Да си жива и здрава,щастлива и много усмихната.Весело прекарване на празника!
Веселушке дружке, да си ни жива и здрава и винаги да присъстваш духом и телом в ежедневието ни. При мен си тъй
. Мъжете много да те слушат, и да растат около теб живи и здрави.

/
Как сте ? Какво ново около вас?
и най-вече на коремчетата 

Толкова се чувствам уморена, че имам усещането, че ще падна някъде и ще заспя непробудно. Само аз ли имам такива тотални разминавания между желано и реалност? А може би е просто кофти период 
!
Стискайте палци Белка да не хване това чудо, че ще се гръмна... Иначе за среща съм първа писта. Само дето прогнозите не бяха много хубави за утре и петък.
Всеки минава и през такива периоди. И аз се сдухвам ужасно на моменти. Дано бързо излезеш от това състояние.
Що си мисля, че една екскурзийка до БГ ще ти се отрази много освежаващо и ще погледнеш на света малко по- оптимистично
Дано е кофти период. Уморително е... и все по уморително става. Като тръгне сам малкия човек нещата се влошават.
Просто ти трябва смяна на обстановката и някакво разнообразие. Ежедневието подтиска.
На всичкото отгоре се опитвам да и махна памперса и все едно си имам кученце вкъщи - навсякъде пикае и ака.... И нервите ми май няма да издържат и ще се откажа. Иначе всичко разбира и знае, ама е ината
И аз съм уморена и сдухана напоследък...

От собствен опит знам как понякога шашкат изследванията. И аз сега ще погледна в Гугъла.