Отговори
# 270
Честит рожден ден на малката кукла!

Щастливо и безгрижно детство за Мони и много радости за мама!

# 271
  • София
Аги, да ти расте много здрава девойката, и да не спира да ви радва.
Много щастливо дете да бъде малката принцеса.  Hug

Весе, чиста си ти моме, чиста си. Както виждате малко сте тези.  Mr. Green
А относно Бобчо аз знам, че всичко ще е наред, ама няма как да не се притесняваш то е ясно.
Аз съм насреща да помагам с каквото мога.
Ний сме си У София-та.  Crossing Arms Нещо пропадна плана, ама аз не съжалявам ИЧ.

Хайде добре си ни е дошла новата мод-ка, дано не ни бие много.  Hug
Гуш на всички  Hug .

# 272
Аги, да ти е жива и здрава рожденничката. Нека има много късмет и с лекота да постига мечтите си   bouquet. Поздрави и на мъничкия ми любимец  Heart Eyes.
Искрице, "лека работа"  Mr. Green Hug.

Благодаря на всички ви  Heart Eyes.
 Hug Hug Hug

# 273
  • София, "Младост 3"
ИСКРИЦЕ, мъчно ми е, че си тук...мъчно ми е, че този подфорум съществува...вяравм всички тук ме разбирате
обичам те, мило майче, вяарвам обаче в теб и силата, която ще даваш тук и светлинат, с която ще грееш

# 274
  • София
Честита рожденничка на Аги,да е здрава,красива,умна и щастлива малката кукла!  bouquet

Весе,стискам палци за сондажа.Я разкажи,защо решиха да го правят.На Жори също са му запушени и от 11.03  му правя масажи,промивам и т.н. ,но няма резултат.Още си имаме секретче. SadОбаче на мен ми казаха чак към 5-ти месец да се заведе на офталмолог.А в книгата ми даже пише,че чак на 1г.

Иначе и при мен е скука общо взето,идва ми се в БГ ,но няма да ме огрее за жалост.

# 275
Зори, ние правим масажи и промивки вече повече от 3 месеца - ефект 0. На нас първоначално ни казаха, че сондажа се прави след като бебето навърши 6 месеца, но това при Бобчо е точно в жегите, а тук всякакви планови операции и други интервенции с пълна упойка се правят до края на юни именно заради високите температури после. Бяхме на офталмолог в средата на май за първи път. Тогава ни назначиха поредното лечение придружено с масаж и ни викнаха 1 месец по-късно на контролен преглед. На контролния преглед се установи, че няма никаква промяна в окото със запушено каналче, а даже и здравото е взело да се възпалява. Лекарката ми обясни, че при тези обстоятелства няма смисъл да се чака, защото "инфекцията ще слезе и надолу" - така каза, каквото и да значи това, защото аз централно изключих и не попитах. Това е, което се сещам на прима виста, ако се сетя още нещо ще пиша на лични, за да не занимавам всички . Дано при вас нещата да се оправят от самосебе си  Hug.

# 276
  • Варна
Честит рожден ден на Мони! Да е здрава и щастлива!

# 277
  • Виена
Весе, потърсихте ли още мнения от други офталмолози? Как ми се иска да ви се размине операцията  Sad Но ако няма друг начин, действайте. Важното е да минава. Ще ви оставят ли в болницата след операцията или веднага се прибирате у дома? И в никакъв случай не го оставяйте сам. Ти трябва да си там (нямам предвид в операционната, естествено). Намерете начин и бъди с него, особено когато се събужда от упойката. Колкото и да е невероятно, бебетата имат спомени и не се знае до колко може да се уплаши и травмира, ако в такъв труден момент не си наоколо.
Зори, дано мине и при вас с масажите!
Ох, и Филипчето е нещо с подуто клепаче. Тук си имаме много комари (щото няма кой да сложи мрежата на прозорците и вратите, която вече втори месец стои в опаковките  #Cussing out) и не знам дали не е жилнат от някой кръвопиец гаден. Но и отвътре му е зачервено оченцето. Одеве му капя кърма, а той да не изтърве случайно, само ме гонеше да захапе цицата. Целия го оклепах, дали е влязло нещо, така и не разбрах, ма уж премигваше с мляко около очите.
Приятна вечер от нас. Ще позяпам как холандците ще изпратят Русия да си ходи и ще се паркирам до мъжа на мечтите си. Баща му започна да се шегува, че е на АМ заради него  Mr. Green, но чете и се образова по въпроса за кърменето и насърчава кралимарковското поведение Joy
Искричке,   bouquet

