Мнение за 133 СОУ - София

• 148 456
  • 503
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Винаги е първия работен ден на май. Раничко е още.

# 136
Здравейте!Аз искам да попитам в крайна сметка изграден ли е басейна ,за който се пише понапреде в темата и напрашен ли е някакъв ремонт от тогава?

# 137
  • гр.София
 Нищо не е направено.

# 138
  • София
Здравейте,

а дали някой има информация за учителките, които поемат 1-ви клас от тази година.

Благодаря предарително,

# 139
Здравейте,

а дали някой има информация за учителките, които поемат 1-ви клас от тази година.

Благодаря предарително,

Здравей, heart,

Повече коментари за 133СОУ сме направили в две други теми. Погледни ги и тях:
Re: Списък на добрите учители в държ. у-ща
Re: Айде отново за 133-то и 32-ро начален курс - мнения

Дори има сред последните коментари, така че лесно ще ги откриеш.

# 140
  • София
impish4u,

много благодаря!

# 141
Живеем до училището, но не записах детето там, защото имам дългогодишни наблюдения за начина, по който децата дори от долен курс се оставят да се мотаят в района. Срещата с потенциалните класни беше повече от шокираща - администраторки, които се чудят как по-бързо да си тръгнат. Базата е ужасна, няма място за физкултура и игра. Мисля че училището има незаслужена стара слава.   

# 142
Ако някой има информация за обучението от 8-12кл, нека сподели. Peace

# 143
Моля, споделете мнение за френската паралелка в 133 СОУ  (8-12 клас) и за нивото на преподавателите.

# 144
Училището , като  цяло лежи на стари лаври и "привилегията" да е в центъра на града( на лудницата, на задръстванията и на протестите).С нищо не превъзхожда 90% от другите у-ща.
Няма никакви извънкласни дийности, занималните са сборни групи от по 35 деца и приключват в 5.00ч.. Няма добра подготовка и самоподготовка.Няма  обособена столова за малките. Смесено е с лавката на големите ученици. Що се отнася до френската паралелка молете се да не ви преподава небезизвестната мадам Леви!

# 145
И как така току що влязохте във форума и първа публикация е негативна?

# 146
Здравейте!

Казвам се Мартин Петров. Известен съм с писателската, актьорска и будителска дейност. Искам да кажа, че в 133-то са най-кадърните ученици, това е училището за таланти, училище за дипломати с живота, това училище не дава само знания, но и основата да тръгнеш към стъпките на живота. В противоречие с другите коментари ще кажа, че училището ИМА САЙТ, ученическият съвет, които е един от най-силните в столицата, а и в България е http://133sou.com/uchenicheski_suvet/ и там можете да намерите контакти към съвета, защото наистина ние учениците даваме най-добро мнение. Свободата на словото е пълна в училището. Едно от малкото училища, в които се позволява да си кажеш мнението. Свободия- няма, анархия- не, наркомани- не, глупешки мислители- не! Това е училище, в което и най-големият глупак да влезне излиза- кадърен! По информатика се преподават най-важните неща, учителите по всякакви предмети са убедителни и знаят какво правят. Изключителни професионалисти обичащи децата, е, естествено и ние имаме черни овце, но те са малко и изключителни професионалисти. Ако детето ви е надменно, феймъс, кифла, псевдо нацист, неонацист, нацист, расист, ако детето ви е самовлюбено и самозабравило се, то няма да му хареса обстановката в 133-то! Като председател на информационната комисия бих казал, че училището е най-задружното в България. Смятам така, защото това: http://m.novanews.bg/news/view/2014/02/21/68844/%d1%83%d1%87%d0% … 0%b4%d0%be%d0%bc/ е факта!
За броени дни организирахме цялото училище и помогнахме на този дом. За няколко часа организирахме над 300 човека и отидохме на 18.02.2014 год. да почетем паметта на Апостола ЛЕВСКИ! Ние сме едно задружно училище, както едно време е имало задружни класове. Ние се обичаме и уважаваме. В противоречие отново с това, че няма извънкласни дейности- ЛЪЖА Е! Майки и бащи, има извънкласни дейности, но те отново учат ДА СЕ СПОРТУВА, ДА СЕ ПОМАГА, ДА СЕ ОБИЧА И ДА СЕ ДАВА!
Поздрави!
Мартин Петров-Патриот

За всякакви въпроси тук в темата И:
email(личен): martin-petrov@bgfen.net
email(на съвета): uchenicheski_suvet@133sou.com

# 147
  • гр.София
 Уф,поолял си се!

# 148

Здравейте!

Да г-жо/г-не, но това лято се почва в крайна сметка и разширението на училището, което ще включва- басейн, салон, класни стаи и прочие. Това е информация от Столична община. Преди някакво време е гласувано и са отпуснати г/д 4 милиона. Говоря по спомени, но до края на другата учебна година или началото на по-другата мисля, че този строеж ще приключи. Така че, не мисля, че съм се "поолял".

http://133sou.com/ - официален сайт
http://133sou.com/uchenicheski_suvet/ - сайт на учениците

Поздрави!
Мартин Петров-Патриот

За всякакви въпроси тук в темата И:
email(личен): martin-petrov@bgfen.net
email(на съвета): uchenicheski_suvet@133sou.com

# 149
V 133sou ima edna g-ga Ivanova no matematika v nachaloto moge da q pomislite za lohca no vsachnost ne e taka

Общи условия

Активация на акаунт