Отговори
# 255
Ники,да ти е живо и здраво майчето и много да те слуша   bouquet
Бела е голяма красавица  Heart Eyes
Весенце,всичко ще е наред с Бобчо.Много да го нацелуваш ние сме с теб и ще стискаме силно палци като наближи момента. Hug
Искам и аз на среща,пък  Crossing Arms

# 256
Е, не!!! Снимката със скарата я издържах геройски, преглътнах, преглътнах и се опитах да забравя. Обаче докато се възстановявах, ми бе нанесен подъл втори удар под формата на кИфтаци. Милост - ще се удавя в собствената си слюнка...Рони  Heart Eyes

Весе, милото детенце. А пък на теб как ти е свито сигурно. Ще стискам палци, само кажи кога точно.

РиткаНики, Hug

Рени, много добре те разбирам за сдуханото - щото то не само е сдухано, ами е и по чужбински сдухано. Ама ще издържим, пък после ще разпускаме в БГ. Зори, ти ще се оплачеш ли  Mr. Green?

Аз пък явно съм от тъпите или ще се оправдавам с кърменето...само за края на сламката си помислих  newsm78, жабата я регистрирах само като фон... Thinking

Гушкаци на всички.

П.С. Фивче, вадиш най-страхотните картинки, ама винаги!!!  Hug

# 257
 Благодаря за тоЛтата на Фивърчето и за пожеланията от вас. Ще й предам утре, че вече спи. За погачите на Бела правих торти, ама за днешния празник не направих...срам ме е... Но нещо хич не ми се занимава, и желание ми липсва, явно сезона е такъв и тука сме се изпосдухали...

Весе, много стискам палци от сега. Представям си, как няма да ти се е свило сърцето. Аз тука като кихне дребната тия дни и изпадам в ужас, а тя просто си киха... ако опрем до нещо сложно сигурно ще .. и аз не знам какво. Толкова ли пък му е зле очето на милото:(( Гушни го от леля му Ники и от Бела Heart Eyes а другата седмица е крайно време да се видим. Давайте да започваме да обмисляме кой кога може. Днес Николай ми предложи в понеделник да ни води с Бела на празника на SOS селището в Дрен, та аз май в понеделник няма да мога. За другите дни съм ОК.

Мече, как е Невена? Покажи ни снимки! Те сега с такава скорост растат и се променят:) Гука ли вече?
 Рени, ето ти снимка на Олимпия с Коко и Джорджиа. Много са готини всичките:) Идват в нашта градинка и дундуркаме момите, а Коко и братчед му карат коли около нас:)
      http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256483&photo=80

Рони, тия кюфтета ти ли си ги правила? newsm22

# 258

Аз пък явно съм от тъпите или ще се оправдавам с кърменето...само за края на сламката си помислих  newsm78, жабата я регистрирах само като фон... Thinking

Мече, спокойно. И аз съм от "нормалните".

Ники, честита ти рожденничка вкъщи. Желая й много здраве.
Весе, ти само напомни за стискането на палците. И не се отказвай от масажите - дотогава има 1 месец, Божидар расте и току виж се пооправили нещата. Взимаха ли му за всеки случай и секрет за изследване?

При нас се оказа, че Борката си има някакви стафилококи в нослето. Ама трябваше да стигна до Токуда, че някой да си направи труда да го прегледа качествено и да ни обърне внимание. Вчера станаха готови и изследванията и ще капем 1 седмица някакви антибиотични капки. Стандартните изследвания не знам дали са добре. Днес не стигнахме до Джипи-то, а докторката в Токуда не знам кога ще я видим. В понеделник джипито ще ги погледне, но 3 от показателите са под долната граница (те са си ги означили). А на бележката за урината, някой доктор или лаборант са се изказали с ляв гипсиран крак - нема начин да се разчете.

За среща предлагам вторник. Въпросът е сутрин или вечер или по някое време през деня. И къде естествено..... Аз нещо не мога да разчитам на моята кола - не знам кога ще каже брат ми да му я откарам в сервиза и няма да имам возило. Та Борисовата градина ми е ОК по случая. А там сенките са дебели, така че може и през деня да се помоткаме. За вторник го дават слънчево - до 32градуса и с усещане за поне 36 (много ме кефят от http://www.AccuWeather с тяхното Real Feel).