# 278
Одеве му капя кърма, а той да не изтърве случайно, само ме гонеше да захапе цицата.

мен ако питаш във форума ни има още идни цицоманияк освен мойто отроче... Mr. Green Намачкай го то мен по тои повод. Heart Eyes

Рита, какво става с бабчето?

Искричке, и от мен "лека работа". И тъй като съм безсрамна ще кажа, че си мисля, че ние тук сме кротички. Няма да ти създаваме много главоболия. Хера ще потвърди какви сме кротушанчета.  Embarassed Е, поспамваме малко.

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 23:15 от svetlana_78

# 279
Ще позяпам как холандците ще изпратят Русия да си ходи
Май май някой друг ще си ходи...

Замотах се и какво стана:( Стана вече утре. Значи ще честитявам на патерици...
 Аги, да ти е жива и здрава рожденичката, да учи, за да сполучи и да има много късмет във всичко с което се захване! Някой по-нагоре беше пожелал лек пубертет- стискам палци да е така!
 Бобчо пък стана на 4 месеца:) И той да ни е здравичък и да се справи леко с предизвикателството, наречено сондиране на слъзно каналче..че ако може и да го подмине...

Моята бебка тая сутрин беше със запушено носле и доста хубави сополки. Подозирам, че детето беше с доста по-лек проблем, отколкото го прие лудата му майка. Николай се опитваше да ми обясни, че така растат децата и че боледуват от време на време, обаче аз не само не го чувах, ами единствено бях готова да започна да го обвинявам, че той донесе тая хрема вкъщи:((  Сега разсъждавам малко по-трезво, осъзнавам,че много от нещата,които ми наговори сутринта, са правилни...ама това е само защото ми се струва, че малката е доста по-добре. Дано  Praynig утре да й няма нищо.

# 280
Triste   nbirthday newsm67 да ти е жива и здрава рожденничката и да ти поднася само хубави изненади

Peace

# 281
  • на дъното
на всички рожденици желая здраве малко със закъснение
А днес да поздравим нашето другарче по съдба и което не е писала  скоро mishelkrasteva бъди обиачана и здрава

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 07:40 от silviayo

# 282
mishelkrasteva, честит рожден ден! Засега ти желая да си здрава, обичана, поглезвана и подкрепяна! Да запазиш амбицията си за учение и живот! Желая ти да успееш да се насладиш и на младостта си въпреки трагедията, в която живееш!    bouquet
  bdbaloni happy bd

# 283
  • София
МишелКръстева, Честит Рожден Ден! newsm51
Засега ти желая да си здрава, обичана, поглезвана и подкрепяна! Да запазиш амбицията си за учение и живот! Желая ти да успееш да се насладиш и на младостта си въпреки трагедията, в която живееш!

Весе, стискам палца са сондажа. Не е лошо още едно мнение да чуеш. Имам мътен спомен, че в Здравния форум има цяла тема за това. Не е лошо да попреровиш.

Ники, и Белка да оздравява бързичко. Не се притеснявай, бебковците усещат безспокойството.

Зори, аз бих го завела, нищо че пише че е рано.

Искрице,  Hug Нека нямаш много работа, нека тук се появяват по-малко теми. За Херка важи същото.

# 284
Весе, във форума съм виждала, че пише един чичо доктор - дестки офталмолог. Той е от групичката на "нивеа бейби"форума ми се струва. Знам, че си направила вече и повече от възможните и невъзможни неща, но ако може да ти бъде от полза ...  Hug
От мен само стиснатите палци ще са, че даже и от по-раничко. Белким въобще не се стигне до операцията.  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ники,  Hug. На Бела като на кутре да й минава.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт