не е мамолог - гледа ни специалист АГ и то не на мамограф, а на ехограф. Аз не ходих на АГ/цитонамазка, защото искам при Райчева да си отида така или иначе.
Да се отчета - нищо ми няма - клинично здрав индивид от женски пол на 31 години

.
. А когато иска да ми се подмаже или омилостиви: мами, обичам те много, много, много 
.
Не съм се качвала на сцена повече от десет години. Уникално е. Имам и снимки, но не знам къде е кабела на юесбито на свеки, че тя жената снимаше с нейния фотоапарат. а на нашия по закона на Мърфи след първата снимка му падна батерията. Ще кача фотоси по-късно. Представихме се много добре и получихме много аплодисменти!

Малко е шеговито, като се има предвид, че средната възраст допреди месец-два беше 45-50 години
, ще видим как ще е. Може би по-добре...
Най-смешно ми е като каже "Поскожа еди-коя си" , съответно "поскодин, поскожица и поскодар" . На мен ми казва понякога "поскожице Мулане"
Комбайните "жунат", и спринцовката беше "пискосква", а гълъбчето "губулче". Портокалът е "порКотал". Обаче вече ги казва правилно. Има и др. , но на прима виста за тези се сещам.
Кога ще го израсте, не знам...
А защо нямате носии? 
. Днес с Маги обикаляхме по магазините и тя по същия начин казваше: ей много са готини бе, я дай да ги пробуам и взима някакви сандали, ама те № 38. Докато стигна до нея вече се беше събула и намъкнала крачето в сандала
. Днес извъртя и номер на баща си, скрила дистанционното на телевизора. Цял ден се опитвам да я разпитвам къде го е сложила. Диването ми отговаря: ми сложих го на едно скришно място. Аз я питам: е къде е това място? Ми ей там далече, далече.
.

В началото сложихме стелките (които са доста твърди), но му направиха раничка на едното краче и решихме да ги махнем и беz това аz бях zа варианта на педиатъра (който бе против
) По тоzи повод ни консултираха относно обувките, препоръчват със zаворена пета и достатъчно твърда така, че глеzена да е плътно прилепнал, ние вzехме теzи