Кременчен, много хубави снимки- хубави хора, хубаво място

А аз какво да ви кажа...днес като е хубаво времето, още по-зле Я и аз да ви се оплача Цяла нощ Любака кашляше, та чак повърна от напъни. Суха кашлица, на спазми, нищо не откашля. Върти се милото, не може да спи, проплаква, ужасно. Не съм спала, само придремвах, защото като го погаля и поспира за малко. Сутринта ме събуди някакъв колега на мъж ми, който му се обажда да му каже, че щял да закъснее за работа. Познайте кой чу телефона и стана да го изрови Събуди се и Павката, нахраних го и той, като се разпя, та събуди Любака- кисел, та кисел. Пишкахме, обличахме се (с много убеждаваници и нерви)и тивам да му правя закуската. Дърпам пердето в кухмята и око мое затвори се...кучката изкоренила ВСИЧКИ цветя и дръвчета, които бях засадила. Всичко в кал- плочките, оградата, стълбите...Нямаше по-тъжна картинка...цялата ми градина изровена, цветята разпокъсани- гербери, парички, карамфили, туята покрай оградата, разни знайни и незнайни красиви цветя, които бях купила, обгрижвах и бяха напъпили да цъфтят. Просто изпаднах в криза...излязох и такъв бой й хвърлих с метлата И се разплаках и едвам се успокоих. А пък Любака ме видя такава разплакана и се разплака от мен. Миличкото ми, така ме хвана яд на мене си. Никога не съм си позволявала да плача пред него и сега за такава глупост го разстроих...и то ме гали, целува, плаче и казва "няма, пуачеш мами, няма.." Ох....Офца съм голяма. И сега стискам зъби, че нито мога д аплача, нито да напсувам, нито да удрям кучето пред него. Отивам пак да пуша и да пия кафето. Сега малко ми поолекна, като споделих и си го казах. Но пак се ядосах. Хубаво ви започнах сутринта, дано сте ме подминали по-раничко
Но нищо, здраве да е! Дано не е нещо сериозно тази кашлица при Любака
Нагушкай ги мъниците от мен

Ето още една причина да не искам домашен любимец
Последно плаках, когато на Ели вратлето се схвана, почуваствах се толкова безпомощна и изоставена. Синът ми ме засече, гушна ме и ми беше от голяма помощ. Като мина време и нещата се оправиха обаче попита, защо за него никога така не съм плакала ... !!!
Уж сме си у нас, пазя го...явно вирусче някакво. Предният път пак така- оставих го у нас и се разболя, та преди следващата дата за операция си го пуснах на ясла и беше здрав
Пощуриха децата...В групата на дребен са 38 деца