Приятен уикенд на всички. Ние утре сме на Горна Малина, а после и на Невестино. А който иска череши по 50 кинта да заповяда да си набере (имам предвид че толкова ще ви е бензина до там и обратно). А може и за ливадката да помогнете (или пък да дундуркате Борката, докато аз се пробвам с култивирането на ливадката)...... Ама спирам, че се размечтах.

# 259
Весенце, откакто прочетох отдева не съм спряла да те мисля. Знам какво се случва ва мйчиното сърце в такъв момент. Гушкам те! Ако имаш верме сподели повече за процедурата! Колко време ще трае и ще ви пуснат и веднага? Ако има нещо, с което мога да помогна - насреща съм. Нацелувай мъничикят от мен!

Ники, на патеричка - да ти е живо и здраво и майчето! Набрлягам на "здраво", че и ти да си отдъхнеш малко.

А сега, с риск съвсем да се проявя като бременен мозък/ако съм в грешка/, ама:

Честит Рожден Ден на моето любимо другарче Мони!   bouquet  bouquet  bouquet Да е жива и здрава!Да е все така креативна личност и така нежна и красива дама. А на мама Аги желая много топлина и обич!

# 260
Ники, да ти е живо и здраво мамчето (на патерици)!
Ритко, дано и с твоите мама и баба всичко бъде наред, че да може после майчето ти и на щерка си да помага и на внучето си да се радва.
Веси   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed от сега.
На майчетата по чужбинско Рени и Мечо Hug Hug

За прословутата жаба си представих възможно най-гадното нещо, цветно и триизмерно: първо как детето обръща сламката, налапва я и после се завърта откъм дупето на жабата....и ходих до банята
 Хубав уикенд!

# 261
  • Стара Загора
Имам колежка Heart Eyes
Да и пожелаем лека и ползотворна работа Hug

# 262
Честит рожден ден на Мони! Да е жива и здрава и да кара по възможност по-леко предстоящия пубертет за радост на Аги и на тати!
Аги,  много-много щастливи гушки и целувки!   bouquet

Кифтаци, та кифтаци.  Crossing Arms Те бяха за на КрасиБела за баба й.  Whistling

Аничка, приятно селско-стопанстване. Имало рокаджии, които кОпатMr. Green hahaha 

Искричке,    bouquet Hug. Май трябва да започнеш от мен с подкастрянето.  Embarassed

# 263
Честит рожден ден на Мони! Пожелавам и здраве, усмивки и много късмет.
Аги, да ти е жива и здрава красавицата! Много радост на цялото ви семейство   bouquet

Ники, честит юбилей на т воята мама. Нека ти е жива и здрава!
Веси  Hug, кураж. Всичко ще се оправи с Бобчо. По добре да минава, за да се оправи. Тук на едно детенце на 11 месец му го правиха това. Всичко беше ок  Peace
Ритка, дано баба ти се  възстанови бързо. Пожелавам сили на майчицата ти и  Hug за теб.

# 264
Честит рожден ден на Мони.Пожлавам и да е здрава и все така лъчезарно и умно дете.Аги,весел празник на цялото ви семействоbouquet
Ритка,дано баба ти да се оправи бързо.Много сили на теб и на мама. Hug

# 265
  • София
Благодаря ви, душици! Черпя с любимата торта на Мони.

# 266
  • Стара Загора
Малеее като видях торта и реших, че нещо съм пропуснала Crazy
Честит рожден ден на Мони Heart Eyes

# 267
  • Виена
Хмммм, даммммммммммм... Ще си взема  Laughing
Аги, всичко най-прекрасно на този свят пожелавам от цялото си сърце!   bouquet

# 268
Triste   nbirthday newsm67 да ти е жива и здрава рожденничката и да ти поднася само хубави изненади

# 269
  • The new Earth
Аги, честита рожденничка!
Не съм орисница но и пожелавам и да преминава безспирно през едно огромно море от любов! Simple Smile
Нека всичките и мечти да станат реалност!
За теб е моята приятелска прегръдка!
Hug

Искричке,    bouquet Hug. Май трябва да започнеш от мен с подкастрянето.  Embarassed

Ааа, Рони, не си падам аз по подкастрянето!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт