доста по-високи стойности даже. Peace

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 00:00 от svetlana_78

# 224
Цитат
Весе, Честит Рожден Ден ! Бъди здрава, усмихната и обичана! Желая ти безкрайно много щастливи мигове!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт