Отговори
# 195
Милички, благодаря ви за пожеланията. Довечера ще ги предам и на любимото.
Ронка, нека и твоята по-добра половинка пращи от здраве, късметът да не го напуска и ти да го обичаш много много много.

Наздраве.

# 196
Е, сега ще го кажа:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕСЕНЦЕ!!!  bouquet  bouquet  bouquet ЖИВА, ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И ОБГРИЖВАНА ДА СИ! Всичко лошо да е вече само зад гърба ти! Да те очакват безчет мигове щастие с твоите двама мъже! А както знаеш - за теб съм предвидила  и още един брой от последните! Peace

Много, много те обичам! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 197
Ах как ме превари Светланкатааа!!!

Весенце, честит рожден ден! Да здрава и щастлива, и много обичана от любимите хора. От нас си си обичана, ама ти си го знаеш това:) По случай рождения ти ден, Бобчо получи 5 точки и от нас с Белка:) На тази снимка и аз виждам известна прилика, и на други снимки има, според мен косичките им се осветяват от светкавиците по сходен начин и затова така изглежда. Ми приличат си, и двамата са ни хубавци Heart Eyes

Днес, т.е. вчера/17.06/ не стигнах до компа изобщо и затова на патерици честитя рождените дни и на мъжете на Рони и АНичка. Да са ви живи и здрави и на ръце да ви носят, щото такива жени трудно се намират и трябва да се ценят Mr. Green

Моята мацка се очертава манекенка да става. Расте на дължина, на килограми хич я няма. Вече е 62 см и 5400. Днес на консултацията до нас имаше един двумесечен бебок, при който кантара се закова на 6500!

СРЕЩА?

# 198
Весе, Честит рожден ден!
Желая ти много здраве и дълъг живот, за да се радваш на внуци и правнуци. Желая ти и много любов, за да имат смисъл годините напред и много късмет, за да са по-лесни....  Hug Hug Hug

# 199
Веселке, всеки ден да си оправдаваш името...
Бъди здрава и щастлива! Hug

# 200
Весе ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! С пожелание за здраве, много любов и късмет в живота ти!

# 201
ВЕСЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ТИ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО

# 202
Весе,Честит рожден ден,желая ти да си много щастлива и  обичана мама и съпругаbouquet  bouquet  bouquet

# 203
  • Варна
newsm59 Честит рожден ден! newsm59

Здраве, щастие и любов в изобилие!

# 204
Веси, честит рожден ден! Много щастие и сбъднати мечти  Hug

# 205
Веселче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
нека всички мечти да ти се сбъднат, да си обичана и желана, да те радват близките ти хора!

# 206
  • Пловдив
Весе Честит рожден ден!!!!
Пожелавам ти много здраве за теб и цялото ти семейство Hug
При нас е малка лудница Мия е много палава не се спира.През септември живот и здраве трябва да сме се преместили в новия ни дом.Сега в неделя сме на сватба на сестрата на мъж ми и Мария ще е шаферка Heart Eyes

# 207
 Grinning Grinning Grinning
Весенце, най-после и ти да имаш рожден ден!
Аз ще се възползвам пожеланията от ранобудните госпожи, писали преди мен и ще ти пожелая и още толкова!  
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моят домашен любимец ви благодари на всички от сърце.   bouquet

Ламьо, къде изчезна?

# 208
Веси, Честит Рожден ден, много много щастие, здраве, обич, усмивки и слънчеви дни!
 Blush На патерици честитя и на вчерашните рожденици! Да са живи и здрави и много обичани!

# 209

Весе, пожелавам ти много здраве, много късмет , двамата ти мъже да те носят на ръце

Общи условия

Активация на акаунт